חייבת עזרה

חייבת עזרה

אני אמא לתאומים בן ובת מתוקים בני 4 חודשים. מניקה בלבד

לאחרונה ניסיתי להניק את שניהם בו זמנית ללא כרית הנקה וגרמתי לעצמי פצעים נוראיים שהובילו לדלקת ומפח נפש גדול.
אני ממש רוצה להניק את שניהם יחד, אבל חייבת ללמוד איך לעשות זאת.
יש לכן המלצה על יועצת הנקה שמומחית בהנקת תאומים באזור פתח תקווה?

יכי67

New member
שלום לך!

איזה יופי שאת על הנקה מלאה!!
האם יש לך כבר כרית הנקה ועדיין כואב? יש כמה כריות הנקה טובות אפשריות, אם את מנסה עם כרית אני מאמינה שזה יכול לשנות את המצב, אך מצד שני תלוי בגודל של התינוקות שלך.

פני אליי במסר פרטי.

כל הכבוד על ההנקה המלאה!!!

ועוד לא בו זמנית - את בטח יושבת ומניקה כל היום :)
אני מצטרפת להמלצה על כרית הנקה.
אני השתמשתי במאמסיטה - עם תוספת של כרית רגילה בין הכרית לרגליים שלי כי הם היו קטנטנים וגם אני לא ממש גדולה.
הנקתי אותם בתנוחת פוטבול.
בהמשך הנקתי הרבה על פוף פירמידה של מלגה - כשאני יושבת והם עלי בתנוחת "לב" - ככה קראתי לזה - כל אחד מהם בתנוחה רגילה אבל לא לרוחב הגוף שלי אלא באלכסון. תנוחה מעולה כשהם כבר זוחלים והלאה ויודעים למקם את עצמם.
אבל עד אז - ממליצה שוב מאוד מאוד על הממאסיטה.
העברתי אותה לחברה שילדה תאומים פעם שניה והיא לא התנסתה איתה עם הגדולים - והיא אומרת שאין דברים כאלה...
שיהיה בהצלחה!

תודה יקירה

אני באמת מניקה כל היום וגם יש הרבה רגעים שהם שניהם רוצים לינוק וכל כך חבל לי שאני לא מניקה אותם יחד

עד איזה גיל הנקת אותם עם המאמסיטה?

לדעתי עד קרוב לשנה -

שהם כבר היו גדולים מדי לממסיטה...
ואז כבר היה נוח בפוף כמו שאמרתי לך וגם התדירות היתה הרבה פחות גבוהה וככה היו הרבה הנקות נפרדות גם.

מה מיוחד בכרית הזאת ?

מילדים הגדולים יש לי כרית הנקה של כריתי שממש לא הסתדרתי איתה בהנקה, כדי להניק שמית כרית רגילה שישנים איתה על הרגליים שלי ואז שמתי את הילדים עליי, הרמתי פשוט בידיים שלי
אני גם לא גדולה והחזה לא ענק ככה שלא נופל עד לכרית וגם אני לא חזקה במיוחד להרים שניים ביחד, הילדים הגדולים שיהיו בריאים לא תאומים ככה שלא הרמתי שני ילדים בו זמנית, הממסיטה ענקית ? מה היתרונות שלה ?

ונוס 26

New member
מצטרפת להמלצה: המאמסיטה גדולה יותר וקשה יחסית

כריות ההנקה האחרות שהתנסיתי בהן (עם הבנים הלא תאומים) היו :פופיות" וארוכות. המאמסיטה ממש מיועדת לתאומים. היא ענקית למדי ויש לה סגירה מאחור כך שהיא נשארת פחות או יותר בגובה הרצוי. התינוקות לא טבעו בתוכה, אלא נשארו לשכב בנוחות. היא מאפשרת הנקה בו"ז, שחרור מלא של הידיים כשהתינוקות מספיק יציבים והשתמשתי בה בשלל תנוחות - רכבת, פוטבול, הצלבה וכדומה.

יכי67

New member
כריות הנקה

הי
נראה שונוס 26 נתנה לך הסבר ממצה ומעולה, תודה.
באופן עקרוני, כל הכריות היעודיות לתאומים הן רחבות, גדולות, שמנות וקשות יחסית. ההבדל הוא בעיקר במבנה שלהן.
הן מהוות לך מצע נוח להניח עליו את התינוקות , בד"כ בתנוחת פוטבול ולהניק.
אין מה להשוות עם כריות הנקה לתינוק יחד שהן צרות וקטנות.
אני חייבת להגיד שיש גם נשים שמצליחות להניק תאומים ללא כרית בכלל, בד"כ מסתדרות עם הישענות לאחור, ואוסף גדול של המון כריות.
הכול זה עניין של נוחות וניסיונות, עד שתמצאי את הדבר שנכון לך.
שיהיה בהצלחה!!

בדיוק בגלל מבנה גופך - שווה לנסות

את גם יכולה להגביה את הממסיטה עם עוד כרית רגילה בינה ובין הרגליים...
אני הייתי גוזרת להם ציפורניים תו"כ הנקה :)

ונוס 26

New member
אני השתמשתי עד שהן למדו לשבת כמו שצריך

כל עוד הן לא ידעו לשבת הן ינקו קבוע עם המאמסיטה - כשנסעתי לסופש לקחתי אותה איתי (וכששכחתי הצטערתי...). בהתחלה באמת כדאי להוסיף כרית קטנה - אני הנחתי את הכרית מעל המאמסיטה ממש מתחת לראשים של הבנות. ממליצה בחום להסתכל ביוטיוב על סרטוני הדרכה של הנקת תאומים (חפשי nursing tweens) - ולנסות כל הזמן תנוחות חדשות - גם מבחינת אופן ההנחה של התאומות וגם מבחינת אופן הישיבה שלך. היו תקופות שהעדפתי להניק עם הכרית על הרצפה כשהראש נשען על קיר או על הספה (בהמלצת בנות הפורום) ככה לא רכנתי קדימה בזמן ההנקה (יש לי חזה קטן, הבנתי שלבנות עם מידה D אין בעיה כזו).
ברגע שהן התחילו לשבת כמו שצריך עברתי להניק אותם כשכל אחת יושבת בצד אחר. היום (בנות שנה וחודשיים) הן יונקות איך שהן רוצות, מפשיטות אותי, מטפסות עלי וגונבות אחת לשניה את הציצי...

למעלה