חייבת לשתף אתכם,לא קשור לאוכל בכלל

נופר א

New member
חייבת לשתף אתכם,לא קשור לאוכל בכלל

כל הבית
שלי מלאאאאא במיםםםםם!!!!
איך??? נופר החמודה הוציאה את הצינור של מכונת הכביסה מהמקום שלו בחדר האמבטיה,וכל המים זרמו לכל הבית!!!!! עכשיו נקי אצלי!!!!!!!!! נשבעת לכם שהיא ישבה איתי כל הזמן ,לא יודעת איך היא הספיקה לעשות את זה. עכשיו היא עושה לי אם האצבע שלה:נו נו נו !!!!

קישלורן

New member
נו, אי אפשר שלא לצחוק ../images/Emo6.gif

במיוחד כשזה קורה בבית אחר, ומישהו אחר צריך לנקות את הבלאגן . . . איזו מתוקה הקטנה הזו.

Big Mama 1

New member
גאון! גאון! גם זאת גאון!!! ../images/Emo23.gif

איך את מצליחה לגדל כאלה ילדים גאונים? מתה עלייך ועליהם. ותגידי לנופר שאני אתן לה ביס בפולקע..... הההםםםם!

תאמיני לי שאת עוד במצב טוב,

כשהיה הבן שלי בגילה, באמצע הלילה ,הוא סתם את הכיור במטבח והמים כמובן גלשו מהכיור והציפו לי את הסלון (בזמנו ישנתי בסלון) , התעוררתי כשהיד שלי נגעה במים ולא הבנתי מאיפה הם. אבל ראיתי מישהו בורח לכיוון החדר של הילדים ועשה גל כמו שספידבורד עושה גלים, ניגשתי אליו והוא המנוול הקטן משפשף את העיניים כאילו שהוא ישן, אבל נגעתי לו ברגל והיתה ממש רטובה. או.קי, עכשיו באמצע הלילה להתחיל לסחוב את המים מהסלון ומכל הבית? תתנחמי עכשיו אמצע היום וחוצמיזה היום צריך לנקות, לא?

oisdvib

New member
חמודים, גאונים, מה שתגידו אבל...

לכ אחת מאיתנו כשזה קורה אצלה בבית .... שלא נדע... אח"כ צוחקים, אבל בינתיים ?

מירבלי

New member
שושי הרגת אותי מצחוק עם הספירבורד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ורד 34

New member
אצלי אילו היו החתולים שהשאירו

בז פתוח וכאשר הגעתי הביתה הבית היה מוצף ברמה של בריכה לקטנקטנים. וזה היה סיוט זרקנו את השטיח ביגלל זה. כי זה היה בחורף והוא לא היתייבש

שרי30

New member
גם אני גם אני

היינו היום אצל סבא וסבתא של דניאל (הוריו של בעלי). היינו במטבח והילדון נכנס למרפסת הקטנה לידינו ופתח...את הברז שנמצא שם למלא דלי! פתאום אנחנו שומעים זרם מים ואני טסה לשם ורואה אותו עומד מחייך בתוך שלולית ענקית, המרפסת מוצפת והוא רטוב כולו. למותר לציין שדווקא הפעם לא היו לי בגדים להחלפה והיה צריך להביא לי מהבית (טוב שאנחנו גרים 2 בניינים ליד...)

למעלה