חייבת עזרה

נמאס...

New member
חייבת עזרה ../images/Emo7.gif

אני מרגישה שאני נכנסתי לדיכאון עמוק וזה לא אומר שאני חושבת על התעבדות פשוט אני מרגישה שאני מאוד לבד. אני אתחיל מהתחלה: אני בכיתה י´ כרגע אין לי חברות כלומר יש לי אבל הם לא חברות טובות כלומר אני מדברת איתן אבל לא ככה שאחת הולכת לשניה וכל זה,זה לא אומר שאני לא חברותית פשוט... אני לא יודעת.כשאני רוצה לספר למישהו מה שאני עוברת אין לי למי, ההורים שלי לא שמים לב אלי להם אכפת רק איך שאני לומדת הם כל יום, כל שניה אומרים לי שאני צריכה ללמוד ולהשקיע הם לא מבינים שזה נורא מלחיץ, מעצבן כלומר היתי רוצה שיפסיקו עם זה כבר. ואל תגידו לי לדבר איתם זה פשוט לא יעזור. אז אכשיו אתם מבינים למה אני לבד. אתם יכולים לענות לי אני מרגישה ככה
וגם שנה טובה ואני מקווה שאף אחד לא ירגיש כמוני

האור!!!

New member
יכול להזדהות

אבל אולי זה רק שלב בחיים שעובר בסופו של דבר צריך להסתכל קדימה וליזום עד כמה שזה קשה לעיתים...

לך חמודה....

לפעמיים עוברים משברים בחיים. לפעמיים יש ירידות כמו שיש עליות.... אבל זה לא אומר שאת לא חברותית, תנסי אולי ליזום קצת יותר עם הבנות שאת מדברת איתן תזמיני פעם מישהי אלייך הביתה.. ככה בכייף... או שתנסי להתחבר לבנות אחרות שיותר חברותיות ... הורים,,,,, הורים אנשים לא קלים,אני יודעת את זה.. אבל תאמיני לי הם עושים הכל מדאגה.. אבל כן למרות שאמרת לא להגיד תנסי לדבר איתם,, ככה שיחה בככיף לא רצינית... ואולי הם יבינו קצת אחרת... אל תרגישי כך מתוקה.. תעלי חיוך על שפתייך הנה שנה לדשה מתחילה ואני מאחלת לך שנה טובה ומוצלחת ומתוקה מדבש.....
ואני פה בשבילך מתי שרק תירצי... ענת

נמאס...

New member
תגובה

אני יודעת שיש עליות וירידות, אבל בזמן האחרון יש לי רק ירידות.

תיראי...

גם זה קורה... אז כנראה זאת תקופה קצת לא טובה שאת עוברת אבל תאמיני לי מנסיון אישי. זה עובר....... גם אני עברתי בחיי משברים גדולים.... ועברתי אותם... ואני בטוחה שגם את תעברי אותם... פשוט תרימי ראש למעלה תהיי אופטימית ואני בטוחה שהכל יסתדר... שלך........ענת

הכריש...

New member
היי חמודה שנה טובה!

אני בהחלט אשמח להיות הידיד שלך אם תרצי.. ואשמח לדבר ולהקשיב תמיד

wildflower**

New member
../images/Emo80.gif את כמעט כמוני....

אולי זה כל כך יעודד אותך אבל.... אני בדיוק כמוך....... גם ההורים שלי.כל מה שמעניין אותם זה איך אני בלימודים..והם פפשוט לא מסגולים לקלוט שיש לי חיים גם חוץ מב"ס....... ואני לגמרי מבינה אותך בקטע של החברויות...... אז אם את רוצה לדבר פשוט תפני לאיי סי שלי-98453241 אולי אני לא אוכל לעזור לך.אבל לפחות נדבר על זה:) אוהבת בר

מזדהה.

גם לי הייתה תקופה כזאת. את צריכה לנסות ליזום דברים! ללכת לחברות האלה. לפתח את הקשר! תסמכי עליי!
גלית

נמאס...

New member
תגובה

אבל זה לא תקופה כלומר זה נמשך כבר הרבה זמן. ודיי נמאס לי . גם אכשיו בחג אין לי כוח לראות את כל משפחתי. כלומר הם דואגים רק לאח שלי. אבל לא חשוב לפני זה איכשהו חייתי גם אכשיו אני אחיה . תודה על העצות. נ.ב. אני עוד אחזור.

למעלה