M e R a V 2
New member
חייבת עזרה...../images/Emo53.gif
שלום לכולם, קוראים לי מירב ואני בכיתה י"א. עוד כחודש (סוף מרץ) יוצאת משלחת של תלמידי השכבה למסע לפולין. חשוב לציין שרק כחצי שכבה יוצאת אצלנו למסע. מחיר הנסיעה עומד על 5,560 שקלים, והמסע 8 ימים. כבר כמה שבועות אני עומדת בפני התלבטות קשה מאוד: האם לצאת או לא לצאת למסע? אני נורא חוששת ממה שהולך להיות שם, התכנים לא פשוטים בכלל, וכמובן התנאים הסביבתיים (קור, שלג - אני ילדה שסובלת מאוד מקור
). אני לא חושבת שאני בשלה עדיין למסע הזה, אבל מצד שני אני שומעת עליו ביקורות טובות מהרבה אנשים, וכנראה שחבל לפספס כזה דבר. בנוסף קיים גם הקטע של הריחוק מהבית, וכן העובדה שרוב החברות הטובות שלי לא טסות, חוץ מבערך 3 שכן טסות... ההורים שלי חושבים שכדאי לי ללכת, אבל אני עדיין מאוד חוששת ומתלבטת, ולא סומכת על עצמי שאשרוד את המסע הזה
דיברתי עם יועצת ביה"ס, היא ייעצה לי לחשוב טוב טוב לפני שאני מקבלת את ההחלטה הסופית, ושלדעתה לא כדאי לי לצאת אם אני לא מרגישה מספיק בטוחה בעצמי. כל-כך קשה לי עם הנושא הזה, אני כבר לא יודעת מה לעשות! מה אתם הייתם מייעצים לי ? תודה רבה מראש לעונים
שבת שלום.
שלום לכולם, קוראים לי מירב ואני בכיתה י"א. עוד כחודש (סוף מרץ) יוצאת משלחת של תלמידי השכבה למסע לפולין. חשוב לציין שרק כחצי שכבה יוצאת אצלנו למסע. מחיר הנסיעה עומד על 5,560 שקלים, והמסע 8 ימים. כבר כמה שבועות אני עומדת בפני התלבטות קשה מאוד: האם לצאת או לא לצאת למסע? אני נורא חוששת ממה שהולך להיות שם, התכנים לא פשוטים בכלל, וכמובן התנאים הסביבתיים (קור, שלג - אני ילדה שסובלת מאוד מקור