חייבת עצה

חייבת עצה

ערב טוב לכולם!! אני חייבת להתייעץ. אז ככה במשך התקופה בעלי הבין שיש לי חבר חדש שאנחנו בקשר ידידותי (כמובן שזה לא מוצא חן בעיניו) גם אישתו של האהוב שלי שמעה עליי לא מעט ואף גם היא חושדת ..... על מנת להרגיע את שני בני זוגנו החלטנו להפגיש את המשפחות. האם לדעתכם זה רעיון טוב??? הבחור טוען שאישתו ואני יכולות להיות חברות .... תעזרו לי כי אני בדיעה שזה יכול להיות טוב , אולי בכל זאת נהיה כולנו חברים??!!!! חייבת עצות!!!!! תודה

יליולה

New member
לא../images/Emo31.gif

אל תעשו את זה, זה מאוד מפתה ונדמה כאילו ככה תהייה לכם לגיטימציה לשיחות הביתה, פגישות וכו' אל תתפתי. אשתו כבר חושדת, בעלך לא מרוצה מהידיד החדש שניהם ירגישו את המתח הקיים בניכם. אם אתם במערכות ארוכות זה יהיה שקוף. למה לך להיות חברה של אשתו? לבגוד גם בבעלך וגם בחברה? נראה לי מיותר. חשבי על ההרגשה כשתרצי לגעת בו, לנשק אותו ותצטרכי להתאפק זה יגרום לך לתסכול כנ"ל גם לו. זה עלול להוסיף לכם מתח. כמובן שזו דעתי האישית. את מכירה את בעלך, הוא מכיר את אשתו אם הם טפשים, לכי על זה, אם הם לא...עזבי את זה.

טאKילה

New member
תלוי מה טיב ..

החברות הזו, אם זו אהבה ואתם מתכוונים להתקדם עם הקשר הזה. אני לא היתי מציעה לך להפגיש. אם זו חברות כייפית ללא עירוב רגשות,אין בזה כל רע, יכולה להיות חברות נעימה בינכם. שבוע טוב..

../images/Emo12.gifהשתגעתתת

למה לך? זה סתם יעשה לך בלאגן עוד יותר גדולה בחיים. ןמה בדיוק סיפרת לבעלך?

יותר חברים...

ערב טוב יקירתי!!! טוב מה שקורה שבגלל המרחק הגאוגרפי בניינו, אנחנו יותר חברים טובים מאשר מאהבים. אכן שניינו מלאי רגשות אחד כלפי השני אבל שנינו מודעים לזה שהחברות שלנו כ"כ חזקה ושנינו רוצים לשמר אותה . חשבנו שעל מנת לשמרה לטווח הרחוק ניתן לשתף את יתר בני המשפחה . אנחנו מדברים לפחות 5-6 פעמים ביום שזה בערך שעתיים ואף יותר. אנחנו מדברים על הכל!!!! מבחינת להפגש זה קורה פחות אולי פעם פעמיים בחודש , אמרתי אנחנו יותר חברים מאשר מאהבים !! האם זה נשמע הגיוני כעת להפגש כולם?.

טאKילה

New member
אל תפגישו בני זוג..../images/Emo12.gif

הרגש מעורב..אתם חברים ונאהבים. לשמר אהבה,, במחיר שעלול להכאיב לבני הזוג שלכם?? רעיון גרוע,לא תצמח כאן חברות.

עמנואל7

New member
הפעם הראשונה שלי...

טוב...אני ממש מתרגשת - זאת הפעם הראשונה שלי ואני לא בדיוק יודעת איך זה הולך. - אולי מישהו מוכן להדריך אותי???

טאKילה

New member
ברוכה הבאה עמנואל7..../images/Emo140.gif

הפעם הראשונה,למה הכוונה?? איזו הדרכה את צריכה? ערב נעים

מ ופרעת

New member
טאק זוזי רגע תני לי להדריך אותה../images/Emo3.gif

עמנואל7 אהלןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בזה הרגע נכנסת לפורום אהבה וירטואלית נו אייך עד עכשו טאק?????.. זה המקום לשפוך את הלב לספר לכתוב ולשתף אותנו בכול מה שעולה על דעתך נו טאק בסדר ככה??????????. ברוכה הבאה
עמנואל7

ממש ממש לא!!!!

רעיון גרוע מאוד!!! כמו שכבר אמרו לפני, ירגישו את המתח המיני ביניכם ואז זה יגרור בעיות נוספות. ועל מה בדיוק תדברו שם? מי צריך את זה בכלל? בכלל אני לא מבינה איך סיפרת כזה דבר לבעלך ואיך הוא סיפר לאשתו. תעמידי את עצמך במקומם - לא היית כועסת?

../images/Emo91.gifבחום......

אבל למה אהוב? לא הבנתי אהוב או ידיד??? אז אם ידיד למה לא זה יכול להיות אחלה אבל אהוב..... זה סיפור אחר <על זה בכלל לא ממליצה>

כמה שאלות....

השאלה היא מה קורה באמת בינכם? איך הכרתם והאם בני הוג שלכם אנשים פתוחים ומוכנים לקבל היכרויות חדשות דרך האינרט נאמר שאיננו זוכה להבנה בהיכרויות שמסודרות בו...(ובצדק). אני יודע שעם אישתי זה לא היה עובד וגם אני לא סיפרתי לה על הידידה שהכרתי באחד הפורומים...שבאמת אין בינינו משהו אסור.

כמה תשובות....

ראשית ערב טוב לך! אז ככה אכן הכרנו פה באינט' וכמובן שאם הייתי אומרת לבעלי על קיומו של הבחור והכרותנו דרך פה .......חבל"ז רעיון גרוע בהחלט ...ואז המצאתי לו שהבחור עבד איתי.... עד היום בטוח בזה..... תחילה נפגשנו למטרת חברות מינית.....ואחר כך הבנו עד כמה אנו דומים, עד כמה כיף לנו לדבר והפכנו להיות חברים טובים! על בעלי זה לא מקובל ....אין לי מושג למה? בכל אופן היום בדיעבד אני חושבת שכלל לא הייתי צריכה לספר לו על החבר החדש שלי מהעבודה...... אבל למעשה הוא גילה זאת לבד לאחר פשלה קטנה.....

למעלה