חייבת עזרה

chop007

New member
חייבת עזרה../images/Emo53.gif

כבר סיפרתי פה...שלקוחה קנתה ביום ראשון עגילי פנינה. לא עבר התשלום בפאיפאל כתוב: Pending Until 17 Nov 2010 - ויש ליד זה דגל אדום וכתוב: your echeck payment is in progress. werecommend you wait to ship until you have recived the funds וזה מה שהיא כתבה לי אחרי שאמרתי לה שאני מאוד מעונינת לשלוח לה את העגילים אבל התשלום עדיין לא עבר אליי: My paypal account indicates payment was made on Nov 14, the day I purchased the earribgs, and is due to clear Nov 17. I also do not know what to do. If you can't wait for the payment to clear than please be kind enough to return it when you receive it. מה לעשות????????????????????????? תודה אורית

chop007

New member
וזה מה שכתוב במייל שלי מפאיפאל:

Annamae Hunt ([email protected]) has sent you an eCheck payment of $50.00 USD.It usually takes about 3-5 days for you to receive the money (estimated: 11/17/2010-11/19/2010). We recommend that you wait until the money arrives before shipping items. We'll email you when this eCheck payment has been deposited into your account.

nino15

New member
זה פשוט איצ'ק

לא צריך להילחץ. רק לחכות עד שהתשלום עובר (זה בד"כ קורה והכל בסדר), ואז לשלוח את הפריט. זה אמצעי תשלום מקובל. לא צריך להטריד את הקונה.

glassarah

New member
עדיף שלא

לפרסם שם מלא + כתובת אימייל של קונה בפורום ציבורי, זה לא מקצועי. לגבי האי-צ'ק, לא צריכה להיות עם זה בעיה כמו שנינו אמרה, את תקבלי הודעה מפייפאל כשהתשלום ייכנס ואז את יכולה לשלוח את ההזמנה.

chop007

New member
צודקת . לא שמתי לב שהעתקי את השם שלה והמייל.

טעות שלי.

זה אופן תשלום אחר פשוט

והלקוחה נשמעת מאוד אדיבה. חשוב לסגל סבלנות ואורך רוח - יש בצד השני בן אדם גם :) אני מציעה שתעני לה שזו פעם ראשונה שנתקלת בתשלום כזה ולכן לא ידעת איך לפעול, ואת מתנצלת ושתודיעי לה ברגע שהכסף יעבור לחשבונך וכשאת שולחת לה את המוצר. אם לא נראה לך מה שכתבתי, אז תתעלמי :) אל תשכחי שהיא בחרה לקנות ממך ובטח שהתה בחנות שלך מספר דקות לא מבוטל וזו השקעה מצידה, גם של כסף וגם של זמן.

chop007

New member
זה בסדר גמור מה שכתבת.

אני לא מכירה את התשלום הזה ורציתי לדעת מה לעשות איתו הקונה רצתה שאני אשלח לה כמה שיותר מהר את העגילים כי היא צריכה אותם למתנה ומצד שני הם כותבים לי לא לשלוח עד שלא יתקבל התשלום. פשוט נשארתי באמצע ולא ידעתי מה לעשות....

לימיצ

New member
קודם כל להירגע. את סתם מלחיצה את המערכת

את עצמך וגם את הקונה. ECHECK לוקח מספר ימים עד שהוא מתקבל. להבא כשישלמו לך באמצעי תשלום כזה תוכל ילענו תמיד שאת מכינה את ההזמנה וברגע שהצ'ק ייפדה את מוציאה אותה ושתעדכני כשזה יקרה. זה הכל.

chop007

New member
מצטערת שהלחצתי היא פשוט רצתה אותם דחוף לימולד

לימולדת...דחוף..דחוף אבל נתקעתי באמצע....

למעלה