כיון שלא רשמת מי הקהל שלך (מלבד היותם מבוגרים
וכיון שלא ציינת כלל את מטרת ההתכנסות, אתן לך כאן תרגיל שיכול להוביל לדיון מרתק. קחי דף ועט, ורשמי באמצע הדף, על פי סדר החשיבות את שלושת החשובים ביותר בחייך. הסבר: אפשר בכלליות (קטגוריה: ילדים, משפחה, חברים) או ספציפית מאוד. למשל: אבא אבא יכול לעמוד בפני עצמו, או להיות חלק ב- הורים, משפחה ביולוגית, משפחה בכלל. זה אומר ששלושת השורות יכולות להכיל הרבה אנשים אל תמשיכי לפני שרשמת!! אחרי שכולם כותבים את שלושת החשובים בחייהם - כל אחד מקריא את רשימתו. אם הקבוצה גדולה אפשר שרק חלק יקריאו. מה כתבת? הדבר הכי בולט בתרגיל הזה הוא שרוב האנשים כלל לא מכניסים את עצמם. כשמישהו מודע מספיק כדי לשים את עצמו ראשון - יהיו מי שיקפצו ויגידו: זה אגואיסטי. לאחר סיום הקראת הרשימות אני מזמינה את כולם לרשום בחלק הריק שמעל רשימתם - בגדול!!
אני האדם החשוב ביותר בחיי למה? כי אם אני לא אטפל בעצמי - לא אוכל לטפל באף אחד אחר, וכי אני יכולה לתת לאחרים רק את מה שיש לי, אז אם אני כועסת - אפזר כעס, אם מתוסכלת - תיסכול, ואם אני מאושרת ושבעת רצון - אדביק את כולם בשמחה ובחיוך
מקווה שזה לא מאוחר לך מדי, ומקווה שזה משהו שאת יכולה להשתמש בו זה יכול להוביל לכל מיני דיאלוגים, אבל בעיקר לאהבה עצמית בהצלחה!