חייבת עזרה

lilach77

New member
חייבת עזרה

שלום לכולם, אני עורכת מחקר לצורך עבודת תזה וחסרים לי שאלונים. אני זקוקה לצעירים שהשתתפו במסע לפולין (לא משנה באיזו מסגרת) בין השנים 1997-2006. אודה לכם מקרב לב באם תקדישו מספר דקות למילוי השאלון המצורף ולשליחתי למייל [email protected]. המון תודה, לילך

יש לי בשבילך מישהו אחד

מ-2005 ואחד מהשנה. אני אעביר להם את השאלון שיחזירו לך. דרך אגב, נדמה לי שיש פורום ליוצאים במשלחות לפולין.

וביקשתי שיעבירו לשאר חברי המשלחת שלהם

דרך אגב, זה לא פאסה קומפוזה להכין שאלונים כאלו? אצלנו הכל נעשה דרך אתר באינטרנט והנתונים מוזנים אוטומטית למסד נתונים. זו בעיה לשלוח שאלונים כאלו באימייל כי קשה למלא אותם על המחשב וזה מציק. הם נועדו למילוי בכתב יד.

lilach77

New member
באמת מדובר

בשאלונים שנועדו למילו בכתב יד. אבל בשל מצוקת נשאלים פניתי גם למדיה הזו. מה זאת אומרת אצלנו ? איפה זה? ואיך זה בדיוק נעשה דרך הנט? זה מאוד מעניין אותי. האם זה מאושר על ידי האונ'?

tulkin

New member
יש הרבה אתרים באינטרנט שמאפשרים

לך לעשות את הסקרים שלך דרכם. יש גם תוכנות שבאמצעותם אפשר לבנות מנוע סקרים עצמאי שיפעל באתר האינטרנט שלך. אני אשתדל לחפש רשימה יותר מקיפה של מנועים ואפשרויות, אבל הראשונה שעולה על דעתי היא: www.surveymonkey.com לדעתי אין ולא צריכה להיות שום בעיה עם האוניברסיטה. אין לי מושג אם בארץ עובדים עם ועדות IRB שצריכות לאשר מחקרים עם נבדקים אנושיים - אם כן, צריך פשוט להגיד שהסקר הוא אונליין ולא חושב שצריכה להיות בעייה. הכי פשוט להתייעץ עם המנחה בעניין הזה.

lilach77

New member
איזה כיף

שיש אנשים כמוך. אני מאוד אשמח לכל עזרה. מוקירה ומעריכה לילך. אגב פירסמתי גם שם...

למעלה