חייבת עזרה=(

dana651

New member
חייבת עזרה=(

היי אני בת 18 וחצי סיימתי י"ב לא מתגייסת לצבא לאחר שהוצאתי פטור בריאותי עקב בעיות נפשיות שהיו לי (התקפי חרדה) הוריי גרושים כבר כשנה ואחותי בת ה16 חולה באנורקסיה כבר כמה שנים יש לי עוד אחות קטנה בת 9 .. שזקוקה כמובן להמון יחס המצב הכלכלי בבית לא משהו .. רק אתמול בלילה היה לי פה ריב רציני עם אבא שלי ואחותי החולה שעסוקה כל היום רק בעצמה.. אחותי הקטנה התפרצה בבכי.. שראתה את המצב הקשה בבית .. ההורים שלי הרוסים .. אני כבר לא יודעת מה אני מרגישה .. בבקשה אני ממש חייבת ממכם עזרה .. אני לא יודעת מה לעשות עם החיים האלה.. אני חייבת .. עזרה.. יש למישהו רעיון ? אולי אתם יודעים באיזה עבודה אני יכולה לעבוד בכדי שאני ארוויח ממש טוב ואוכל לעזור עם ההואצות הכספיות בבית בבקשה כל עצה שלכם כל תגובה יכולה לעזור תודה

כל הכבוד לך שאת לוקחת אחריות ורוצה לעזור

להורים, חבל שבגיל צעיר את נושאת באחריות כבדה כל כך. אני חושבת שאת ומשפחתך זקוקים לעזרה טיפולית בהתמודדות עם המחלה של אחותך וגם התקפי חרדה שלך הם על רקע של קשיים שאינך יכולה להכיל. בגלל גילך הצעיר אני מציעה לך לשתף את ההורים בכך שאת מבקשת עזרה למשפחה. אני מבינה שאת רוצה עזרה כלכלית אבל אני מדברת על עזרה טיפולית , שתלכו כולכם לטיפול משפחתי. ישנם מקומות שאוכל להפנות אותך אליהם שם הטיפול במחיר נמוך אבל מקצועי וטוב רק תאמרי לי באיזה אזור בארץ אתם גרים ואוכל לכוון אתכם. בקשר לעבודה לפרנסה אז בגילך ישנן אפשרויות רבות יותר כי סיימת את לימודייך. אני מציעה לך לגשת ללשכת העבודה באזורך ולבדוק לגבי קורסים מקצועיים. יש קורסים בהם תוכלי ללמוד מקצוע ובמהלך הקורס לקבל משכורת. ההשכלה חשובה מאד ותאפשר לך לעבוד במקומות שם צריכים אנשי מקצוע בתחום אותו תלמדי וגם השכר יהיה גבוה יותר. את יכולה גם לפנות (או אמא) ללשכת הרווחה וגם שם ניתן לקבל יעוץ וטיפול על ידי עובדים סוציאליים. אני מקווה שאחותך בת ה-16 מטופלת באופן מקצועי . אחותך הצעירה גם כן מתמודדת עם הרבה מאד קשיים וכדאי לקבל עזרה דרך ביה"ס מהיועצת כאשר יחזרו ללימודים. מקווה שזה יעזור ולו במעט.

למעלה