חייבת עזרה

ronit-lo

New member
חייבת עזרה

אני חדשה . רציתי לשאול על חזיות של טריומפ - מאוד דחוף לי. רציתי לדעת מה כל נתון בתוית החזיה מייצג- מה מייצג את ההקיף , מה מייצג את גודך כוס החזה וכו. מה שאני זוכרת רשום בתוית גם CUP C , מה זה אומר? אני מתביישת לשאול את המוכרת - ומתחשק לי ללכת לקנות חזיה גדולה יותר בעקבות ההריון ואני רוצה לנסות לבחור לבד . כלומר ללכת למשביר מחבני אופנה ולקחת מידה אחת יותר גדולה ולמדוד. אבל אני צריכה לדעת מה מייצג כל נתון בתוית - אודה לכם על עזרתכם.

punk princess

New member
לשאול את המוכרת...

הי רונית, אני לא יודעת בדיוק מה יש בתוית של חזית טריומף, מה שכן, אין שום סיבה שלא תשאלי את המוכרת. תחשבי על זה ככה: המוכרת הזאת עוסקת בחזיות כל היום, התפקיד שלה הוא להסביר ולמכור חזיות. בדיוק כמו אצל רופא- או יותר ברור יהיה רופא נשים. אולי בהתחלה יש בושה, אבל זה תפקיד הרופא, ומן הסתם הוא כבר שמע על עשרות אם לא מאות שאלות "מביכות" כביכול. כך גם במחסני אופנה. ישנם נשים גם שם שעוזרות ומבינות בחזיות. סה"כ נשים מרכיבות את רוב האוכלוסיה העולמית, חזיות הם דבר יומיומי, נכון?! אז קדימה, לכי על זה, ובהצלחה!

Bladayada

New member
וסתם לידע כללי...

cup c זה גודל כוס c ואם יש מספר זה היקף חזה... נגיד C75- היקף 75 ס"מ וגודל כוס C

למעלה