חייבת לשתף אתכן.....

תוכי

New member
חייבת לשתף אתכן.....

אתמול ניסיתי (בעזרתו של אחותו של חיים) לנסות לעשות מעיין פיוס בין השניים והיה ממש קטסטרופה התברר שגם עכשיו אחרי שנה + שאנחנו נשואים הוא עדיין לא מקבל אותי התברר גם שלדעתו עשינו טעות שקנינו 3 חדרים אלא היינו צריכים לקנות 1/2 1חדרים או להמשיך בשכירות ולא להתחייב לסכום גבוה בקיצור לבעלי יש משפחה סתומה לא הסכים להקשיב בכלל למה שבעלי אמר וגם רצה שניתן לו דיווח על מה הוצאנו כסף (כל מה שהיה / מה שחסכנו) לאחר המון מחשבות נתנו לו את הדיווח והפלא ופלא הוא לא האמין לנו מה אתן אומרות על זה

ההפסד הוא שלו ....

שימשיך לחיות בבור שלו יש אנשים שפשוט קשה להם להודות שהם טעו ושהמחשבה שלהם שגויה שיבושם לו

שמופית

New member
להתרחק !!!

אתם צריכים לתת לו פירוט של ההוצאות שלכם ? למה ?? עד כמה שכואב להגיד את זה, לפעמים צריכים להתנתק גם ממשפחה, כדי לחיות את החיים שלכם כמו שאתם רוצים ולא כמו שאנשים אחרים רוצים שתחיו. אני חושבת שזו פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה ואם הוא לא מאמין לכם - לא צריך להיות לכם אכפת ! תחיו אתם את החיים שלכם כמו שאתם רוצים ואל תתנו לאף אחד את הכוח לנהל לכם את החשבונות והחיים (אלא אם כן, כמובן, זה מתאים לכם...). עזבי אותך מפיוסים... אנשים לא משתנים בגיל הזה, ואם הוא ישתנה - שיבוא הוא לבקש סליחה ממכם (ואז תדעו שהוא השתנה)...

fila

New member
זהבית../images/Emo140.gif

מצטערת אם אני קצת "בוטה"... אבל זה מרתיח מה שאת כותבת. תראי אני חושבת שאני מבינה את התחושה שלך לשלום בית עם ההורים של בעלך וזה הכי אידיאלי שהכל יתנהל על מי מנוחות אבל,אם זה לא הדדי אז זה פשוט לא! תראי, אני מודה שאני "הילדה של אבא" ואני נהנית מאוד מכל מה שהוא מעניק לי (בית, מכונית,מטפל לי במשק וגם משלם חשבונות לא פעם...) אבל גם זה לא מקנה לאבא היקר והמקסים שלי את הזכות להתערב בחיי הפרטיים לא כל שכן אחרי שנישאתי ואני מנהלת חיים משותפים עם בעלי! כן הוא מייעץ לי וכן אני משתפת אותו בעניינים חשובים אבל זה בגלל שאני רוצה ואני החלטתי שהכי טוב לי שאבא שלי ידע ואני בהחלט מודה שיש עניינים שאבא שלי מעורב בהם ושמעון לא! אבל שוב זה מבחירה ואף אחד לא מעיז להתערב לנו בעניינים שלנו שמתי את הגבול ממזמן כשעמדתי על שלי והוצאתי סכום אסטרונומי לטובת ירח הדבש שלנו....... בשורה התחתונה אל תתני דין וחשבון להורים של חיים עם כל הכבוד להם, וכבודם במקומם מונח! יש גבול לכל דבר והפיוס בינכם לא צריך להיות תלוי בסכומים שהוצאתם! ככל שתשמרי על עניינים אלו בינכם זה יגרור פחות בעיות בעתיד! מצטערת שיצאה לי תשובה כ"כ ארוכה בהצלחה

נופר 30

New member
זבש"ם

מצטערת יקירתי אבל האנשים האלה הם אנשים שלא יודעים להנות מהחיים לא יודעים אושר ולא יודעים אהבה ( חבל מאוד ) תהני לך מהאהבה שלכם האחד לשני תבני לך את משפחתך הקטנה בשימחה וזהו ( ולאחר שהכרתי אותך אני כמעט בטוחה שהוא לא יודע אפילו מה הוא מפסיד ) עדיף לא להיות בקשר עם ההורים מאשר להיות ולחזור כל פעם עצבנים שולחת לך חיבוק

מאי26

New member
אני מצטרפת למה שאמרו לך פה.

לצערי אני מכירה עניינים כאלה, הכרות קצת אישית ממשפחתו של בן זוגי, ואני יכולה להגיד לך שיש אנשים מבוגרים שפשוט לא משתנים ולא מסוגלים להבין את העולם סביבם, ונתקעים במשך שנים בכעסים ובחשבונות שלהם. אין מה לעשות, לפעמים צריך פשוט להרים ידיים ולוותר. קורה במשפחות הכי טובות.

dorlim

New member
את את שלך כבר עשית

ולמרות נסיונות הפיוס נתקלת בחומה. לא מאמינה שאפשר לשנות אנשים בגיל שכזה... אבל מי יודע אולי יום יבוא והוא יתעורר ויבין.... לא נראה לי שכדאי לך להמשיך ולנסות כי בסופו של דבר את נכווית מזה. בנתיים קחי

תוכי

New member
סוף סוף ......

רגע פנאי בשביל להכנס תודה בנות על כל העידוד אני יודעת שהוא קשה ובכלל כל עוד הוא לא מוכן לקבל אותי למשפחה סופית זה מה שיהיה כל הזמן חיים החליט להתנתק ממנו ולא מוכן לשמוע ממנו עד להודעה חדשה אתן ממש אחלה ו
ו....
ואנחנו חייבות לארגן מפגש נוסף.....

למעלה