חייבת עזרה, אחרי שבוע ניתוח טבעת אצל אבינוח..

חלי2222

New member
חייבת עזרה, אחרי שבוע ניתוח טבעת אצל אבינוח..

שלום לכולם ושמחה שמצאתי את הפורום הזה, מטובעים יקרים חייבת את עזרתכם:
נותחתי ניתוח טבעת לפני כשבוע אצל ד״ר אבינוח יש לי מס שאלות שמטרידות אותי מקווה לעזרתכם- 1) מסביב לחתכים נהיו לי ממש סימנים כחולים האם טבעי?
2) מרגישה את השרירים בבטן רועדים?
3) כאבי ראש חזקים מלבד החולשה?
4) הרגשת חנק כאילו יושב משהו כבד בתוך הבטן (כמו בלידה)?
5) מרגישה את הפורט חונק גדול שם בפנים?
6) דופק לב מהיר לפעמים מאוד מהיר?
7) אכלתי בטטה מעוכה ונראה לי זה כואב לי יש מצב?
סליחה על כל השאלות חשוב לי ממש.... מקפידה על כלכלה רכה ונוזלית
מחר אני צריכה לחזור לעבודה ועדיין לא חשה בטוב (עצמאית) החסרתי כבר שבוע בגלל הרגשה לא טובה....
לציין שדיברתי טלפונית עם ד״ר אבינוח לדבריו הכל טבעי סבלנות.... נראה לי הרבה משגעים אותו בטלפון מה הוא יכול להגיד והוא גם לרגע לא מהסס שמשהו אולי במקרה לא תקין??
תודה לכולם אשמח לעזרתכם לתשובות הכי מפורטותוסליחה עם קצת ארוך....

קוביd1

New member
שבת שלום חלי

תשאלי חופשי בשביל זה הפורום קיים
חולשה וכאבי ראש דופק מהיר יכולים לבוא בגלל חומרי ההרדמה שניתנו לך ,או אולי בגלל חוסר מספיק של שתייה ,
לא מבין מה זה שרירים רועדים בבטן ,אחרי הניתוח יש נפיחות ורגישות במקום שבו הונחה הטבעת ואולי בגלל זה את מרגישה כאילו משהו כבד בבטן
הסימנים הכחולים מסביב לחתכים זה שטפי דם קטנים ויעברו במשך הזמן
אני חושב שכדאי שתנוחי עוד כמה ימים יש כאלה שאצלם ההחלמה יותר איטית וזה המצב במקרה שלך
הכל אצלך תקין למה לחשוב פסימי ,

אשמח לשמוע ממך מה קורה בעוד מספר ימים

קובי

שרון512

New member
גם אני 6 ימים מהניתוח

וגם לא פשוט...
שאלה למבינים-
ההרגשה שלי שיש לי משהו בבטן והכי מורגש ולוחץ ומחניק זה הפורט שם ממש מחניק לי
ככה זה צריך להיות?
אולי נתקע לי קצת תפוח אדמה שאכלתי?
היום שתיתי אכלתי מעדן, ארטיק, שתייה...
עובר אבל כבד... מתי ההרגשה בחזה ובפורט משתפרת?

קוביd1

New member
הרגשה אחרי ניתוח

בימים הראשונים אחרי הניתוח יש מנותחים שההרגשה שלהם זיפתית ;,כאבים פה ושם כאבים בחזה בכתפיים בשכמות ,ההשפעה של ההרדמה בגלל כל החומרים ממשיכה כמה ימים, אלה תופעות רגילות ולא צריך לחשוש כאילו משהו לא תקין
ההרגשה הכאבים וכל זה יפחתו עד שיעלמו לגמרי

קובי

אופירA

New member
מנהל
כנראה יש לך יותר בצקת

אין הקלה מיום ליום? יש החמרה?
משהו בבטן ותחושת לחץ ומחנק נסבלת - זה אמור לפוג בהדרגה תוך 3 שבועות.
לוחץ ומחניק - אני צריכה להבין בדיוק. טלפון. אני מחכה לטלפונים. זה לא מטריד.
לא נראה לי שנתקע לך אוכל.

אופירA

New member
מנהל
הייתי רוצה ממך טלפון יום יום - עד שתבוא הקלה

גם מהאחרות שעברו כרגע ניתוח ולא מחלים להן טוב למרות שכבר חלף שבוע.
אני רוצה לשמוע יום יום מה קורה, ולחוות דעה אם ללחוץ/לצרוח על האבינוח או לקבל את דעתו שעוד סבלנות.
וגם אם כרגע הוא צודק ועוד לא הזמן לחשוד במשהו, יתכן שבעוד שבוע כן תהיה סיבה לחשוד ולכן אני רוצה לשמוע את ההתפתחויות.

יש לי טראומה מההיא שהיתה לה בעיה מהיום הראשון לניתוח, אבל היא לא מצאה לנכון להתקשר אלי, ואפילו לא מצאה לנכון למלא אחר הוראות הרופא, שאחרי חודש וחצי הגיע למסקנה שמשהו לא בסדר וצריך ניתוח תיקון. וגם אחרי שהתקשרה, לאחר 3 חודשים, לא מצאה לנכון למלא אחר המלצתי שנאמרה בנחרצות רבה. רק אחרי שהזיהום התפתח למימדים מפלצתיים, היא הואילה לרוץ לניתוח חירום אחרי 5 חודשים...
אני מעדיפה אלף אזעקות שווא מאשר סיפור אחד כזה, ואפילו מאשר חשש קל לסיפור הרבה פחות מסוכן.

אופירA

New member
מנהל
תחושת לחץ בבטן תחלוף בהדרגה תוך 3 שבועות

יש תחושה כאילו קיבלת בוקס ענק בבטן. זו תחושה טבעית, וחולפת במהלך 3 שבועות. אם היא לא פוחתת אלא מתגברת - תתקשרי. לא רק לד"ר אבינוח, שיגיד לך שהכל טבעי וסבלנות, אלא גם אלי, כדי שאפעיל את חוש הריח המפותח שלי, ואשאל עצמי מה הייתי עושה אם הגוף שלי היה מרגיש כך.

לגבי החתכים אני כבר אומרת לך - יתכן שהכל נורמלי לחלוטין. תיכנסי מחר למרפאת אחיות בקופ"ח ותבקשי מהאחיות להסתכל ולהגיד לך מה הן חושבות. אני סומכת על דעתן 100%.

השרירים בבטן - שירעדו. נדבר עוד שבועיים
.

חולשה - תנוחי יותר. כאבי ראש חזקים ודופק מהיר - לא צריכים להיות. לא מוצא חן בעיני. תתקשרי ותסבירי לי בדיוק מה את מרגישה. אם הדופק נהיה מהיר בעת שתייה ואכילה, אני יותר רגועה. זה ממאמץ של הוושט.
לא מוצא חן בעיני שאחרי שבוע את עדיין לא מרגישה שיכולה לחזור לעבודה. אני צריכה לשמוע בדיוק מה את מרגישה.
תשועה ברוב יועץ. תתייעצי איתי, וגם עם אוסנת, שהיא אומנם יועצת מטעם ד"ר אבינוח, אבל הראש שלה שונה משלו, ומתייחס ברצינות הרבה יותר לתלונות כאלו. תשאירי לה הודעה (גם לי) ויחזרו אלייך.

למעלה