חייבת לשתף

קובולט

New member
חייבת לשתף../images/Emo9.gif

אז גם אנחנו קנינו בית ועוד חודש בערך נעבור.... אבל זה לא זה מה שקרה היום פשוט השאיר אותי מאושרת לכל החודש הקרוב אין שום סיכוי שמישהו ימחק לי את החיוך הזה מהפרצוף... אז מה קרה??? בתוך כל הריצות בין הנגר ללקנות עוד 10 מטר קרמיקה התעורר הגוזל והתחיל ליבב, לי זה לא נראה מוזר ביקשתי מהבעלול לעצור בצד להכין לו את האוכל ובנתיים התמקמתי במושב האחורי והחלפתי לו חיתול, תוך כדי שאני מקשקשת לגוזל "מי רעב?" "איפה חיתול נקי"? אני פתאום שומעת את הבעלול ממלמל: "איזו אמא טובה את, כמה סבלנות יש לך אליו למרות שאנחנו בריצות". החלטתי לקבל את המחמאה הזו נשמתי אותה עמוק, ומזל שמשקפי השמש הסתירו את הדימעה, אמרתי תודה, והמשכתי במלאכת האכלה סימתי להאכיל את הגוזל, החזרתי אותו לסלקל והמשכנו לנסוע לעיסוקינו...ואני אומרת לפעמים הם ממש יודעים מה להגיד...

אפרת12

New member
יווווווווווווווווו../images/Emo70.gif איזה מרגש זה

החיזוק החיובי הזה, תמיד כל כך נדרש ומגיע לעתים כל כך רחוקות - שאנחנו מיד נמסות
הוא בסדר, האיש שלך... ו
על ה

shuly1

New member
איזה חמוד

כמה כיף לשמוע את זה מדי פעם זה מחזק ונותן כח להמשיך שיהיה במזל

קובולט

New member
כן ממש התאהבתי מחדש../images/Emo9.gif

אם הם רק היו יודעים כמה כוח זה נותן... אולי הם היו אומרים את זה יותר...

אדר שלי

New member
../images/Emo41.gifמנצל"שת לשיתוף../images/Emo41.gif

אחרי הרבה לילות ללא שינה וכשאני קמה כל בוקר עצבנית על בעלי (ולא תמיד עם סיבה), כעסתי עליו נורא אתמול, כי תכננתי לצאת עם חברות בפעם הראשונה מאז הלידה (4 חודשים) לבית קפה והייתי צריכה את האוטו וביקשתי ממנו שיחזור מוקדם. הוא היה צריך ללכת לאיזה מקום ואמר שלא יגיע. התאכזבתי נורא וכל מה שהוא ניסה לעשות כדי לפייס אותי לא הלך. ואז... בשעה 17:15 הוא מתקשר שהוא עוד 5 דקות בבית, שהוא ויתר על הסידורים שלו כדי שאני אוכל לצאת ולהנות עם החברות שלי! הייתי כל-כך מאושרת! היה כזה כיף ועוד שהאיש שמר על אדר והם הסתדרו מצויין ככה שהייתי רגועה (השארתי לו בקבוק שאוב). הוא פשוט נפלא האיש הזה! (הממ... אני צריכה להזכיר את זה לעצמי ברגעי עצבנות קשים). בקיצור, כפיים לאיש שלי! אני מתה עליך!

למעלה