חייבת עזרה אבל בלי עקיצות

mori17

New member
חייבת עזרה אבל בלי עקיצות ../images/Emo4.gif

יש לי פטור משמירה כלומר עד סוף השירות שלי אני לא אגע בנשק.... היה לנו יום מטווחים לפני חודשיים משהו כזה ובסוף לא טווחתי ולמחרת הייתי בקצין העיר(כדי לא לנסוע לשם) יכול להיות שבזמן הקרוב(מאוד) יהיה עוד יום מטווחים למי שלא טווח(אני בניהם) קיצר אין לי אומץ לטווח אני מפחדת לעשות שימוש בנשק יש לי פטור משמירה רפואית קיצר איך יוצאים מהדבר הזה??!! נו באמת אני לא אגע בחרא הזה עד סוף השירות(אוג' השנה) ובטירונות בכיתי וסבלתי נורא קיצר יש לי סוג של טראומה רק המחשבה להפעיל את הנשק מפחידה אותי מורי

מורי לדעתי תפני לקב"ן

זה משהו שהוא סביר פחות או יותר. תפני לקב"ן ותספרי על החרדה שיש לך מהנשק ואולי הוא יפטור אותך מזה. אם תראה שזה לא עוזר פשוט תצאי ממנו ואל תחזרי זה לא יפגע בך.

mori17

New member
יש 2 בעיות

1 הייתי פעם אחת אצל קב"נית כ"כ סתומה שאמרתי שלמקום הזה אני לא חוזרת אבל ז הפחות מכריע ה-2 זה שגם ככה יש לי "קטעים" שנראים בעייתים.... פטור מתורנויות הפניות וכ'ו...עכשיו למשל שאני חושבת על זה אני חיילת טיפה בעייתית
בכל מקרה.... אני מתלבטת אם ללכת לקב"ן כי צריך חו"ד של המפקד וכ'ו וכמו שאמרתי יוצא מצב שאני בעייתית... מה גם שבע"ה אני עוברת בסיס....היום שלחו את הטופס שלי ונקווה לתשובה מהירה מורי

תראי זה שאת חיילת בעייתית זה לא בעיה חח

ברצינות. אז מה? אז את בעייתית. ברוך השם את בצבא ומגיע לך כל ההקלות שאת צריכה גם אם תקבלי פטור מקטשופ וזה יעזור לך זה טוב

פימבייה

New member
את חייבת להבין שהפחד שלך לא הגיוני

הרי זה סתם עושה רעש, את לא יכולה לפגוע או להפגע מזה, גם אם זה מפחיד אותך את חייבת לקחת נשימה עמוקה ולקפוץ למים, אם תתמודדי עם זה במקום להתחמק תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך, מבטיחה! שיהיה בהצלחה!

mori17

New member
זה טראומה מהטירונות ואין מצב שאני

עושה את המטווח... בטירונות אחת המ"כיות טווחה איתי היא אשכרה החזיקה איתי את הנשק כי לא הייתי מסוגלת פשוט לא תיפקדתי.... אני פשוט לא יכולה ולא מסוגלת לעשות את הדבר הזה... אפילו במטווח ליזר שהיה לי בטירונות לא תיפקדתי אז בחי?! מורי

למעלה