חייבת עזרה בקשר לאינהלציה

חייבת עזרה בקשר לאינהלציה ../images/Emo53.gif

אנחנו נואשים!! אתמול עשינו ניסיון נוסף לעשות לאורן אינהלציה והיה פשוט נורא. כמו שיעצו לנו, לא השתמשנו במסיכה אלא קירבנו את הפומית לאזור האף והפה רק כדי שתנשום את האדים. כל עוד המכשיר היה כבוי, היא שיחקה עם זה והכניסה לפה, מרגע שהמכשיר התחיל לעבוד התחיל בכי הסטרי והשתוללות נוראית. כמובן שנשברנו אחרי כמה שניות. ניסינו כמה פעמים ואני מקווה שהיא נשמה מעט מהאדים עם הבריקלין. מה עושים
אמרו לי לשיר לה - אין לי קול כרגע כזכור לכם אמרו לי לשים לה קלטת וידאו - היא לא יושבת לרגע לצפות אני אשמח לכל רעיון

רותי ע

New member
אולי תנסו להרגיל אותה למכשיר

זה מזכיר לי את הפחד של עידן פעם ממכונות שונות החל משואב אבק וכלה במעבד מזון. נסו להדליק את המכשיר רחוק ממנה. שיעבוד על ריק. כבו והדליקו והיפכו את זה למשחק. אח"כ אתם תשתמשו בו שתראה שזה לא נורא. אח"כ שהיא תחזיק את זה בשבילכם ותדליק ותכבה. אח"כ כשהיא לא מפחדת תקרבו אותו אליה, עדיין על ריק. רק בשביל המשחק. ורק אח"כ עם החומר. והכל לאט לאט ועם המון סבלנות...

yiffatz

New member
מה שאצלנו עבד

זה קלטת של בייבי מוצארט בווליום מאוד מאוד גבוה, מה שהסיח את תשומת הלב מהמכשיר. בת כמה אורן?

yiffatz

New member
קצת קשה..

בגיל הזה רק הקלטת בפול ווליום עזרה. היום בגיל כמעט שלוש, היום הראשון בחורף זה היה מאוד קשה, יום לאחר מכן זה הפך למשחק, ויומיים אחרי זה הוא כבר עשה לבד לעצמו. כן כן - ישב והחזיק לבד את המסיכה, תוך הרבה חיזוקים ועידודים מצד המשפחה. מה שכן, בגיל שנה וקצת עשינו את זה עם מוצץ בפה, זה קצת הקל על התהליך.

למה שלא תעשו לה את האנילציה בשינה?

כששירה היתה מאושפזת בבית חולים עם דלקת ריאות עשיתי לה את האנילציה בשינה כי אז היא לא יכלה להתנגד

זה בעיה בזמן שינה

כי הכוסית צריכה להיות במצב מאוזן, וגם הרעש של המכשיר יכול להעיר את הילד. חגית - תנסו אולי לעטוף את המכשיר במגבת, על מנת להפחית את הרעש, אצלינו תומר פשוט פחד מהרעש. באופן כללי הוא מאוד התנגד בהתחלה, ולאט לאט ההתנגדות פחתה, כשהוא הבין שהשד לא נורא כ"כ, אצלינו מה שעבד זה בייבי מוצארט, פרצופים מצחיקים, ומוצץ בפה. מקווה שהיום ילך יותר בקלות.

נזכרתי בעוד דבר, הרופא בבית חולים

אמר שזה דווקא טוב שהם בוכים בזמן האנילציה כי זה נכנס יותר טוב אז אין מה לעשות להחזיק חזק גם אבא וגם אמא ולעות את האנילציה זה מסוג הדברים שבמיידי כואב הלב עליהם אבל לטווח ארוך יהיה לו הרבה יותר טוב

גם הרופאה של שקד אמרה את זה ו...

היא גם אמרה שאין טעם להשתמש בראש שאמורים להכניס לפה ורק לקרב אותו לאף ולנשום את האדים כי זה לא נותן כלום וחייבים להשתמש במסיכה. גם אצלנו קלטת וידאו עבדה הכי טוב אבל גם קרה שפשוט החזקנו את שקד בכח תוך כדי בכי הסטרי שלה שאני מנסה להצחיק אותה ולשיר לה ללא הועיל. מה אני אגיד... מקווה שיהיה יותר קל

לאה_מ

New member
חגית, נסי לתת לה "לעשות אינהלציה"

למישהו (לך, לבובה, לדובי). שתפעיל את המכשיר, שתתפעל אותו. אחר כך שתעשה לעצמה. שהיא עצמה תחזיק את המסכה. אצלנו זה עבד. ואגב, אני לא יודעת איזה חומר אתם שמים באינהלציה, אבל אנחנו לאסטמה משתמשים בספייסר (שנקרא נבוצ´יימבר), שדרכו אפשר לתת לילד משאף. זה הרבה פחות מסורבל (אפשר לקחת את זה לכל מקום), לא דורש חיבור לחשמל, לא עושה רעש, ובאופן כללי - לדעתי האישית לחלוטין - יותר פרקטי (אם נזקקים לזה יותר מאשר לעתים רחוקות).

למה לא לתת לה לשתות את הבריקלין

אצלנו קיבלנו את זה בסירופ אחרי שהאינהלציה פשוט לא היתה פרקטית כי הילדה זזה כל הזמן וממש התנגדה (מדובר בילדה גדולה בת כמעט 7) שפשוט שנאה את המכשיר מהרגע שראתה אותו. הרופאה לא התעצלה אמרה שתתן לנו את החומר בסירופ שיקח עוד כמה ימים וזה יעבור וככה אכן היה. אם הילדה כל כך לא אוהבת את המכשיר למרות כל מה שניסיתם אולי שווה לרדת מזה ולתת את הסירופ. בכל מקרה שתרגיש טוב. והחלמה מהירה. איריס והנסיכות.

לאה_מ

New member
הסירופ פחות מומלץ (ממה שהבנתי)

כי הוא עובר דרך כל המערכות של הגוף במקום להגיע יש לסימפונות. אבל ספייסר זה דבר מאד פרקטי. זה גם קצת מלחיץ קטנטנים, כי צריך בכל זאת לשים מסכה על הפנים, אבל לפחות זה לא רועש. אם זו פעם בודדת, הייתי מנסה בכל זאת עם האינהלציה. רפואה שלמה.

מלכה ב.

New member
האינהלציה ממוקדת ופעלת במקום הנכון

הסירופ לעומת זאת משפיע על כל מערכות הגוף, השפעה לאו דווקא חיובית!!!

קודם קיבלנו את הסירופ

הסירופ מכל בריקלין. נתנו לאורן במשך מספר הימים המותרים וכשזה לא עבר, אז הרופא המליץ על אינהלציה. לא מייד כמוצא ראשון

חגית אצלנו זה לקח 3 שבועות בדיוק

משהו כמו 3 סירופים ונשארו לי שאריות מהבקבוק האחרון. השיעול נעלם ולא חזר. צריך רק להתמיד. לא תמיד הבקבוק הראשון עוזר וצריך עוד. מאז כבר חצי שנה שקט בכוחותינו וכל פעם שיש שיקול קטן אני מקבלת מרשם לבריקלין. בכל מקרה רפואה שלמה.

אורן בדרך הבייתה עם אבא ../images/Emo5.gif

הרופא לא הסכים להמשיך עם הסירופ. הוא אמר שחלף המינון המותר וצריך להפסיק. איזה סירופ נתתם?? בשיעולים הקודמים גרןז טוקס של מעבדות הום גליל הספיקו

אני מיד הולכת לבדוק את הארון שלי

בהתחלה היה בריקלין וגם טימי. אני לא יודעת איזה מהם עזר יותר אבל לאט לאט זה התחיל להרגיע. היה צריך בריקלין כמו שאמרתי לך להמשיך עוד 2 בקבוקים כמעט שלמים עד שהגיע המנוחה והנחלה. בין לבין עשינו להן בחדר אדים ולא התעקשנו על אניהלציה. היו הרבה אמבטיות חמות ומים חמים מעלים אדים טבעית ואולי גם זה עזר אצלנו. בכל מקרה אחרי 3 שבועות נפסק השיעול הרצחני. שיהיה לכן המון בהצלחה.

rachell

New member
לגבי אינהלהציה

גם אנחנו עברנו בשלב מסויים למכשיר בשם נובוצ´ימר וזה היה הרבה יותר קל ולגבי הבריקלין לבר לפני 3 שנים הרופא רשם בריקלין היא סירבה בתוקף (בכי השתולות) לעשות אינהלציה עם הבריקלין למרות שהיא כבר הכירה והיתה " מיומנת" נסיתי את הבריקלין על עצמי וזה היה פשוט נורא קיבלתי מזה: דפיקות לב סחרחורת והזעה ל 30 דקות (פלא שהיא לא הסכימה) ואני השתמשתי לי במינון כמו שהרופא נתן לה ואז הרופאה אמרה לי "טוב אז אפשר רק עם מי מלח " וכך עשיתי חזרי אל הרופא וספרי לו איך היא מגיבה אולי יהיה לו פיתרון

למעלה