חייבת לשתף

ים כחול

New member
חייבת לשתף ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

כמה צחקתי מהעקיצות בין ויקטור לניקי היום זה היה טוב

Dawn12

New member
ויקי חזרה!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כמה התגעגתי!
זה נראה כאילו שהיא לא הופיעה כבר שנים... וגם ריאן היה בולט מאוד בהיעדרו. לדעתי עשו בחכמה כשהרחיקו אותו ואת טרישה מג'נואה סיטי לתקופה מסויימת וגם שילבו את זה בצורה אמינה בסיפור. הסצינות שלהם כבר הפכו למטרד רציני ואם היינו ממשיכים לראות את טריש בסלון צורחת על ריאן "אתה חושב שאני מופרעת, נכון?" המצב היה עגום. ועכשיו טרישה עזבה אותו, מה שפותח הרבה מאוד אפשרויות. גם נתנו לנו זמן להירגע ולהתגעגע, וגם קידמו את העלילה - על זה אומרים: 2 ציפורים במכה.
ויקי וריאן היו הזוג הראשון שאהבתי בצח"מ (אולי בגלל שהזיכרון הכי רחוק שלי הוא סצינה שלהם) וזו מן הסתם גם הסיבה שבגללה לא ממש אהבתי אותה עם עם קול. יותר מזה, ויקי וריאן היו צריכים להיות הזוג הגדול של שנות ה-90 וחבל שלא מיצו את הסיפור שלהם במשך כמה שנים נוספות. מצד שני, דווקא בגלל שקטעו אותו די מהר, נשארנו עם יחסי ידידות על גבול הפלרטוט בין שניהם ועדיין יש טעם של עוד. לא יודע מה עדיף.

ים כחול

New member
../images/Emo58.gifאתה מבין למה אני מתענית

רק מהמחשבה שבעתיד היא לא תהיה איתנו ??
בטוחה שכן
(לא יודעת אם זה נחשב ספוילר אבל שמתי ליתר ביטחון) צודק כלכך וזה זיכרון מתוק ויפה כשויקי היתה עם ריאן לא הבנתי איך ולמה אז עבר לנינה ?????????
חוץ מויקי הטעם של רייאן בנשים מחריד !!!!! ויקטור לניקי :" אני רואה שמצאת זמן להגיע , מקווה שחברת ז"אבו תצליח לתפקד בלעדייך " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי חייבת
זה פשוט לא עוזב אותי המשפט הזה
לא יודעת אם כתבתי נכון אבל בערך , וזה קרע אותי מצחוק היום !!! למה הדירה חשוכה אצל תומאס ... איך אפשר לכתוב ככה ? ומה הוא מחביא ? "איזה מתח" מחכה "בקוצר נשימה" לראות אותו היום בערב. אגב, שמתם לב שניקי כבר לא פותחת מחשב ??.. עכשיו שהיא מנהלת בז"אבו היא יודעת הכל ולא צריכה כבר ללמוד... למה תמיד אני שמה לב לפרטים המוזרים האלו ??
ניקולאס מגזים עם הפרצופים הזועפים כלפי כריס ופול , שכח איך כריס עזרה להם ופול "הגיבור" הציל את אחותו ,(לפחות ניסה להציל) איך מהר שוכחים בסדרה כשמישהו עוזר שלא נדבר על מישהו שנוקם (בסגנון דייאן וויקטור) הזכרון לוקה בחסר בצורה קשה
אני מחכה לעוד מיפגשים בין ניקי לויקטור
ביי בנתיים

נעמהdj21

New member
../images/Emo58.gifנצל"ש - שאלה

זה נכון שויקי תחזור לריאן מתישהו??? אם אני לא טועה... מישו מוכן לספר לי אם כן את כל ההתרחשות של הסיפור הזה:?

נעמהdj21

New member
ועוד נצל"ש... שכחתי... משיו מוכן

להשים לי תמונה של השחקנית שמגלמת את קאסי נכון להיום?

תשובה מכילה ספוילר../images/Emo70.gif

הם יהיו ביחד וכמעט יתחתנו שוב. אך אבוי, לוני טריש תכלא את ויקיצה בארון, ועד שזו תצא מהארון בננה ספליט תתחפש אליה בשמלת כלה, וכשריין מן יגלה, הוא ישתגע. ויקיצה תתפרץ לאולם ולוני טריש תנסה לירות בה. אך אבוי, ריין מן יזנק ויספוג את הכדור שנועד לויקיצה. ריין מיין ימות
(מה שנקרא - סוף טוב הכל טוב
) לגבי השאלה השנייה, השחקנית קמרין גריימס המשחקת את קאסי ניומן נשארה בתפקיד גם בימינו הנוכחיים בארהב, וגדלה אל מול עיני הצופים (פעם ראשונה בהסטוריה מתבגרת ללא קפיצות
) תמונה מימינו לא אשים, וכילמה? שהרי יש תמונות שעדיף להימנע מהן (עולות לי עוד כמה דוגמאות בראש
)

נעמהdj21

New member
למה למה למה? שים תמונות פליזזזזזז

פליזזזזזזז. מה יש לה חצ'קונים וזה? היא התכערה?

Dawn12

New member
הנה היא היום

ואם את רוצה לראות עוד - יש הרבה תמונות בגלריה שלה, שנמצאית בין הגלריות של הפורום שמסתבר שאף אחד לא זוכר את קיומן.

ויקטור הרג אותי מצחוק....../images/Emo6.gif

אני פשוט חולה על העקיצות האלה!!! אני מופתע שלקחת חופש, איך החברה תסתדר בלעדיך?" כן ירבו עקיצות שכאלה!!! ואיזה כיף לראות שוב את לורן! למרות שתספורת "קתרין צ'נסלר" שלה לא לטעמי אבל נסלח לה. ואני מקווה מאוד שמחר המחשב שלי יתוקן ואני יחזור לכתוב בפורום השווה הזה עם כל האנשים המקסימים שאני כ"כ אוהבת!!! ביי ...

יוליקה

Member
מנהל
הרמוניקה, יש לך שיער ארוך?

התספורות של קתרין ולורן פנמור מ ש ג ע ו ת!!!

p_nurit

New member
ממש נהנית מהסדרה לאחרונה!!!

כל ניקי בז'בו וניקי מול אשלי ובראד מול ג'ק ובכלל ז'בו הפכה את הסדרה לממש כייפית גם עקיצות ניקי וויקטור מעולות. סוף סוף השתחררה מהאידיוט הזה ולא מנסה כל הזמן לחזור אליו כל הכבוד לסדרה

אין אין אין כמו Glow by Jabot

ובאמת יישר כוח לניקי שהיא לא שמה יותר על ויקטור החמור
הוא הרי הבנאדם הכי מגעיל שיש, והוא בכלל גם קשיש בשבילה ולא ממש אטרקטיבי כאילו דהההההה! מה היא מצאה בו מלכתחילה? אין לו בכלל מה לתרום לה והיא לא צריכה כזה קוטר-מתנשא שתופס מעצמו שאין בכלל על מה לתפוס!! אבל ככה זה גם בחיים, לפעמים במבט לאחור אנחנו יכולים להסתכל על כל מיני בחירות שלנו ופשוט לא להאמין "איך בחרנו את א' במקום ב'" וכאלה...

למעלה