חייבת עצה למעבר מהנקה לבקבוק

lalim1

New member
חייבת עצה למעבר מהנקה לבקבוק

היי.
הבת שלי בת חודשיים ויונקת הנקה מלאה. לפעמים אני שואבת ומשאירה לה בבקבוק אם אני צריכה לעזוב אותה לכמה שעות, והיא אכלה יפה.
מזה שבועיים היא לא מוכנה לקחת בקבוק. כנראה התחילה להבין ולפתח העדפות. לפעמים נכנסת לבכי הסטרי מהבקבוק ולפעמים סתם משחקת איתו בפה ומוציאה החוצה ם הלשון.
(אני משתמשת בטומי טיפי). ניסינו גם כשמישהו אחר מנסה וגם כשאני איננה וללא הצלחה, היא נכנסת לבכי הסטרי ואז זה כבר נראה לי לא אפקטיבי להמשיך לנסות. גם ניסיתי לתת לה מהשד ואז להחליף אבל היא מבחינה בהבדל.וגם למרוח חלב שלי על הפטמה לא עוזר.
האם כדי לנסות כשהיא רגוע או כשהיא ממש רעבה?
האם להתעקש למרות שהיא בוכה?
אמרו לי אולי למרוח קצת סוכר ענבים על הפטמה של הבקבוק?
כל מה שקראתי עד היום בפורומים לא עבר.
אשמח לתשובות ועצות נוספות!
 
מעבר לבקבוק

שלום לך,
ראשית כל הכבוד על ההנקה עד כה!
לגבי לקיחת בקבוק שאוב כשאת לא נמצאת. אנחנו יודעים שלילדים יש כבר בגיל הזה העדפות והיא כמובן מעדיפה לינוק מהשד, למרות שאולי כבר לקחה בקבוק, יכול להיות שהיא אכן מבינה מה טוב בשבילה. למרות זאת שילוב של בקבוק עם חלב שאוב זה בהחלט עזר מידי פעם כשאת לא נמצאת ולכן חשוב להמשיך לנסות אם את באמת צריכה לצאת. ההמלצה שלי היא לנסות לתת לה את הבקבוק השאוב לא כשהיא רעבה מידי, אלה בערך כשעה לפני הזמן שאמורה להיות רעבה. שוב, להמשיך לנסות לתת לה את החלב לא כשאת נמצאת בבית, אפשר לעטוף את הבקבוק עם בגד שלך עם הריח שלך. מומלץ לתת את הבקבוק לא במקום שאת רגילה להניק בו (כורסא קבועה או מיקום מסויים בבית), כדאי להביא את החלב השאוב לטמפרטורת החדר שיזכיר יותר את החלב ביניקה.
המשיכי לנסות אך לא כדאי להתעקש איתה, היא תיקח בקבוק כשהיא תהיה מוכנה לכך.
שיהיה בהצלחה!
 
למעלה