חייבת עזרה

love 2 love

New member
חייבת עזרה

מה לעשות... הכרתי בחור בן 29 אני בת 19 אני נורא רוצה להיות איתו ההורים שלי מתנגדים לקשר איך אני יכולה לשכנע אותם ולגרום להם לרצות אותו... היום הוא בא לדבר איתם וההורים שלי בשליהם.... מה לעשות??????????

Honey Bunny

New member
תראי..

את יכולה להחליט מה לעשות בחיים שלך בלי קשר להורים, את בת 19 ככה שגם מבחינה חוקית אין להם שום דרך למנוע את הקשר הזה אולי זה יותר נחמד שההורים מרוצים מהקשר, אבל לפעמים צריך לוותר על זה, כי נראה לי לשכנע הורים בעניין כזה זה מלחמה אבודה ובלי קשר להורים, תחשבי אם באמת הקשר הזה יהיה טוב לך ולו הוא כבר עם רגל אחת בהתמסדות ואת בסך הכל בתחילת החיים העצמאיים שלך לדעתי קודם כל תדברו על מה אתם מצפים מהקשר, כי אם את עוד רוצה להתנסות והוא רוצה קשר רציני רציני אז אולי עדיף לכם לוותר....זה לא יהיה פייר כלפיו, וגם לא כלפייך

עינת

New member
מה הסיבה

שהורייך מתנגדים לקשר? אם נדע אולי נצליח לתת גם עצה

love 2 love

New member
הם מתנגדים מסיבה

אחת פשוטה הגיל והפרש השנים בנינו 10 שנים הפרש איך אוכל לשכנע אותם

יש בזה משהו

הורייך מבינים שפאר הגילאיים משחק תפקיד רציני. מה בחור בן 29 שכבר מתחנן חתונה ומיסוד קשר ומשפחה וילדים מחפש אצל בחורה בת 19 שעדיין חיילת שיש לה עוד זמן איכותי לצמוח ולגדול לפני שהיא מקימה משפחה. מה משותף ביניכם? תחשבי על זה. לא עדיף לך מישהו קרוב לגילך?

lady d23

New member
לא תמיד בן 29 מתכנן בית ומשפחה.

וגיל הוא רק מספר, ואת בת 19 ומבחינה חוקית הסיבה היחידה שלא תצאי איתו, בגללם, היא מתוך סוג מסויים של כבוד. מבחינה חוקית אין להם מה להתערב לך בזה, וההפרש לא כזה נוראי. שתביני- אבא שלי התגייס חודש לפני שאמא נולדה.. והם בכ"ז נשואים כבר 17 שנים...

faith2

New member
מתוקה את באמת חושבת...

שיש לך משהו משותף עם בחור שבעוד כמה חודשים יחגוג 30? חפשי מישהו בגיל שלך, שהיה יותר בראש שלך.... מישהו שעדיין מחפש את הזהות שלו- ולא לחוץ לבסס את החיים....את לא חושבת?

למעלה