חייבת לשתף אתכם בסיפור קטן

חייבת לשתף אתכם בסיפור קטן../images/Emo13.gif

אתמול הייתי במסיבת חינה של חברה כמו משפחה בפרדס חנה, החתן והכלה היו מאושרים ויפים כמו מלך ומלכה
, עשו להם כזה שמח
וכזה אושר ועושר נזרם לכל הכיוונים.
באמצא הערב, שלהקת "שפתיים" מנגנת ושרה ממגוון שירי העדה, הזמינו לפתע את ההפתעה לחתן ולכלה... ואני כמובן מסקרנותי קמתי מהשולחן לראות את ההפתעה ברחבת הריקודים (ביחד עם כל האורחים)- מול החתן והכלה... מה אני אספר לכם... פתאום החל הדיסק
לנגן מנגינת דרבוקה, ולמעגל הגדול שעשו רוב האורחים נכנסה לה ילדה בת 4 וחצי עם חליפת ריקודי בטן בצבע טורקיז וכחול עם צעיף.... ואיך שהיא רקדה.... אני פשוט הייתי המומה!!!
כל תנועה שלה מלאת בטחון ובחן, כל דרבוקה וכל תוף קיבל ליווי מהאגן הקטן שלה וכל נעימה במוסיקה התנגנה ביחד עם כל גופה!
אנחנו כולנו היינו המומים, איזה עבודה נקייה עם צעיף
, איזה עבודת צוואר וראש עם ידיים
, איזה עינטוזים
ואיזה רעידות..... ושימיס...... אני אומרת לכם הילדה בת 4 וחצי!
שיגעה את כולם!!!
ואני מביטה לעברה, כולי מתמוגגת מהכישרון ומהאושר שזרם מעיניה של אמה..המלאת
וחשבתי לעצמי שבעוד 4 וחצי שנים בע"ה- גם התינוקת שגרה כעת בתוכי-בביטני, יבוא היום וגם אני אתגאה בה שאראה אותה רוקדת את הריקוד הבטן..
חזרתי למקומי אחריה שהילדה סיימה לרקוד ולעשות לנו את ההופעה של הערב, ולא ירד לי חיוך מהפנים..
זהו, רציתי לספר לכם ולשתף אתכם בחווייתי הנחמדה הזו...
ד.א.,----- אם היתה לי מצלמה ברור שהייתן מקבלות תמונות של הילדה המדהימה הזו... לילה טוב, יפית

light the night

New member
מקסים@!!!

אין כמו ללמוד לרקוד מגיל צעיר אין מיוחד מזה.. הלוואי ויכולתי לשים פה וידאו של אחותי רוקדת היא בת 8 וחצי ואני השפעתי עליה עם קצת אישתר ואלבינה עם חביבי יא נור אל עין להזיז את עצמה וזה יצא כל כך יפההההההההה היא שמה צעיף מצלצל והשיער שלה ארוך כמו שלי שחור מדהימה אני אנסה לעלות את הוידאו יום מקסיים! הנה רואים אותה בתמונה של ההופעה שלי עומדת מאוחרי וצחייכת :)

אני שמחה לדעת שהיא רוקדת לקצב השירים של אחותי

אחלה
ואני בטוחה שהיא עוד תגיע רחוק כמוך... בהצלחה לשתיכן

ואגב אחותך

כשאחותך התחילה להתפרסם בתחילת שנות ה2000 או אפילו לפני זה (99?) חנכתי ילדה עם צרכים מיוחדים (פיגור סביבתי) שהייתה משוגעת על השירים שלה והייתה גם רוקדת מאוד יפה - הריקוד עשה לה המון טוב, ומאוד קידם אותה.

מזל טוב, חווויה נהדרת!

הנה תמונה של אחת הילדות אצלי בחוג - יש כמה שבאות עם אימא / סבתא ורוקדות נפלא... יפית נאמן אותה ואת אור מעכשיו?

למעלה