חייבת לשתף בסיפור משעשע

תיתי א

New member
חייבת לשתף בסיפור משעשע

אתמול אחרי בערך חודשיים שלא היה לי זמן אפילו להסתכל על מכונת התפירה, שלפתי אותה ותפרתי, היה לי ממש כיף! תפרתי לבן פיג'מה מקירבולית בדוגמת זברה שעלתה 10 ש"ח ועכשיו חם לו והוא מבסוט. וגם סיימתי לתפור לי מתלה עם כיסים משעוונית שקופה. את השעוונית שמרתי מכל מיני מצעים שנקנו במהלך השנים.
כשסיימתי בעלי פתאום קלט ממה הכנתי את זה ואמר: "מה?! שמרת את כל אלה? את יותר גרועה מהפרסים!! בסוף עוד אמצא את עצמי תפור למשהו..."

כדי שלא יגידו שהוא גזען - הוא בעצמו פרסי.
ואני נקרעתי מצחוק!! ורק פה יש מי שיבין אותי....

מיותר לציין שהוא צוחק כל פעם שאני מפרקת את הכפתורים/רוכסנים/קליפסים/חלקים שונים לפני שאני משליכה דברים כמו חולצות ישנות או תיקים קרועים...
אגב, שהוא פירק ארון לא מזמן, הוא הוציא ממנו את כל הברגים, ותופסי מדפים וחלקים נוספים, אז כנראה שזה לא רק אני

Miss Moo

New member
נתחיל מזה שפה הכי יבינו אותך...

וגם אצלי הוא נדבק כך שכל חולצה שיש עליה כתם, קודם כל הוא שואל אם יש דרך לעשות טלאי או משהו או שיש לי רעיון יצירתי מה לעשות עם זה ואם לא- אז הוא לא זורק עד שהוא מוודא שהוצאתי את כל מה שאני צריכה (אפרופו כפתורים/רוכסנים/קליפסים)- יש כאלה שיש להם ערימת תפירה ליד הספה בסלון, לי יש "ערימת פירוקים" ככה קוראים לזה פה :)

וסליחה ושוב סליחה- אבל את לא חייבת לנו פה כמה תמונות גם של התוצרים וגם של מתנות שקיבלת??? זכות הפורום לשמוע גם את הסיפור המצחיק על החברות המוזרות שלי והדרישות שלהן למתנות לידה :)

תיתי א

New member
צודקת, צודקת, הנה זה, קיבלתי בראש

מתנת הלידה שקיבלתי ממיס מו לכבוד הלידה של הקטנה שלי בקיץ.
לחברותי אני נותנת סינר הנקה, אני מבקשת כיסוי לאוברלוק
גם זה יבינו רק בפורום הזה, אגב כמתנת יום הולדת קיבלתי מכונת תפירה.....

מ י כ ל פ

New member
סיפור מעולה ולפי זה גם לנו אפשר אולי לקרוא

פרסים חחח

שום דבר לא נזרק לפני שנבדק מכל הכיוונים
וגם אני דורשת - תמונות !!!

תיתי א

New member
זה המתלה. צילמתי הרגע....

האיכות בהתאם. עוד לא מצאתי פתרון תליה ראוי. וזה מאולתר מאוד, מכל מיני חתיכות בגדלים שונים, אז זה די עקום. אבל משרת את המטרה אז אני מרוצה.

הילד כרגע יש עם הפיג'מה אז אני לא יכולה לצלם

מ י כ ל פ

New member
אחלה מיחזור קודם כל ולגבי תליה

הכי פשוט לחבר 2 או 3 לולאות שיתלו על מקל ורצועה או חוט דייגים שיקשרו לשני קצות המקל יהוו את אמצעי התליה
אפשר גם
לחבר מאחור לקצה העליון עוד חתיכת בד ברוחב המתלה ובגובה 20 ס"מ , לחבר בצדדים ולמעלה כמעט הכל ורק להשאיר באמצע חור ולהשחיל פנימה קולב בגדים כמו שתולים בתוך הארון

תיתי א

New member
תודה על הרעיונות, לקח לי חושיים לתפור את

המתלה, בטח יקח לפחות עוד חודשיים בשביל החלק של התליה

למעלה