חייבת מילים לשיר...

adipoo

New member
חייבת מילים לשיר...

אני חייבת חייבת חייבת את המילים לשיר הכאפה המצלצלת כבר שנההההההההה אני מחפשת אותם.. ממש ממש ממש תודה

Bob girl

New member
הכאפה המצלצלת

כל מוסיקאי מוצא ת'צמו מתוסכל להתפרנס ממוסיקה זה לא דבר קל אם זה אצלך בדם מעבר לתחביב למען מוסיקה את עצמך אתה מקריב זה אצלך לא פזה זה מיין אוונט זה אופי ברוך הבא למחלה אתה נדבקת יופי בשלב הראשוני בוא נקרא לו שלב החלומות אתה עוד ילד מתבגר לומד את הגבולות רוצה על גיטרה או על תוף לנגן להרשים ת'בחורות ולהתחיל כבר לזמר אם יש לך מזל ולהורים זה בא קל וכסף לא אזל ויש גם חוג פרגון דחיפה אתה נישאב נישאב פנימה רוצה מהר קדימה להראות לכולם שאתה תיתן להם באם אמא ובמסיבת סיום י"א הקמת להקה אפילו קיבלת מחמאה זה לא מזיז לך כאילו נשאר רק לדפוק פוזות מול המראה לדמיין ת'הצלחה לחלום לכבוש ת'מדינה והופ הגעת לשלב הכאפה המצלצלת כי רוב המוסיקאים אוכלים בצה"ל וואחד סרט תגידו לא לא לא רוצים אותו דבר תגידו די די גם כזה שמעתם כבר תשימו סוף סוף תשימו סוף לאשליות כי מה שאתם רואים באם.טי.וי זה בלוף כל מוסיקאי מוצא את עצמו מתוסכל להתפרנס ממוסיקה זה לא דבר קל יצאת מהצבא אתה רוצה להתפתח ממעגל האבטלה לצאת ולנצח מוסיקה תמיד היתה עניין של טעם וריח עם חוסר ההצלחה שלך כבר אי אפשר להתווכח כל מה שתעשה סביר להניח עשו כבר קודם מהחלומות לכבוש את העולם נשאר רק מודם גרף האמביציה שלך מתנדנד עולם ויורד ולפעמים שקשה מדי חושב אולי להתמסד ואתה גם שאתה בטופ וגם שאתה בתחתית הבור תן לו רק במוסיקה ותן להמשיך ליצור לא בחור טיפש גם לא אחד שממהר להתייאש מזה שוואלה לא סגור מה יהיה הלאה מנסה להישאר פיכח להיות מודע אבל לא כל כך יודע מה יהיה בשלב הבא תגידו לא לא... יאנג מוסיקאי אין יותר שלבים בדרך הבחירה שלך להיות יוצר טפל או בעל ערך כי אם יותר אומנים יתחילו ליצור קודם מהלב ולא במטרה שטחית רק על הרדיו להתחבב אל תחשבו רק על לגזור קופונים לשיר על פלאפונים לבצע חידושים מונסונים שירים אירוויזיונים ושאר הקלישאות אולי אם תתמיד את השינוי נתחיל לראות איסמע מוסיקאי מני מה אני אמרתי שלא תבוא אחר כך ותגיד אופס לא ידעתי תגידו לא לא... הכאפה המצלצלת מילים: די ג'ייי גיא מר והדג נחש לחן: הדג נחש תהני!

oRockGirLr

New member
אני שמחה שאת עוזרת..

אבל אסור לפרסם דברים כאלה בפורום... יש על זה זכויות יוצרים אם את יכולה פעם אחרת בבקשה להפנות אנשים לאתר שהבאת ממנו את זה. [מצטערת
זה כבר עניין של חוק] וחוץ מזה, יש את עטיפת הסינגל בעמוד הקודם.] תודה.. ומצטערת...

נצל"ש, אתם חייבים לראות..

נכון יש את האתר שירונט? אז תראו מה הם כתבו.. בפלסטינה ארץ ישראל ראשית המאה אני יוצא מביתי חושב על אישתי על בני בחורי, חושב שנמאס לי כל היום לקטר וכמה כבר בא לי שהכל יסתדר

FunkyGiraffe

New member
זה לא לעניין מה שאתם עושים פה!!!!

ארר, שתקנה את הדיסק, למה לתת לה שירותים חינם? מה אנחנו פה זונות? הנהלה זמנית למחוק את זה ומהר!

adipoo

New member
יופי שלא לקחתם קשה...

יאללה מה הקטע? סה"כ ביקשתי מילים לשיר שאני ממש אוהבת...אז מה כל האתרים שצפרסמים מילים מנוגדים לחוק????. לא שמעתי בחיים אמן מתלונן על זה שמפרסמים את המילים של השירים שלו באנטרנט... ודיי להפוך פה ליפי נפש בהקשר הזה... אני חולה על הדג נחש ולא פגעתי בשום זכויות יוצרים או כל דבר כזה... ואם כבר זה רק מחמאה..שאנשים מתעניינים בשירים שלהם ורוצים לראות את המילים ולא רק להקשיב למנגינה ורוצים קצת להבין לעומק את מה שהם מעבירים בשירים שלהם... אז צאו מהלחץ ודי עם העצבים... ודרך אגב ממש תודה למי שנתנה לי את המילים את אחלה.... ילדה ואין לך על מה להתנצל.. יום טוב לכולם או יותר נכון ערב טוב

adipoo

New member
דרך אגב...

את לקחת את המילים מאיזשהו אתר כי אני מחפשת את המילים כבר המון זמן... ואם כן אז מאיזה אתר????? אה ודרך אגב אני לא מבינה את 2 השורות האחונות בבית האחרון מישהו בבקשה יכול להסביר לי אותן תודה... מראש... ושלא כולם יתחילו לקבל פה עצבים עוד פעם

FunkyGiraffe

New member
את רוצה את המילים? תקני את הדיסק

ואנחנו לא יפי נפש ולא נעליים הם יוצאים מסכנים מכל העסק הזה בואי נגיד שמתפרנסים הם לא הכי וכן אני אקבל עצבים מזה.

adipoo

New member
אתה...

ודרך אגב אתה שמקבל עצבים מזה זה לא ממש מזיז לי אתה לא חייב להגיב או להגיד כלום סבבה??? והעצבים שלך לא מה שיגרמו לי לשנות דעה...

אם את כ"כ אוהבת אותם למה שלא

תקני תדיסק..? ואז יהיו לך בחוברת מילים של כל השירים!! ותוכלי להבין לעומק מה שהם מנסים להעביר בשירים שלהם..

oRockGirLr

New member
אממ עידו... זונות לא נותנות שירות

חינם. ואגב - זנות זו אחלה פרנסה... אז לא לכלכלך

AlienCream

New member
עכשיו לדעתי..

אני לא יודע מה יש להתעצבן, כולה ביקשה את המילים, אולי שמעה את השיר ברדיו ורצתה לדעת את המילים, לא בהכרח היא הייתה חייבת להוריד אותו או משהו... (למרות שיש מקרים שאפשר לדעת מתי הורידו ומתי לא, כמו למשל שמבקשים מילים לשירים שאין להם סינגל או לא שומעים ברדיו.. לא חשוב) והשתי שורות האחרונות אני ינסה להסביר... (המילים הראשונות שם בערבית).. גיא שר על זה שכל מוזיקאי צעיר ורענן, צריך להבין שמוזיקה צריך לעשות בעיקר מהלב, יענו בשביל המוזיקה עצמה, לא רק בשביל הכסף והתהילה והכל (ומה שיוצא מזה, שמוזיקאים מחדשים שירים, מתרגמים שירים, וסתם עושים נאחס למוזיקאים שמשקיעים באמת) אז יענו, הוא אומר לכל המוזיקאים הצעירים שיעשו מוזיקה אמיתית בצורה הנכונה, כדי שכאשר הם יגדלו, שלא יעשו מוזיקה סתם, שיעשו מוזיקה אמיתית, ואם הם יעשו מוזיקה סתם וזה, ואח"כ יצטערו על זה, שלא יגידו שלא הזהירו אותם... חחח הסבר עקום, אני מקווה שהבנת, פשוט לא מצאתי את המילים! חחח ואני לא רואה את העטיפה! :( מישהו יכול לשלוח לי לינק בקשה?

adipoo

New member
וואל האחותי את גדולה

תודה רבה ... ויאללה צאו מהסרט כי אף אחד לא יקנה דיסק בשביל המילים אני אקנה דיסק בשביל לשמוע תשירים.. וחוץ מזה אני לא צריכה להסביר לכם בכלל כלום.....למה ביקשתי תמילים זה לא עניינכם... לא רוצים לתת אל תכתבו וצאו כבר מהסרטים שאני זאת שהורסת להם תפרנסה... ודרך אגב זאת שכתבה לי תשרות האחרונטת אחלה ילדה...תמשיכי ככה.. יצאתה אחלה..

למעלה