חייבת לשתף אתכן...

nikit1

New member
חייבת לשתף אתכן...

עכשיו אסף הודיע לי שאחד החברים שלו נפצע בג´נין והוא נמצא כרגע ברמב"ם...מתי לכל הרוחות זה ייגמר?! עכשיו כל הדברים שכעסתי עליהם כ"כ אתמול (למשל גיסתי שאמרה שתמונות החתונה מגעילות...) נראים כ"כ חסרי משמעות. מצטערת על הנימה הדכאונית, אבל הרגשתי צורך "לשפוך" קצת, פשוט אין לי כוחות לזה. כמה שאני מנסה להתעלם מהחדשות, לא לדבר על המצב (כי מה כבר יש להגיד)- אני לא יכולה לברוח מזה. מה יהיה כאן???

אתי@

New member
אכן החיים מקבלים פרופורציות אחרות

כשנמצאים במצבים כאלה
לא רוצה להיכנס לפוליטיקה, אבל אני פסימית לגבי המצב. בכל אופן החלמה מהירה לחבר של אסף
מקווה שיעבור יום שקט

הילית*

New member
החיים והדברים הקטנים של החיים באמת

נכנסים לפרופורציות כשקורים כאלו דברים החלמה מהירה לחבר ומקווה שהוא יצא מבית החולים בקרוב

fila

New member
../images/Emo140.gif

פולה היקרה אני ממש מקווה שחברו של אסף יהיה בסדר , וגם כל שאר החיילים שלנו אני לא יודעת מה יהיה אבל זה לא נראה ממש טוב.... אני יכולה לספר שבעלי חזר הביתה בערב החג משכם, והוא לא יודע , אבל כשהוא נרדם הלכתי לסלון וממש בכיתי מהקלה שהוא חזר הביתה בשלום. אני מקווה שכולם יחזרו הביתה וסוף סוף יהיה פה שקט

dorlim

New member
יקירתי קחי ../images/Emo24.gif גדול

ומקווה שהבחור יחלים במהרה
(וגם כל שאר הפצועים שלנו)

kisses

New member
פולה כמו כולם גם אני פסימית לחלוטין

אתמול אלון ואני ישבנו והקשבנו לחדשות איך מצרים ניתקה איתנו כל קשר ושעכשיו ירדן חושבת על זה אניממש כבר לא יודעת מה לחשוב ומקווה שהכל כבא יעבור ושיהיה שלום במדינה הזו החלמה מהירה לחברו של אסף ובאמת שכל החילים יגיעו הביתה בשלום אני בצאט עם משהוא רוצה לדבר שלכם תמיד ליאת

maz

New member
אל תאבדו אופטימיות

המצב באמת מיאש, בעיקר לאחר שהיתה תקופה שקיוינו (אני לפחות) שבכל זאת משהו משתנה פה. כנראה עדיין לא הגענו למצב הזה, ואולי בכלל היתה טעות בהבנת המצב והשכנים כאשר חשבנו כך, אבל חייבים להיות חזקים פשוט כי אין לנו ברירה אחרת. שישמרו על עצמם שם.

*מור

New member
ניקיט אני מקווה שהחבר של

אסף יהיה בסדר ויחלים במהרה ושכולם יחזרו הביתה בשלום

למעלה