חייבת פעולה....

חייבת פעולה....

שלום אני חדשה פה... אני בכיתה י"ב ואני מדריכה את הקורס מד"צים בכפר סבא... אני חייבת דחוווווף פעולה בנושא "קשר עם חניכים.... אם למישו יש פעולה בנושא או רעיונות מוזמן להגיב.... תודה מראש -מיכל-

פירוט....

בשנה הבאה החניכים שלי הולכים להדריך... ואנחנו חייבות להעביר להם פעולה איך לתקשר עם החניכים שלהם.. מצבים של מצוקה אצל חניכים... איך לדבר איתם? וכד' אם יש לך רעיונותת נושא, זה ממש יעזור לי... תודה-מיכל-

הדס 15

New member
אמ..

אין לי רעיון איך אפשר להעביר את זה בפעולה- אולי בצורת סיטואציות, לחשוב יחד איך מגיעים לקשר עם חניך.. אז איך באמת? אפשר ללות את החניך הביתה אפשר לתחקר עליו קצת דרך החניכים האחרים אפשר לתפוס אותו אחרי הפעולה לשיחה או להתקשר להזמין אותו לארוחת ערב או משו אפשר לכתוב לחניך מכתב העיקרון בקשר עם חניך זה לתת לו את הידיעה שהוא תמיד יכול לפנות אליך, מין אח גדול, דמות מנחה.. בהצלחה

נטלי 100

New member
אמ...

משחק זיכרון כזה או סתם משחק שנפסלים בו מהר ואחרי שכל חניך נפסל את שואלת אותו שאלה או מציבה בפניו סיטואציה, לדוג' : "אתה מעביר פעולה, במשך כל הפעולה אתה רואה שהחניך שבד"כ משתתף ונלהב יושב בשקט ולא מדבר או משתף פעולה.. אתה?.." ואז את מעמידה את החניך שלך בפני שאלה והוא עונה ואת מבסירה כמובן אם הוא לא "עונה" נכון ז"א שאם הוא אומר לא מעניין אותי שישב בשקט, את אומרת שזו לא דרך של מדריך ומסבירה את ההדרך הנכונה לפעול במצב כזה. -או שואלת אם יש לעוד מישהו הצעה איך לפעול.. בד"כ זה ממש נחמד עם מעבירים את זה עם משחק מגניב ושאלות ענייניות. מקווה שעזרתי אני אנסה לחשוב על עוד דברים שיהיה לך בהצלחה

תודה רבה...../images/Emo25.gif

המשחק עם הסיטואציות יכול להתקשר טוב מאוד לפעולה... תודה רבה עזרת לי המוווווווון!!!

למעלה