חייבת לשתף

חייבת לשתף

האמצעי שלי סיפר לי עכשיו מה שקרה לו לפני מספר ימים סיפר לי רק עכשיו כי לא רצה להבהיל אותי ושאכנס ללחץ וזה ממש מפחיד, במדינה שלנו שפעם כל כך לא דאגנו לילדים יכלו לצאת לבלות עם חברים ולא כמו בניו-יורק או דרום אמריקה סיפר לי, שלפני מספר ימים יצא מבית הספר בשעה 10:30 בלילה הוא כרגע משפר ציונים בבגרויות כי שנה הבאה רוצה להמשיך ללמוד ניגש לרכב שלו שעמד בחניון, הסביר לי איזה חניון וזכור לי שהוא די מואר, עמד לפני דלת הרכב עם המפתח ביד, ניגשו אליו שני בחורים משני צדדיו וביקשו ממנו לתת להם כסף, את השעון ואת הפלאפון כשהוא הסביר להם שאין עליו את שלושת הדברים הנ"ל (ברור שהיו עליו) הוציאו סכין והניחו על צווארו, הוא הסביר להם שוב שאין עליו את הדברים שהם מבקשים, ביקשו ממנו את כל התיק והוא התעקש שוב לא לתת כל כך ניבהלתי אמרתי לו שהיה נותן, חלילה יכלו לעשות לו משהו. הוא המשיך וסיפר שאמר להם שתכף צריכים להצטרף חברים אליו, והם צחקו לו נכון שלא היו צריכים למזלו מבניין ליד יצאו מספר אנשים והוא צעק לעברם, השניים נבהלו וברחו... מה היה קורה אילו לא היו יוצאים האנשים האלה משם, מה היה קורה אילו התעקש לא לתת, האם היו דוקרים אותו? היום הוא מסתובב עם שוקר, כדי שאם והיה ויקרה לו מצב דומה יוכל לגונן על עצמו, לאיזה מצב הגענו, פעם לא דאגתי שהם יוצאים וחוזרים הביתה, היום צריך לדאוג דווקא מדברים כאלה.

kisslali

New member
אויש

עשית לי צמרמורת. ואני מתארת לעצמי רק מה עבר לך בראש כשהוא סיפר, אני כבר הייתי מתאלפת! וזה לא בצחוק! ולדעתי את לגמרי צודקת - צריך היה פשוט לתת וזהו. למה להיות גיבור? מצד שני אני חייבת להודות שהוא נשמע כמו בחור עם ימבה קור-רוח וכל הכבוד לו! חיבוק כי אין לי עוד מה להגיד. ללי

פּרפרית

New member
אוי...אין לזה נוסחה.

ברור שעדיף שהיה נותן רק כדי שיעזבו אותו....אבל, לכי תדעי. תראי מה קרה לילד מרחובות בראשון. עזר לו שנתן? לא יודעת.....מפחיד לאן שהארץ שלנו התגלגלה... איזה לחץ, רק מהמחשבה של אם... ולוּ...

אמא'לה

פחד אלוהים, וכל מה שהיה כאן פעם כבר לא תקף יותר בבית המשוגעים הזה שסוגר עלינו.

noa128

New member
מפחיד...

ומסכימה עם כל שנאמר כאן - אכן מזל גדול היה לו שהופיעו אותם אנשים ובאמת עדיף היה לתת להם... תגידו, במשטרה הייתם? (לא שאני סומכת עליהם, אבל נראה לי שכדאי..) ושיהיה רק טוב, נועה.

הוא לא הלך....

ולא חושבת שיש טעם כבר ללכת, אני רק מקווה שיום אחר שיצא מהלימודים שוב לא יחכו לו שם, ביקשתי אותו שבכל פעם יחנה את הרכב שלו במקום אחר ואולי במקום שיש יותר אנשים, כדי לחסוך מעצמו שוב הפתעה שכזו. אני מקווה שזה מקרה חד פעמי, כי אם זה כך לאן נגיע...

noa128

New member
תראי, אני מבינה שהוא לא ילד -

וגם אני לא יודעת באיזה ישוב מדובר (קטן גדול) - אבל זה בדיוק התפקיד של המשטרה - לדאוג אם לא לבטחון שלכם - לפחות לתחושת הביטחון - אז שוב, אני על המשטרה לא סומכת - אבל אם הם לא יידעו על המקרה (ומי יודע אם הם לא יודעים על מקרים דומים בביצוע אותם שניים והמקרה הזה יכול לסייע בהרחקתם מהאיזור?) - אם הם לא יידעו הם בטח לא יוכלו לעשות כלום.. למען השקט הנפשי - שוה לברר אם היו מקרים נוספים ולפחות ליידע, שישלחו לשם ניידת שתסייר או משהו..

nando

New member
המלצה חמה

יש לזכור שאנשים כאלה "אין להם אלוהים". אנשים כאלה מסיבות שונות ומשונות עשוים לפעול בצורה לא צפויה. לו צלצל הנייד של הבן באותו הרגע התנהגותם היתה עשויה להסתיים באופן בלתחי הפיך. נניח שמדובר במכורים לסמים או סתם "תואמי רוצחי הנהג דרק רוט". שוקר יכול להפוך בבת אחת מכלי נטרול של תוקף שכזה,לכלי בידיו של התוקף. הדרך הטובה ביותר למי שחושש מפני מקרים שכאלה זה שעורי אומנויות לחימה. לוקח זמן להגיע למיומנות גבוהה אבל תחושת הבטחון העצמי עולה מהר מאד.

למעלה