חייבת לשתף במשהו שקרה לי בעבודה..

nofi1456

New member
חייבת לשתף במשהו שקרה לי בעבודה..

אני עובדת בתחנת דלק ובמשמרת הספציפית הזאת הייתי המוכרת בחנות.
בסוף המשמרת ספרתי קופה וכל המקום היה כבר שטוף וסגור, רק הדלת עצמה הייתה פתוחה
(בשביל הפרוטוקול: סוגרים את החנות ב22:00, השעה הייתה כבר משהו כמו 22:05)..
רק היה חסר לנעול את הדלת ולהוריד את התריס.
אז יצאתי וסגרתי את הדלת, באתי להוריד את התריס ואז אמא והבת שלה פתאום יצאו מהשירותים שבתוך החנות ורצו לצאת החוצה.
ניסיתי לפתוח להן את הדלת והיא נתקעה..בסופו של דבר זה הצליח והן יצאו אבל זאת לא הפואנטה.
אני רק חושבת מה היה קורה אם הן היו נשארות שם דקה יותר.
לא היה לי מושג שהן שם! הייתי כנראה שקועה בלספור את הכסף ולסגור את המקום, הן כנראה הסיקו שבגלל שהדלת טכנית פתוחה, גם המקום עצמו פתוח.

קרה לכם פעם דבר כזה? אני בטוחה שאם חלילה הן היו ננעלות בפנים, כמובן היו מתקשרות למשטרה וזה היה מגיע למנהל שלי..זה היה יכול לעלות לי במשרה...
אני עדיין בחשבון נפש עם עצמי אם זה בצדק או לא..

כזה חוסר אחריות..מרגישה ממש רע עם המקרה הזה

קרה לי מהצד השני

לפני כמה שנים היה לי תור לרופא בשעה מאוחרת יחסית, סביבות 21:00. זה היה בבניין משרדים בו יש כמה מרפאות.
ירדתי במעלית מהקומה של המרפאה והדלתות של הבניין היו נעולות עם שרשרת מבחוץ.
ניסיתי לעלות בחזרה למרפאה (הרופא עוד היה שם עם מטופלת אחרת שהגיעה אחרי) אבל המעלית לא עולה לקומות של המרפאות אחרי שעה מסויימת.
ירדתי לקומת החניון כדי לנסות לצאת משם ברגל - אי אפשר, השער נעול ואפשר לצאת רק ברכב עם כרטיס מנוי של החניון שיש לעובדים.
פה כבר ממש נכנסתי לפאניקה כי פתאום קלטתי שאני בעצם לכודה בבניין הזה בלי אפשרות לחזור למרפאה כדי להיעזר ברופא, ובנוסף גם המזגן מפסיק לעבוד אוטומטית אחרי שעה מסויימת והיה שם מאוד מחניק.
חזרתי לקומת הכניסה וכבר הוצאתי את הפלאפון בכוונה לנסות להתקשר למרפאה ואחר כך אולי אפילו למשטרה או משהו, ואז במקרה ראיתי את השומר בחוץ (הייתה שם חניה גם בקומת הכניסה, ברחוב, והוא הלך לשם). הדלתות של הכניסה היו מזכוכית אז פשוט דפקתי עליהן כמו משוגעת עד שהוא שמע אותי והסתובב, וכמובן שמייד רץ ופתח לי את הדלתות.
הוא נראה יותר לחוץ ממני כשגילה שיש עוד אנשים בבניין...
הקטע הוא שהרופא עוד היה במרפאה עם מטופלת אחרת ובכלל, זו לא שעה כזו מופרכת לקבלת מטופלים ויש מרפאות אחרות בבניין הזה שעובדות בשעות האלה לפעמים. אז בכלל לא היה לי ברור מה הקטע של לנעול אנשים בבניין ככה בלי שום אפשרות מילוט - הרי יש דלתות שאפשר לפתוח רק מבפנים והן ננעלות אוטומטית כשטורקים אותן כך שאי אפשר להיכנס מבחוץ אלא רק לצאת, אז למה לא להשאיר דלת כזו? או לפחות להשאיר שומר בבניין עד סיום שעות הפעילות.

לא נעים

גם מהצד שלך וגם מהצד של הלקוחה. לא קרה לי אף פעם משהו דומה, ואני גם תוהה איך לקוח שנכנס למקום שרואים שהוא בהליכי סגירה, לא מוודא שרואים אותו לפני שהוא נכנס לשירותים (לפי מה שתיארת היה דיי ברור שאת בשלבי סגירה, גם אם המקום עדיין היה פתוח).

כדאי אולי ללמוד מהמקרה הזה ולבצע "נוהל סגירה" שכולל סריקה. המקרה הזה מזכיר להבדיל אלפי הבדלות את המקרים הלא מעטים של ילדים שנשכחו ברכבי הסעות, ומתו בגלל נהגים שלא ביצעו סריקה כמקובל. למי שלא שם לב, לא דווח על מקרים כאלו כבר זמן רב מאוד, ואני מניחה שלהפקת הלקחים וההקפדה על הנהלים יש חלק בזה (ובלתי נמנע לחשוב על כך שיש הורים שהיו צריכים גם הם לבצע סריקה ברכב שלהם כנוהל
)

nofi1456

New member
לא יודעת איך לא עשיתי סריקה עד עכשיו..

מעכשיו אני בטוח אעשה כל סוף משמרת!
מקווה שלא יקרה יותר דברים כאלה :S
תודה :)

baraline

New member
כבר למדתי לצפות לגרוע ביותר מלקוחות

איזה אנשים מסתובבים בעולם הזה.... אי אפשר לסמוך עליהם שיעשו את הדבר ההגיוני אף פעם.
לדעתי זו לא אשמתך בכלל. אבל חשוב שאת בוחנת את עצמך ולוקחת אחריות.

למעלה