חייבת עזרה

חייבת עזרה

אני סובלת מדיכאון במשך הרבה זמן . סדר גודל של שנים . היו תקופות טובות יותר . טובות פחות . עברתי בעיקר טיפול תרופתי אבל לא הצלחתי לדבוק בו . עכשיו בתקופה האחרונה אני מרגישה רע מאוד . הכי רע שהרגשתי אי פעם . זה מגוחך כמה אני צלולה לגבי זה . אבל אני חייבת להשיג עזרה אחרת זה יגמר רע . קיוויתי שמישהו יכול לעזור לי למצוא קבוצת תמיכה או משהו כזה באזור המרכז . חשוב שזה יהיה ללא עלות. כי אין לי כסף בכלל . ברמה שאני נמנעת לקנות אוכל הביתה ... המצב רע . אבל אני רוצה לדבר עם מישהו על זה .

Lady Stark

New member
היי עכברונת

נעים מאוד.
אני מאוד שמחה לשמוע שאת מחפשת טיפול. לא קל בכלל להתחיל לטפל אחרי שנים של סבל. אז חשוב שתדעי שמה שאת עושה כרגע זה דבר אמיץ ולא מובן מאליו בכלל.
לגבי קבוצות תמיכה - יש אפשרות כזאת דרך קופות החולים. אני יודעת, למשל, שיש טיפול קבוצתי (מס' פעמים מוגבל) לבעלי הפרעת חרדה. אז אני די בטוחה שאפשר למצוא משהו דומה גם לדיכאוניים. הטיפולים האלה מתקיימים בדרך כלל בבתי חולים ומי שמעביר אותם הם רופאים מהשורה הראשונה בתחום. בדרך כלל מדובר בסדנה עם תאריך התחלה וסיום, שאמורה במשך כמה חודשים לתת טיפול ממוקד.
בנוסף, שווה לברר על סדנאות או קבוצות תמיכה דרך עיריות או מועצות מקומיות. יכול להיות שיש בחלק מהערים בארץ סיוע כזה.
אם אני יכולה לעזור איכשהו, אשמח. את מוזמנת לכתוב לי במסרים איפה את גרה ואנסה לברר אם בישוב שלך קיים דבר כזה.
תפני לקופת החולים שלך כדי לקבל את כל המידע שיש בנושא. אם את כבר מטופלת אצל פסיכיאטר או רופא משפחה שאת סומכת עליו/ה, ממליצה לך בחום להיפגש איתם כדי לקבל את כל המידע. אל תתביישי להסביר להם שאת צריכה כמה שיותר מידע ועזרה כי כרגע מאוד קשה לך.

וכמובן - את מוזמנת לבוא לפה ולדבר איתנו על הכל. אנחנו משתדלים מאוד להיות פורום תומך וחם, ובעיקר לא שיפוטי.
נשמח לעזור ולהקשיב.

תרגישי טוב!

כל מה שהיא אמרה

באמת שאין לי יותר מה להוסיף.
אנחנו כאן בשבילך

למעלה