הקוסמת הורודה
New member
חייבת לשתף ימים מוזרים וקשים עוברים עלי
נכון סיפרתי לכם על הרגשות המודחקים? הם מבלבלים לי את כל החושים!!!!!!!
ניסיתי אתמול להכין סושי וכמעט התעלפתי.
מצאתי מתכון כלשהו . ושכחתי לקנות חומץ אורז ניסיתי להכין רוטב עם חומץ רגיל אבל חימום
החומץ והוספת המלח והסוכר עשו ריח שלא עשה לי טוב וסחרר אותי.
אחר כך ניסיתי לטגן פרוסות טופו ולתבל עם רוטב סויה ( שזרקתי לפח כי חשבתי שהוא עושה לי רע לגוף
), ומיץ לימון משומר ( שיש לו טעם נורא ועדיף לימון טבעי). הטעם היה בסדר אבל כעבור כמה דקות העולם
התחיל להסתובב לי מול העיניים כאב לי הראש חשבתי שאני אלרגית לחומרים אולי הרוטב סויה מלוח לי מידי
אולי החומרים המשמרים.
הייתי ממש אומללה שכן ניסיתי ובאתי להכין את הסושי בהתרגשות גבוהה והסיומת של הבישול הוציאה לי את הרוח מהמפרשים.
הלכתי לישון עם דמעות בעיניים. ממש דמעות בזוית העין.
קמתי לא מזמן עדיין עם טעם האכזבה על הלשון וסימסתי למטפלת שלי שאולי אני אלרגית באופן מיוחד המטפלת סימסה לי בחזרה ש:"
אינך אלרגית משהו רגשי השתלט עליך. יש משהו אצלך שמתחבר לחוש הטעם והריח שקשור לרגש.
כרגע הסחרחורת והכאב ראש הם כמו חומת מגן כדי לא להזכר ולא להרגיש את אותו רגש".
מה אני אצטרך עוד לסבול כדי להרגיש את הרגשות המפגרים האילו???
עם הכאב גרון התמודדתי אבל מה עכשיו גם חוש הטעם והריח???
מה יהיה ??
מרב שאני מפחדת להרגיש כל פעם שהרגשות צצים משהו פיזי קורה לי אני קצת מתחילה לפחד ממה שיצוץ
נכון סיפרתי לכם על הרגשות המודחקים? הם מבלבלים לי את כל החושים!!!!!!!
ניסיתי אתמול להכין סושי וכמעט התעלפתי.
מצאתי מתכון כלשהו . ושכחתי לקנות חומץ אורז ניסיתי להכין רוטב עם חומץ רגיל אבל חימום
החומץ והוספת המלח והסוכר עשו ריח שלא עשה לי טוב וסחרר אותי.
אחר כך ניסיתי לטגן פרוסות טופו ולתבל עם רוטב סויה ( שזרקתי לפח כי חשבתי שהוא עושה לי רע לגוף
), ומיץ לימון משומר ( שיש לו טעם נורא ועדיף לימון טבעי). הטעם היה בסדר אבל כעבור כמה דקות העולם
התחיל להסתובב לי מול העיניים כאב לי הראש חשבתי שאני אלרגית לחומרים אולי הרוטב סויה מלוח לי מידי
אולי החומרים המשמרים.
הייתי ממש אומללה שכן ניסיתי ובאתי להכין את הסושי בהתרגשות גבוהה והסיומת של הבישול הוציאה לי את הרוח מהמפרשים.
הלכתי לישון עם דמעות בעיניים. ממש דמעות בזוית העין.
קמתי לא מזמן עדיין עם טעם האכזבה על הלשון וסימסתי למטפלת שלי שאולי אני אלרגית באופן מיוחד המטפלת סימסה לי בחזרה ש:"
אינך אלרגית משהו רגשי השתלט עליך. יש משהו אצלך שמתחבר לחוש הטעם והריח שקשור לרגש.
כרגע הסחרחורת והכאב ראש הם כמו חומת מגן כדי לא להזכר ולא להרגיש את אותו רגש".
מה אני אצטרך עוד לסבול כדי להרגיש את הרגשות המפגרים האילו???
עם הכאב גרון התמודדתי אבל מה עכשיו גם חוש הטעם והריח???
מה יהיה ??
מרב שאני מפחדת להרגיש כל פעם שהרגשות צצים משהו פיזי קורה לי אני קצת מתחילה לפחד ממה שיצוץ