חייבת עזרה , בבקשה

AyelletK

New member
חייבת עזרה , בבקשה ../images/Emo7.gif

לפני יומיים נפרדתי מהחבר שלי. אני מצטערת על זה. לא יועת אם הוא מצטער. היו לנו כמה אי הבנות... רציתי לשאול את הקלפים, מאד הייתי רוצה לדעת מה העיתד, אם נחזור להיות יחד. אתם יכולים להמליץ לי על פריסה ומה לשאול? באמת שזה חשוב לי . אני כ"כ עצובה

צליל ../images/Emo124.gif

אני חושבת שמתאים ךשאול מה הפוטנציאל הזוגי שלי עם איקס בחצי שנה הקרובה או כל זמן אחר שתבחרי פריסת שאלה 5 קלפים + סיכום צליל מה דעתך?

צ ל י ל 8

New member
טוב "מעוניינת", רק שכדאי

במקרה הזה לשאול לגבי תקופה קצרה יותר... כי הם רק רבו.. חצי שנה מתאימה יותר לקשר כאשר רוצים לבדוק אותו לתקופה ארוכת טווח. פה השאלה אם הם יחזרו להיות שוב ביחד
אנא פירסי פריסת שאלה: מה הפוטנציאל הרומנטי שלי עם X בחודשיים הקרובים? 5 קלפים+קלף סיכום

AyelletK

New member
פרסתי 5 קלפים+קלף סיכום

קודם כל תודה לכן על התגובה המהירה. אני מרגישה שמשהו כאן התפספס. לא יודעת מה הוא מרגיש אם הוא מצטער כמוני או לא..נראה לי שהייתה כאן חוסר הבנה, כתוצאה ממנה אני רציתי לעזוב וגם הוא. הינה הפריסה: קלף ראשון- 6 גביעים-זכרונות מהעבר. נראה לי שזה אומר שאני אחשוב הרבה על מה שהיה קלף שני- 8 מטות קלף שלישי- 4 גביעים- שזה קלף המציין דחיה לפי מה שאני יודעת קלף רביעי- נסיך/נער הגביעים- דווקא קלף המציין אהבה, לא? קלף חמישי- הכוכב קלף סיכום: 9 מטות- מציין דריכה במקום, לא? הכל כאן מבולבל. קלפים טובים עם קלפים לא ממש או]פטימיים. שאלתי : מה הפוטנציאל הרומנטי שלי עם X בחודשיים הקרובים כפי שהמליצה צליל. מה אומרת הפריסה? הכל מבולבל לי תודה..

blackcat2

New member
דווקא מאד אופטימי../images/Emo42.gif

קלף 8 מטות המדבר על הפוטנציאל מסמן באופן ממשי את כיוונו ל- 6 גביעים המדבר על פריחה מחודשת של הקשר. את מאוהבת בבחור עד מעל הראש ומרגישה כין אין לך עיניים לאף אחד אחר מלבדו (4 גביעים) (מקווה שאתה מבינה את כוונתי. באנגלית זה עובד טוב יותר). גם הוא חש רגשות עזים כלפיך (נער הגביעים) ובחודשיים הקרובים ניכר כי יחולו שינויים והפתעות בלתי צפויות. (הכוכב) מומלץ שלא לחשוש יתר על המידה ולהיות יותר פתוחים לשינויים ולנכונות לזרום עם השינויים. (9 מטות) בקיצור לפתוח את הלב ואת הראש. בהצלחה.

AyelletK

New member
תודה רבה על הפירוש

אני מאד מקווה שאת צודקת, והכל יהיה בסדר

blackcat2

New member
נשמח לשמוע ממך ../images/Emo29.gif

מה הוביל מלכתחילה לסיום הקשר?

AyelletK

New member
לא יודעת מה...כנראה....

כנראה אי הבנות ביננו מתחילת הקשר הובילו לכך. למראית עין לא אהב אותי, ואני עדיין חושבת שהוא לא אוהב אותי, אבל בכל זאת אני עצובה
את באמת חושבת שהמצב ישתנה?ויש סיכוי?

blackcat2

New member
הי איילת../images/Emo23.gif

הקלף המייצג את הבחור הוא נער הגביעים שנחשב לאחד מהקלפים הרומנטיים ביותר. קלף זה מעיד על כך כי יש לו המון רגשות כלפיך ואני מאמינה כי הקשר ירקום עור וגידים מחדש. ולגבי הטענה כי אינך מאמינה שהוא אוהב אותך, אומר, כי ל- 4 גביעים לפתע יש משמעות חדשה ומרתקת בעיני. את 4 הגביעים ראיתי כאהבה האולטימטיבית שלך כלפיו, כאילו אינך רואה אף אחד אחר מלבדו בסביבתך. יפים, חכמים, מלהיבים ממנו אינם קיימים בעיניך כי את שבויה בקסמו. אולם לאחר שאמרת כי אינך מאמינה כי הוא אוהב אותך 4 הגביעים נתפס בעיני גם באופן שונה- אפילו היו מציגים את אהבתו מול פניך, "מתחת לאפך" לא היית מבחינה בכך. מרוב חשש כי אין אהבה בליבו אליך את ניצבת במגננה מתמדת (9 מטות) ומונעת מעצמך מלהשתחרר. חוסר הביטחון הזה יהיה לך לרועץ. אם לא תנסי ןלא תתני את כל כולך למיצוי החוויה לעולם תישארי קירחת מכאן ומכאן. באהבה תמיד שווה לקחת את הסיכון. בהצלחה.

AyelletK

New member
תודה לך blackcat, אבל..

הוא זה שעזב, אז הוא זה שאמור לעשות את הצעד הראשון, לא? אם הוא באמת אוהב אותי (למרות שהוא לא הראה את זה בשום דרך) אז הוא אמור ליצור קשר לא? כי אני כבר התייאשתי ממנו

blackcat2

New member
הי איילת../images/Emo42.gif

בהחלט כדאי שמי שעזב יעשה את הדרך חזרה וחדשות לי אליך. בחור שעוזב אותך לא בהכרח אינו אוהב אותך. לפעמים הוא מאד אוהב רק מתקשה לקיים קשר זוגי בזמן הנוכחי. המרחק במקרים כאלה עושה טוב, עפ"י רוב. סבלנות יקירה.

למעלה