חייבת עזרה בבקשה..

L i o r 1 6

New member
חייבת עזרה בבקשה..

עוד יומיים אני מתגייסת.. וכל הזמן הזה היה לי ברור שאני לא רוצה את אבא שלי בגיוס לא כי אני שונאת אותו או משו, פשוט לא מתאימה לי כל הסיטואציה הזאת של כל החברים שבחיים בכלל לא ראו אותו והוא ואמא שלי שלא מדברים בכלל. והיום הוא אמר לי שהוא רוצה לבוא ואני ממש לא רוצה בכך, רציתי להתייעץ איך אני יכולה להגיד לו בדרך הכי פחות מעליבה שלא מתאים לי שהוא יבוא... תודה:)

ny22

New member
מנהל
לומר לך את דעתי בעניין ../images/Emo26.gif

תחשבי לרגע אילו את היית אביך והיית רוצה לבוא ליום הגיוס של בתך. תחשבי איך זה לא נעים לשמוע לא ממנה. בעיני, תנסי לראות את זה באופן חיובי שאכפת לו והוא בא. אז מה אם החברים שלא ראו אותו אף פעם יראו אותו פעם ראשונה? אין בזה שום דבר רע... בעיני, אין דרך לא מעליבה, הרי מתישהו תצטרכי לומר לו את המשפט בסגנון "לכן, אינני רוצה שתבוא לגיוס שלי". העצה שלי אליך: תני לו לבוא ולהכיר את הבחרים שלך, רע לא יצא מזה. דווקא ההפך הוא נכון - אם תגידי לו לא לבוא, יכול לצאת מזה רק רע ועלבון. אם את אוהבת אותו, את אמורה להבין לליבו ולהבין שחשוב לו מאוד לראות את הבת שלו מתגייסת, כי בטח בשבילו זה כבוד גדול. למה שלא תתני לו לזכות בכבוד הזה? מגיע לו. אלא אם הוא היה אבא רע שלא תמך וזילזל כל הזמן, אז זה משנה את כל התמונה. בהצלחה וגיוס קל.

ny22

New member
מנהל
באמת?

אם כן אני שמח... מקווה שאת מרגישה יותר בנוח עכשיו... (אלא אם זה נאמר בטון ציני...) בכל אופן, תמיד כאן בשבילך!

למעלה