חייבת לשתף אתכם

תותים27

New member
חייבת לשתף אתכם

הבת שלי נמצאת בהוסטל, ויצא שמספר פעמים שהייתי שם בזמן ארוחת צהרים, ראיתי את הדיירים אוכלים אבל ממש עלוב, צלחת שיש בה משהו קטן עם קצת קצת ירקות חתוכים גס, והמדריכים יושבים בשולחן נפרד עם כל מה שתדמיינו שולחן מלא מכל טוב, ראיתי ולא יכולתי לומר מילה, כי זה יתנקם בבת שלי,

TikvaBonneh

New member
כואב הלב

אולי את יכולה לדבר עם שאר ההורים, אם התלונה תגיע במכתב חתום על ידי כל ההורים, לא תהיה להם ברירה אלט לשנות את ההתנהגות שלהם.

תותים27

New member
לא מכירים

הבת שלי בהוסטל כבר שנים רבות, ואף אחד לא מכיר את השני, לא היה מעולם מפגש של ההורים

גם בהוסטל

גם בהוסטל של הבן שלי מעולם לא פגשתי הורים, לא היה מפגש הורים, ואין ועד הורים, ולא יודעים פרטים של אף אחד

TikvaBonneh

New member
לדעתי כדאי מאוד ליזום כזה מפגש

כוחנו באחדותנו.
ביקשת מההוסטל פרטים של הההורים של שאר החוסים בהוסטל?

yonitbrk2

New member
לערב את הרווחה

יודעת שאצלנו נוהגים לערוך מפגשי הורים מספר פעמים בשנה, יש לנו קבוצת ווטס אפ של ההורים, לאחר שביקשנו מההנהלה את מספרי הטלפונים של ההורים, וכמובן לאחר שקיבלו את הסכמת ההורים למסור את הטלפון שלהם. כמו כן קיימת קבוצה סגורה בפייסבוק.
יודעת שגם בהוסטלים של אלו"ט נוהגים לערוך מפגשי הורים. רק לאחרונה הן אצלנו והן בהוסטלים של אלו"ט ערכו מפגש סיכום שנה, שבו הוצגו יעדים שהושגו השנה, וכמובן תכניות לשנה החדשה. למפגשים הללו מגיע גם נציג של החברה אשר מנהלת את ההוסטל.

AnatShemer1

New member
עצוב ומכעיס

הבת שלי עובדת בהוסטל כאן (ארה"ב) של חבר'ה בגילאים 20-40, רובם עם אטיזם. הם מבשלים את האוכל ביחד לפי תפריט חודשי עשיר, ואוכלים ביחד עם הדיירים באותו שולחן ואת אותו אוכל. יש כמובן גם התאמות אישיות לפי הטעם האישי של כל דייר.
מה שמעציב ואולי אפילו מפחיד אותי הוא שיש סיכוי גדול שלא רק העיניין הזה של הארוחות הוא לא אופטימלי בהוסטל של ביתך. צריך למצוא דרך שגורם כלשהוא (עיתונאי?) יבדוק מה קורה שם.

רינת1200

New member
מסכימה לגמרי וגם

למה שלא תפנו להנהלת ההוסטל? או למי שמפקח (אלו״ט וכו) עליו?

למעלה