חייבת עזרה

חייבת עזרה

קודם כול אבקש בלי הטפות מוסר . אני פעילה למען בעלי חיים בעצמי קרוב לעשר שנים ומעולם לא חשבתי שאני אצטרך להגיע למצב הבא . הסיפור הוא כזה ואני מקווה שתוכלו להבין אותי .

יש לי בבית שתי חתולות בוגרות קולה וטול , בנות שנתיים בערך , הגיעו אלי כגורות פצפוניות , מורעבות , חולות , מוכות פטרת בעור . שנתיים מאוחר יותר הן שתי כדורי פרווה מאושרות עד מעל הראש , עדינות וביישניות ,מעוקרות , מסתדרות עם כלבים (יש לי שניים , רועה גרמני ולברדור ) . רק דורשות מעט ליטופים .
עכשיו לפואנטה , אני מובטלת קרוב לחצי שנה . למרות שמיציתי כול אופציה אפשרית לחיפוש עבודה נשארתי ללא פרנסה והכסף עומד להיגמר . אני אתקן , הכסף ניגמר , אנחנו חיים על חשבון ההורים וגם זה עניין זמני . פתאום הפלא ופלא , קיבלתי הצעת עבודה בחו"ל אלא שאני כנראה חייבת לטוס בתוך פחות מחודש וההכנות הדרושות כדי להכניס את ארבעת התינוקות שלי לארץ היעד יקחו הרבה יותר זמן מזה כך שכרגע הם חייבים להישאר כאן , באופן זמני , לשני הכלבים יש סידור בחצר של אמא ואבא עם מלונה לקראת החורף . אבל החתולות לא יכולות להיות בחצר , הן יצאו משטח החצר ולא יחזרו , הן יכנסו למאבקים עם חתולי רחוב ואין להם את האינסטינקטים המתאימים מפני שגדלו אצלי מאז היו בגודל כף יד . אני חייבת למצוא להם מקום זמני אבל אין לי כסף לפנסיון , כמו שכבר הבנתם . אם אני לא אמצא להן סידור אני אאלץ לקחת את הסיכון שהם לא ישארו בסביבת החצר של ההורים עד שאני אחזור לקחת אותם , עניין של בין 3 חודשים עד שנסדיר את כל החיסונים הדרכון וההטסה (ואני אחסוך כסף כדי לשלם עבורה ).

כמובן שאם יש לכם רעיון למקום קבוע עבורן זו גם יכולה להיות אופציה מפני שאני מניחה שהטיסה הממושכת וריבוי המעברים יהיה נורא טראומטי עבור הקטנות .
בבקשה תעזרו לי למצוא מקום , אם יש מישהו שמחזיר בביתו כבר חתולים ויכול לקלוט עוד שתיים קטנות לתקופת קצרה ,
לכול השואלים , אין לי אופציה אחרת , זו הצעת העבודה היחידה שקיבלתי בחצי שנה אם אני אמשיך במסלול שאני נמצאת בו כרגע בלי עבודה , בפעם הבאה שתעברו ברכבת ארלוזורוב אתם תראו אוהל עם בחורה ,שני כלבים ושתי חתולים , תדעו שזו אני . עצוב אבל זה המצב .

yaelofer

New member
שתי הצעות:

ברור שאת לא צריכה לוותר על הצעת העבודה בחו"ל, אבל לדעתי החתולים צריכים להישאר איתך. (או בפנסיון עד שתוכלי להביאם אלייך - ומכיוון שמצאת עבודה אני מניחה שתהיה לך אפשרות לממן פנסיון, ופנסיונים בד"כ מתחשבים במחירים כשמדובר בתקופה ארוכה.) אם לא פנסיון אז לדאוג להביא איתך את החתולים (לא אמורה להיות לך בעים עם כרטיס עבורם, אני מניחה שתוכלי לממן בזכות העבודה החדשה).
בפורום חתולים השכן יש גם כאלה שנסעו לחו"ל במסגרת עבודה ולקחו איתם את החתולים, ולחתולים לא היתה שום טראומה. מומלץ להתייעץ שם איך לעשות את זה נכון כדי שיעבור חלק ללא בעיות כפי שהיה אצלהם.
בהצלחה,
יעל

אני מסכימה אבל

הבעיה היא שכדי להכניס הבנות למדינה אליה אני נוסעת הן צריכות לעבור חיסונים ובדיקת נוגדנים , תהליך שימשך לפחות שלושה חודשים ואני צריכה לטוס בתוך פחות מחודש . אין לי אפשרות לדחות את הטיסה כי מדובר בהזדמנות מקרית שלא תחזור על עצמה . אפשר לומר שאם אני אנסה להשתהות הם ינצלו את הזמן למצוא מישהו אחר . בקשר לפנסיון , אני אשמח לקבל המלצה על פנסיון זול שמאפשר טווח ארוך . אין לי ולא יהיה לי הרבה לכיוון הפעולה הזו ובכלל אני מפחדת שהן יתקשו להתמודד עם השהייה בפנסיון . הן חרדתיות גם ככה

yaelofer

New member
יש גם פנסיונים ביתיים.

בחיפה יש את "הבית של אילנה". הכלבים שלי היו שם, מומלץ בחום. יש לה אתר אינטרנט, את יכולה להסתכל. יש את פנסיון "משק שי". אני מכירה כלבים שהיו שם והיו מאד מרוצים, גם להם יש פנסיון חתולים. לגבי מחיר, בד"כ יש הנחות לשהות ארוכה. אני מניחה שעכשיו כשאת מתחילה לעבוד אולי תהיה לך אפשרות להסתדר עם פנסיון לתקופה מסויימת. ברור שזה עדיף על לשים את החתולים בחצר שהם לא מכירים.... גם ברור שלא כדאי להפסיד עבודה, אבל זיכרי שחייהם של החתולים תלויים בך. בפירוש כך: החיים שלהם. כך שבאמת כדאי לעשות את המאמץ. כך תרוויחי עבודה, ביטחון לחתולים, והצטרפות שלהם אח"כ אלייך לחו"ל. (בפורום חתולים כותבים כאלה שעברו עם חתוליהם לחו"ל ויוכלו לייעץ.) בהצלחה..

למעלה