חייבת עזרה נפלה עלייכזאת צרה,אני

אופה3

New member
חייבת עזרה נפלה עלייכזאת צרה,אני

גמורה לגמי לפני שלוש שנים חתמתי לדוד שלי ערבות, על שכירות של הדירה, בחודש האחרון הוא החליט שהם עוזבים את הארץ, וכל הזמן הייתי עם יד על הדופק, והוא אמר שהכל מסודר והראה לי מסמכים והכל, ובסוף מה מסתבר, שהוא השאיר אותי עם מלא חובות, אני כבר שלושה ימים ללא שינה, בלי אוכל, בלי טעם לחיים, איך אדם שהוא בשר מבשרך יכול לעולל דבר שכזה, הוא לא דוד הוא חרא, אני אובדת עצות, לא יודעת מה לעשות, קבעתי מחר עם עורך דין , ורק עכשיו קצת התאוששתי ונרגעתי, אני חייבת להגיד, שכמה שזה גרוע תמיד יש יותר גרוע, ואולי אני אצליח לצאת מזה עם פחות נזק כספי ממה שזה עכשיו, מה שבטוח את הנזק הנפשי, אני חייבת להפסיק לעשות את זה לעצמי, אז אני שואלת אותכם מה עכשיו, איזה עוד מכות ינחתו עליי בכל אופן בגלל זה אני לא פה , מקווה לחזור שיהיה שבת שלום ממני האופה שנפלה על העוגה

יעלת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה באמת סיפור קשה,ונראה לי שעו"ד זה הכתובת הנכונה. תחשבי אם יש בארץ משהו ששיך לו,חשבון בנק,מכונית,נכס, פיצויים ממקום עבודה.שאת יכולה לעקל אותם. תנסי להרגע ולקוות לטוב,אם תפגעי בבריאותך זה יהיה הגרוע מכל. בנתיים קבלי חיזוקים וחיבוקים מאיתנו.

love88

New member
תפני ל ש.י.ל שרות יעוץ לאזרח

יש בכל עירייה או מועצה אם איני טועה. בנוסף, יש להם עו"ד גם כן. תבדקי כמה הוא לוקח ובכל אופן תקבלי יעוץ מעו"ד נוסף. צר לי שכך קרה. היית צריכה לקבל מאותו דוד צ'ק ערבות. כך לא מסתבכים. פודים את הצ'ק הבנקאי וסוף לסיפור. להבא, אל תסכימי לחתום ללא צ'ק ערבות נניח כי יש לך דירה להשכרה, את צריכה להחתים את הדייר על צ'ק ערבות בסכום שעולה על דעתך והתיעצת לגביו. זהו צ'ק בנקאי. ותמיד אפשר לפדות אותו. תתיעצי, ונקווה שהכל יהיה בסדר. תמיד הטובים אוכלים אותה.

אופה3

New member
תודה בנות, האמת עו"ד זה הפתרון

בסוף זה יסתדר, אבל ההלם הנפשי שחטפתי הכי קשה, לפגוע בי ובבעלי ככה זה הכי נורא שיהיה לכולנו סוף שבוע נפלא

psa

New member
אופה 3 ,מחבקת לשם תמיכה.

היינו בסרט האימים הזה לפני הרבה שנים. מאז למדנו לא לחתום לצל שלנו. מאחלת לכם הצלחה ושהסיוט ייגמר במהרה. תלחצי על התמונה על מנת לראות את הכתוב. שבוע טוב

אבא אסא

New member
אופה יקרה - ההמלצה ההכי טובה זה

רק עורך דין. טוב מאד שכבר קבעת להיפגש עם אחד. הסיפור שלך נורא מקומם וזה פשוט מפחיד שאי אפשר לסמוך על אף אחד, או כמו שpsa אמרה- אפילו לא על הצל של עצמנוץ המון בהצלחה ועדכני אותנו (אבל רק אם את רוצה).

למעלה