חייבת עזרה..

shosa1234

New member
חייבת עזרה..

אז יש לי בלוג ואני רושמת בו מה עובר אלי פריקות ודברים כלאה הקטע ש"חברה" שלי פתחה גם אחד ועכשוי אני מפחדת לכתוב משהו.. כי אם אני אכתוב אליה היא ישר תעזה מזה סיפור ענקי ואם אני נגיד יכתוב אל המשפחה שלי היא תתחיל לדבר אל זה כל הזמן שאני לידע.. ואני לא רוצה זה יקרע כי היא באמת ילדה אגואיסטית.. ונורא כזאת לא יודעת איך להסביר ואני יודעת ששאם אני יגיד לה אני לא רוצה שתדברי אל מה שאני כותבת היא תגיד בקל המתנשא שלה שהייה.. מה לעשות?

tofil

New member
פשוט תפתחי בלוג חדש...

ותתרחקי מהילדה הזאתת

Yuval Y

New member
רגע אחד...

מה המשמעות מבחינתך של כתיבת בלוג, לעומת כתיבת יומן אישי (בין אם יומן בכתב יד, או קובץ על גבי המחשב)? האם זו עצם הכתיבה והמחשבות עם עצמך, או שגם הפידבקים שאת מקבלת מהסביבה? האם את מרגישה מספיק חופשיה כדי לרשום על עצמך, או שאת מרגישה שאת יותר מדי נחשפת בבלוג הזה? לגבי ה'חברה' הזו - האם היא בכלל מודעת שאת כותבת בלוג? האם סיפרת לה אי פעם על הבלוג שלך? האם עד היום כתבת עליה, או על המשפחה שלך? האם היא הגיבה על כך? למה שזה ישתנה כעת, כשהיא כותבת בלוג? אני מציע לך לכתוב רשומה שבה את מסכמת את דרכך עד כה - זה שאת רושמת דברים אישיים, וזה שאת מעט חוששת להיחשף יותר, כי יש כל מיני אנשים שאולי קוראים את זה... ואז תוכלי לראות לפי התגובות, ולפי ההרגשה האישית אם כדאי לך להמשיך לכתוב בבלוג הזה, או לכתוב בלוג חדש בשם בדוי. היו פעמים שבהם כתבתי בפורומים בשמות בדויים דברים שלא הרגשתי חופשי לרשום בכינוי הרגיל שלי, ובהדרגה הרגשתי מספיק בטוח בעצמי כדי לעמוד מאחוריהם (בין אם בצד הוירטואלי, ויותר מזה - בחיים), למרות שעדיין קצת קשה לי לכתוב דברים אישיים...

למעלה