חייבת לשתף

חייבת לשתף

זוכרים שכתבתי על החוויה הלא נעימה שהייתה לי במרפאה עם העובדים שם, שאני לא הבנתי אותם כל כך והם לא אותי והרגשתי כל כך לא נעים ונלחצתי מזה.
אז... רציתי לשתף שעכשיו עברו כמה חודשים מאז הגעתנו לארה"ב(כמעט 5 חודשים) ואני מרגישה שאני ממש מוצאת את מקומי פה.
אומנם קצת מתחרפנת כי אני לא עובדת, אבל מרגישה שיפור עצום בהתבטאות שלי באנגלית, בביטחון שלי בשפה, בזה שאני הפסקתי להתבייש שאני לא מדברת כמו שצריך ולא מתפדחת מזה יותר.

אני יותר מעיזה ועושה דברים שבעבר לא הייתי עושה והאמת שנהנית.
אני משלבת את ההתנדבות, קצת בייביסיטר, עכשיו חברה מגיעה לפה לביקור אז בכלל יהיה מעניין

לצד זה קיבלתי הצעה לכתוב באתר שלי מאוד עזר כשחיפשתי מידע על רילוקיישן מבחינה רגשית והתחלתי לנהל שם בלוג- מי שרוצה לקבל לינק לבלוג מוזמנת לשלוח לי מסר -לא רוצה לפרסם את זה פה כי זה כתוב בשמי המלא

וזהו, מתחילה להרגיש פה בבית. מה שלא חשבתי שיקרה לעולם... כנראה שיש הפתעות בחיים

noaronen1

New member
wow! וזה אחרי 5 חודשים

ואני רק אציין ששוב ושוב ושוב כל אלו שהתחילו את המחקר והיו בקבוצה הזו עוד לפני המעבר וקיבלו באמת תמונה אמיתית על זה שרילוקיישן זה לא רק הרפתקה, זה גם אתגר גדול שמלמד אותנו המון!!!! על עצמנו ובעיקר גורם לנו להיות בהרבה מצבים "לא נעימים" שאם לא היינו יוצאים מהבועה מעולם לא היינו חווים.
מסירה את הכובע לפניך והאמת סופר שמחה בשבילך!

בהחלט אתגר ולגמרי יצאתי מהבועה שלי

אין ספק שזה אתגר שהביא אותי להתמודד עם דברים וגם למדתי לקחת דברים בפורפורציות- פחות מפחדת מהצל של עצמי

&nbsp
כיף שיש מקום שמבינים אותי ותומכים

carlimi

New member
יא מעוררת השראה שכמותך!!!

כל הכבוד!
איזה כיף ותענוג גדול לקרוא שורות אלו.
מסכימה לגמרי עם נוע שנושא ההכנה מראש הוא הוא המפתח להתאקלמות קלה יותר, אומרת גם מהנסיון האישי שלנו.
שיהיה מעכשיו רק טוב!

תודה
האמת שאני מפתיעה את עצמי...

ניסיתי כמה שיותר להכין את עצמי וללמוד מכל הבחינות על התהליך של הרילוקיישן אבל אין כמו הניסיון האישי ולחוות את הדברים בעצמך.
&nbsp
בהתחלה הייתי ממש לחוצה מכל דבר, עכשיו הדברים נראים לי פשוטים יותר, אני מתחילה להבין את ההגיון מאחורי הדברים ולא נותנת לפחדים לנצח אותי.
&nbsp
קל זה לא, זה מאוד מאתגר במיוחד טיפולי הפוריות- אבל מוצאת את עצמי במקום לחכות שהבעל ינהל את התקשורת עם גורמים שונים, מנהלת בעצמי ואם לא מבינה- שואלת ומבקשת שיחזרו שוב.

AlicePJ

New member
כל הכבוד!! ואני בטוחה שבחודשים

הקרובים תמשיכי עוד ועוד לראות שיפור והקלה, תרגישי יותר ויותר בבית. אני בטוחה שתוך שנה מהמעבר תרגישי כבר לחלוטין בבית ובטוחה בעצמך כאן, ומחזיקה לך אצבעות עם טיפולי הפוריות!

forglemmigej

New member
יו גו גירל

הכל יהיה יותר קל במשך הזמן , יש לך מזל שאת לא צריכה להתבטא בגרמנית או צרפתית היית מתחרפנת לגמרי

בהחלט

זו אחת הסיבות שהתעקשתי שאם עוברים אז לארץ דוברת אנגלית.
האמת שעם כל הישראלים מבחוץ אני שומעת די הרבה עברית

Mottek

New member
איזה כיף לקרוא אותך!

מאוד מרגש, וממש כל הכבוד. את ממש מקסימה! תני לעצמך טפיחה גדולה על השכם. מגיע לך!
תודה שחזרת לשתף

למעלה