חייבת עזרה דחוף..

עטררר

New member
חייבת עזרה דחוף..

הסוד באמת יכול להביא לנו מה שנרצה? כל דבר אני פשוט רוצה ציון טוב במבחן. על פניו המשימה בלתי אפשרית אבל האם יש משהו שאני יכולה לעשות? יש לי מתכונת בתנ''ך עוד כמה ימים והמקצוע פשוט קשה לי, אני רוצה עזרה אחרת, לא ללמוד הרבה, כלומר..גם אלמד, אבל אני רוצה אולי לקבל עזרה מהיקום לקבל ציון טוב מישהו כאן יכול לעזור לי ולאמר לי מה עלי לעשות?

קודם כל, תפסיקי לומר "המקצוע קשה לי"

בכל פעם שאת אומרת את זה, את רק מקבעת את המציאות הזאת. ההבדל היחיד בין "מקצוע קשה" ל"מקצוע קל" הוא בתפיסה שלך. וגם הפחד שלך מלשבת ולחרוש נובע מהמחשבה הזאת של "יו... כמה המקצוע הזה קשה". תחליפי תפיסה, ופתאום תראי שהלימודים הולכים הרבה יותר בקלות. ודבר שני: עד כמה את באמת רוצה להצליח מבחן, ולמה? האם באמת באמת באמת רוצה, עד כדי כך שההתלהבות שלך מהעניין עולה על גדותיה? או שזה סתם מן קטע כזה של "כולם מצפים ממני להצליח, אז אין לי ברירה"? אם את באמת באמת באמת רוצה, אז "ללמוד הרבה" אמור להלהיב אותך ולא להרתיע אותך. ואם הרצון שלך לא עד כדי-כך החזק, אז חוששני שחוק המשיכה לא יוכל לעזור לך. מצד שני, אם הרצון שלך לא עד כדי-כך חזק, אז גם כשלון לא יהיה סוף העולם, נכון?

פשוט לך לעשות

איספי את כל דאגותייך ושלטי על המשבר או שעברת או שאת עוברת עכשו כי זה מקור לחוסר היגיון ולהיתמוטטות בהמשך זאת אומרת קחי את עצמך בידיים

בואי נצא שניה מתוך מסקנה כזאת

היקום רוצה שלך ולאנשים בכלל יהיהו חיים יותר טובים ופרודוקטיבים. כדי לקבל ציונים טובים את צריכה להיות בהתאמה עם הבקשה שלך, כלומר את צריכה לפעול בהתאם, כלומר ללמוד כדי שיהיו לך ציונים טובים. יש תלמידים אחרים שעובדים קשה בשביל לקבל ציונים טובים, הם פועלים בהתאמה למה שהם מבקשים. האם את חושבת שהיקום באמת יעזור לך בזה שהוא יתן לך ציון טוב במתכונת בלי להתאמץ? מה את תלמדי מזה?

למעלה