חייבת לשתף
שלושת ילדי על הדיאטה, בחודש הראשון היה מאד קשה לבנים, אם הזמן הם למדו לקבל את המזון ולבדוק אם יש גלוטן או אם מותר לאכול מאכל מסויים. מאז תחילת שנת הלימודים זה סיוט, למרות שישבתי את כל צוות בנפרד והסברתי את חשיבות הדיאטה אני מגלה שהם מקבלים אוכל שלא בתפריט שלהם. אתמול הייתה לי שיחה עם המורה של אלמוג, הוא לא רצה לאכול את הסנדוויץ שאביו הכין לו והמורה לא הצליחה להשיג אותנו, כי היינו עם הקטן בחדר התאוששות, הוא עבר ניתוח, אז היא החליטה על דעת עצמה לתת לו חצי סנדוויץ מילד אחר ואני מצטטת אותה, "אם כל הכבוד שנאלמה לו הדרמטיטיס מאז שהוא התחיל את הדיאטה אני מעדיפה שיאכל ולא יהיה רעב ולכן שיוכל גלוטן" אתמול הההיתי כל כך עייפה מכל חוויות היום וחשבתי אניועד דקה רוצחת אותה דרך הטלפון, לבסוף סיימתי את השיחה שהובילה לצעקות בלד ואמרתי חד משמעית שהילד יוכל אך ורק את מה שאנחנו שולחים ושהיא ואני עוד נשב ונדבר על כך ארוכות. הגעתי הביתה ומרוב כעס צעקתי על הילד שעושה הצגות בבית הספר כי הוא למד שהן יתנו לו לאכול דברים שלא קשורים לדייטה כמו עוגת דבש ועוד. מה עושים נראה לי שכל הצוותים חושבים שאני מוזרה ואני לא מצליחה לגייס אותן לדיאטה של הבנים, לירז מחליף אוכל עם חבר ( כך הוא סיפר לי אתמול) נופר מקבל אוכל בחוג בישול ואלמוג עובד על הצוות ומקבל מה שהוא רוצה כי יש לו אמא נוראית שמתעללת בו אם המזון המוזר שלה. מה עושים ?