חייבת עיצה ...יש לי בעיה

liatg2

New member
חייבת עיצה ...יש לי בעיה

הייתי עם חבר שלי שנה וחצי והיתה לנו זוגיות טובה והיינו ממש חברים טובים עד שהוא פוטר מעבודתו וישב בבית שלי חצי שנה (אני גרה לבד) אני פרנסתי אותו ודאגתי לכל מחסורו כמו אמא לבן. בשלב מסויים הוא התחיל להיות מתוסכל ולא הלך לו כלום והוא כל הזמן אמר לי שאני מביאה נחס ומזל רע והיה מקלל אותי ,משפיל ופוגע... לפני שבועיים נפרדנו ביוזמתו והיה לי קל וקשה גם יחד כי בעצם בכל תקופת ההשפלות נורא רציתי שזה ייגמר ולא רציתי לפגוע בו וחיכיתי שהוא יגמור את זה וכשזה אכן קרה חשתי כציפור שהשתחררה מהכלוב והייתי מאושרת עד אתמול ,שבועיים שבהם לא התראינו ולא היה ביננו כל קשר .הוא התקשר אליי ורצה להפגש להחזיר לי משהו ששייך לי ונפגשנו ולצערי הרב גם קיימנו יחסי מין והוא אמר לי שהתגעגע והיה לו קשה ולא קשה ותיאר גם הוא שהוא השתחרר מהכלא והכל התחיל להסתדר לו ואני יודעת שאולי באמת עם הכל האהבה גם חנקתי אותו מאוד אבל אתמול הוא הציע שנחזור להיות ביחד אבל לא לדבר בכלל בטלפון ולהתראות פעם בשבוע ואני ממש לא הסכמתי לזה והוא נסע ואמר שאני אבין שהוא מפחד שמישהי תתפוס אותו ככה ועוד פעם נריב ונפרד ושאדע שהוא לא רוצה אף פעם להתחתן בקיצור הוא אר שיחשוב על הכל עוד יום והיום כביכול הוא אמור להחזיר לי תשובה ואני ממש אובדת עיצות האם באמת להסכים לתנאים שלו ולתת לו את החופש שהוא צריך ולעבוד על עצמי לא להיות כזו לוחצת וחונקת או שלא להסכים לתנאים שלו כי זה לא נקרא זוגיות... מה אני עושה? האם אני בכלל אוהבת אותו? למה אני מתאהבת באנשים שכ"כ שונים ממני?

Vdrums

New member
אין תנאים באהבה.

איזה חוצפן הוא? להציב תנאים לקשר? מי הוא חושב שהוא? שילך לחפש אותך בסיבוב, למה את צריכה את ההשפלות האלה אחרי כל מה שעשית בשבילו. שיאכל את הדיסה שלו ושילך קיבינימט!!! אל תתפשרי!!! כמו שאמרת זה לא נקרא זוגיות!!!

liatg2

New member
מליון תודות אני כ"כ עצובה הוא אפילו

לא התקשר עד עכשיו... בא לי לסגור את הפלאפון ולא לענות לו גם אם יתקשר אני פשוט עדינה מדי בשבילו וכולם אומרים לי את זה... אני מרגישה כ"כ פגועה וחבל ששכבתי איתו אתמול איפה היה הראש שלי. הוא פשוט מעמיד אותי במבחן ורק כשיתחשק לו הוא יתקשר או יבוא ואני ממש מטומטמת שחשבתי שהוא יתקשר ושהכל יהיה בסדר או שהוא ישתנה ...והוא ממש לא. ושוב תודה על הכוחות שנתת לי

Vdrums

New member
תהיי חזקה ואל תשברי לנוכח

הדרישות המטופשות והדמיוניות שלו!

liatg2

New member
תודה תומר אתה יודע עוד לחשוב

שישבתי יומיים אם לא יותר בבית לבד במחשבות מה אני לא בסדר ואולי אני צריכה להשתנות ואולי אני חנקתי אותו ו...כמה אני אשמה וזה ממש לא מגיע לי .

Vdrums

New member
הצצתי בכרטיס שלך, וראיתי

שיש לך הודעה על חשד שלך שחבר שלך בוגד בך? בכל מקרה, את לא אשמה בשום דבר. תוציאי את זה מהראש שלך. הוא ממש דפוק.

liatg2

New member
אתה יודע למה חשדתי בו כי בתקופה

האחרונה שלנו ביחד סידרתי לו אחלה עבודה והוא יותר מדי נצמד אל הבוסית והשקיע בה והכין להם כל הזמן אוכל ושתייה ופינק אותה והוא ממש התרחק ממני ופתאום סגר את הפלאפון או הפסיק להיות איתי כמו פעם ואמרתי מאחר ועברתי כבר פעם בגידה אולי זה קורה לי שוב ומרוב ייאוש בעצם חשבתי על הכל למרות שכביכול הוא לא בגד בי עם הבוסית היא גם גדולה ממנו בכמה וכמה שנים וגם אישה נשואה אבל פתאום מילדון חסר בטחון ושוט הוא הפך למפלצת שאני ממש לא הכרתי ומרוב שלא ידעתי מה לחשוב חשבתי גם על זה למרות שברור לי היום שבגידה לא היתה פה הוא פשוט היה איתי כשהיה צריך אותי והיום כשהוא עובד בזכותי הוא כבר לא צריך אותי או את הכסף שלי ...חבל על כ"כ הרבה דברים שנתתי לו ועשיתי בשבילו והנה גם היום הייתי בטוחה שהוא באמת רוצה אותי והוא באמת השתנה אבל הוא אפילו לא הרים פעם אחת טלפון כל היום וזה אחרי שכביכול שבועיים לא התראינו ולא דיברנו חשבתי שיתקשר ואולי נבלה את השבת ביחד או נצא לטייל או משהו כזה או סתם שיתקשר לשאול מה נשמע...איזה טיפשה אני כמה אני תמימה הוא פשוט קיבל את מה שרצה אתמול וזה מספיק לו... אני מרגישה כמו זונה ואתה יודע מה הכי בעיה שאני עדינה מדי ומעדיפה לא לענות לטלפונים שלו מאשר לדבר אליו לא יפה ולהגיד לו מה אני חושבת... איך אני אגיד לו בצורה יפה לדעתך שהוא פגע בי ואסור שנהיה ביחד? אני חושבת שפשוט אנתק את הטלפון ולא אענה היום לשיחות שלו... ממש קשה לי ...

liatg2

New member
היי תומר אתה לא מאמין עכשיו יותר נכ

בשעה 6 בערב הוא התקשר והשאיר לי הודעה שהוא ממש אוהב אותי ויתקשר אליי מחר והתקשרתי אליו חזרה ודיברנו ואז הוא אמר שנדבר מחר בלי שום ...לא יודעת כזו תחושה מוזרה ,זה ממש לא זוגיות ואני לא יודעת איך להיות קשוחה וקשה... מה אני עושה? מצטערת אם אני נודניקית פשוט נתת לי כוחות.. שבוע טוב

Vdrums

New member
מה את עושה?

אני אגיד לך, תופסת אותו לשיחה ולא בבית שלך או שלו!!! בחוץ. תבהירי לו מה את מרגישה ותראי איך הוא מגיב. האמת גם זה לא מגיע לו, פתאום הוא מתקשר אחרי שבועיים? פתאום הוא נזכר בך? מה את צעצוע? הוא משחק אית ואת מוותרת לו והוא ממשיך. אם לא תפסיקי את זה הוא לא יעצור את זה ויבוא אלייך מתי שנוח לו. אני יודע שכל מה שאני אומר נשמע לך (אולי) הגיוני ואת רוצה ליישם את זה אבל זה לא קל. ותקחי בחשבון שאני אומר דברים מהצד (למרות שמפה זה לא נראה טוב בכלל) ואין לי ממש נסיון במערכות יחסים. אלה פשוט הצורה שאני רואה את הדברים...

liatg2

New member
היי תומר אתה צודק מאוד מאוד אין

לי ספק שאני ממש בובה שלו ועוד לחשוב כמה התיסרתי אתמול וחשבתי שאולי הכל באשמתי ואני זו שחנקתי ואתמול הוא התקשר אליי בלילה ואמרתי לו שהרי הוא לא באמת רוצה להיות איתי והוא לא באמת רוצה שנחזור והוא אמר לי שכרגע הוא צריך עוד זמן ולא ממש יודע מה הוא רוצה והיום שוב התקשר אחרי העבודה ואמר לי עיניים ונשמה אבל השיחה נמשכה כחמש דקות כי התפוצץ לו הראש והוא לא היה מסוגל לדבר ואם לומר לך את האמת אני מאושרת בלעדיו וממש לא מעוניינת להתראות איתו ולא אכפת לי שיתקשר כי אני ממש לא מתקשרת אליו ולא יוזמת כלום אבל אין לי ספק שאין לנו עתיד משותף והוא ממש לא מוכן ולא יודע מה זו מערכת יחסים.... תודה על העזרה והעיצות מליון תודות.

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif any time

הוא לא שווה שתבזבזי עליו ת'זמן. את תמצאי מישהו יותר טוב ממנו.

למעלה