חייבת עזרה אני כבר יומיים לא ישנה - בגדתי באמון של חבר שלי

לילו116

New member
חייבת עזרה אני כבר יומיים לא ישנה - בגדתי באמון של חבר שלי

אז ככה אני יוצאת איתו מזה 3 חודשים אני מאוהבת בו ממש והוא בי לפני בערך כ 5 חודשים סיימתי מערכת יחסים עם בחור שהיה חבר שלי כמעט 6 שנים חשוב לציין שהבחור החדש דיבר איתי כבר על זה שהוא מצא את האחת שלו ומוכן לחתונה וילדים וכמובן שאני הרסתי את זה בידיים שלי המשכתי להתכתב עם האקס שלי ושיקרתי לו שאני לא בקשר איתו ובניתי סיפור כיסוי של הוא זה שמתריד אותי הבחור החדש התעצבן הגיע אליו והכל הצפוצץ לא יפה בכלל עכשיו מי שהכיר לי אותו זאת חברה שלי והוא בכלל חבר של אח שלה מה שגורם גם לה לכעוס עלי על זה ששיקרתי בחלק מהדברים גם לה האמת שאין לי מה להגיד להגנתי כי אני יודעת שאני לא בסדר ואני ממש מצטערת על הכל והוא בחור שאסור לי להפסיד אותו הוא הדבר הכי טוב שקרה לי בשנתיים האחרונות אני מיוסרת מאוד אני רוצה לציין שהחלפתי את המספר טלפון שלי וסגרתי את הפייס כי הייתי בנוסף לכל מאוד מחוזרת ואני יודעת שזה הפריע לו וזה מתוך רצון אמיתי לסדר את הכל בבקשה למשהו יש רעיון איך לעזור לי עם זה זה חשוב ליייייייייי

בגדתי באמון של חבר שלי

היי,
תראי את מאד מצטערת על מה שעשית ונכנסת לסחרור בגלל ששיקרת לחבר הנוכחי בכדי לשמור עליו. לדעתי את צריכה לדבר איתו ולאמר לו שטעית ואת מאד מצטערת על שפגעת בו כי הוא מאד חשוב לך.- האמת היא הכי פשוטה והכי נכונה.

יהודית.

למעלה