חייבת לשתף אתכם...

פייה 31

New member
חייבת לשתף אתכם...

לפני כמה זמן כתבתי הודעה על הפחד לספר לאחותי שאני סובלת מהתקפי חרדה קיבלתי כאן תמיכה מאנשים יקרים מאוד בסופו של דבר לא סיפרתי כי הפחד עמד מולי ולא היו לי הכוחות לעבור את אותה חומה שאני מנסה ומנסה ולא מצליחה. אז לפני שבוע יצאנו אני ואחותי ובלי שום תיכנונים פשוט סיפרתי לה לרגע הרגשתי כאילו נשמתי עוזבת את גופי רציתי להספיק לספר הכול ומהר והיא ישבה שם מקשיבה, זלגו לה דמעות על כך שלא סיפרתי קודם והייתי צריכה להתמודד עם הכול לבד ולהתעסק בלהחביא היא חיבקה אותי בלי סוף כל הפחדים שאולי היא תחשוב שאני משוגעת שהיא תתחיל לפחד ממני שלא תרצה את קירבתי נמוגו וזה מרגיש לי נפלא. אני מרגישה שהצלחתי לשבור לבנה קטנה מהחומה הזאת שאני כל כך מפחדת לחצות אותה וזה מרגיש לי נפלא.

bilitis

New member
פייהלה תבורכי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|

עכשיו הטי את שרביט הקסם שלך על כולנו כדי שגם אנו נרגיש נפלא. איזו אחות מדהימה יש לאחותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני זוכרת שסיפרת שאת מתלבטת

אם ואיך לשתף את אחותך. אני שמחה שעשית זאת ונראה לי שבכך, לא רק שיתפת אותה, אלא גם שינית משהו בתוכך, התרככת כלפי עצמך קודם כל. את כבר לא מצפה מעצמך להתמודד עם הכל לבד או להחביא ופחות שופטת את עצמך בחומרה (החשש שאת "משוגעת"). אני שמחה בשבילך שעשית צעד כזה גדול עבור עצמך!
ובטוחה שאחרי הלבנה הזו, הלבנים הבאות בחומה יישברו יותר בקלות.

פייה 31

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifבילי, כתומית גילה .....

תודה רבה רבה, אחד הדברים הכי נפלאים שקראו לי זה שמצאתי את הפורום הזה כולי תקווה שעוד אנשים יצליחו לשבור לבנה קטנה מאותה חומה שחוסמת לנו את החיים ולא נותנת לנו רגע אחד של אושר.

למעלה