חייבת עצה...

dhara

New member
חייבת עצה...../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo53.gif

אני בת 20, יצאתי מקשר של כמעט שנה לפני כמה ימים, ולצערי עדיין מאוהבת בבחור.. אהבה רצינית ראשונה, וכולי וכולי.. מעבר לשברון הלב והדיכאון והבאסה-שבלישון-בלאכסון, אחד הדברים שממש מטרידים אותי הוא העובדה שאני לא מסוגלת לדמיין את עצמי עם אף אחד אחר חוץ ממנו - מבחינה פיזית. לא רק זה, אלא שהמחשבה על להיות עם מישהו אחר ממש מגעילה אותי. וסתם, תהיתי אם אני היחידה שעוברת את זה, או שאולי גם ביניכן וביניכם יש מי שמכיר את התחושה ויכול לחלוק איתי מהניסיון.. בכלל, מתלבטת אם לזרום עם אופציית הריבאונד שנקרתה בדרכי או לתת לזה זמן.. לנסות להיות עם מישהו אחר כדי להעביר את הפחד, או לחכות שזה יעבור מעצמו?? ממש אשמח לכל תגובה שהיא.. ושיהיה שבוע נעים.

magenta73

New member
זה מובן ואנושי

וזה יעבור... כנראה שעוד אין משהו שממש עשה לך את זה ולכן את לא מסוגלת לדמיין את עצמך עם אף אחד אחר... ואני לא בעד ריבאונדים.

l i r i 78

New member
זן תגובה מאוד נפוצה וטבעית

אני נפרדתי לפני שבועיים ממישהו אחרי 3 שנים ובחורים אחרים ממש, אבל ממש לא מעניינים אותי. זה קורה כמעט לכולם, אבל זה עובר

Matador Brother

New member
..

כמו שאמרו לפני, "זה יעבור" . "הזמן הוא התרופה לכל המכאובים" :) . תהי בטוחה שאת מה שאת מרגישה , הרבה לפניך הרגישו והרבה אחריך עוד יחוו .. לפי איך שאני רואה את הדברים , מעכשיו, "תקופת הסבל" תלויה בך . את זו שמחליטה איך הדברים יתנהלו בחייך, ואת זו שקובעת כמה זמן להקדיש לכל דבר , ומתי את חושבת שהספיק לך לשקוע ברחמים עצמיים ודיכאון והנה את מרגישה שהגיע זמנך לצאת החוצה ולהוציא את כל מה שיש בפנים, ללבלב בחוץ :) *its your choice & you are the one who's calling the shots* כל אחד מקבל דברים בצורה שונה, חלק לוקחים את זה קשה וחלק קל . חלק מקשיבים לחברים שלהם, ונותנים להם להכתיב את מה שיקרה בתקופה הקרובה. וחלק מעדיפים לתפוס קצת זמן עם עצמם, להיכנס לתוך המיטה ולהעביר את הזמן במחשבות,זיכרונות,מוזיקה וסרטים שמוציאים את כל מה שנאגר בתוכם עד לאותו רגע . אני חושב שכל אחד צריך קצת פסק זמן אחרי סיום קשר משמעותי, אני חושב שזה טוב לשבת קצת עם עצמך ולשחרר הכל, להרגיש כמה משמעותי היה הקשר , הדברים הטובים\הרעים , להגיע למצב שאת מריצה את הכל בראש מהתחלה ועד הסוף ופשוט מבינה שהכל בסופו של דבר קורה רק לטובה וצריך להמשיך קדימה לדברים יותר טובים . לתקופה יותר יפה :) ** צריך לזכור ששומדבר לא קל בהתחלה, אבל ממצב של שפל אפשר רק להתקדם ולעלות :) בהצלחה :) וסופ"ש נעים .

למעלה