1980מי אני ומה אני
New member
חייבת קצת לפרוק...
הרבה זמן לא הייתי פה.... כתבתי כאן לפני 4-5 חודשים, כשאמא שלי הייתה חולה...
תאמינו לי, אני קצת מתגעגעת לתקופה הזו, באמת... אפילו שזה נשמע מטורף
כי לפעמים אני מעדיפה אותה חולה מאשר שהיא לא תהיה קיימת בכלל כמו עכשיו.
אמא שלי נפטרה ב-2.7 האחרון
ואני לא תיארתי לעצמי כמה גהנום החיים האלה הולכים להיות בלעדיה.
לא, זה לא נהיה קל יותר
לא, זה לא נהיה טוב יותר
ולא, אל תגידו לי שאני לא לבד. כי אני כן. אני הכי לבד בעולם.
חודשיים בלבד!! חודשיים בלבד אחרי שאמא שלי נפטרה - אבא שלי הודיע לנו שיש לו חברה!!!
חודשיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל לפני שאנחנו ממשיכים אני מתחננת בפניכם, בבקשה אל תגידו לי: "אפשר להבין אותו, קשה לו להיות לבד, הוא צריך להמשיך הלאה, לכם יש את החיים שלכם אבל הוא נשאר לבד..." (ולי אין את החיים שלי.... כי 2 האחים שלי נשואים עם ילדים אבל אני לבד! אחותי גרה איתו בבית, ואני גרה לבד עם החיות שלי. אבל גם לי אין משפחה וגם אני לבד!!)
בבקשה אל תגידו לי את זה! שמעתי את החרא הזה יותר מדי פעמים! כולם אומרים את זה בלי הפסקה
כל מה שאני צריכה לשמוע עכשיו זה מישהו שמבין אותי לשם שינוי, שמבין שזה פאקינג גהנום, שזה פשוט לא בסדר!!!
אני צריכה מישהו שיבין אותי פעם אחת...
אתם יודעים, המקום שהרגשתי הכי קרובה אליו היה המיטה של אמא שלי... הייתי נשכבת עליה, מניחה ראש על הכרית שלה, מריחה אותה, ונרדמת.
יש לי כל כך הרבה זכרונות מהמיטה הזו:
בחודשים האחרונים לחייה השכבתי אותה כל לילה במיטה, הלבשתי אותה בכותונת הלילה שלה, הרמתי לה את הרגליים על המיטה (היא כבר לא יכלה להרים אותם אפילו והם היו נפוחות מבצקות)
סידרתי לה את הכריות בערימה מאחורי הגב שלה, היא ממש ישבה ולא שכבה כי הגידול בחזה הכאיב לה והיה לה קשה לנשום.
מרחתי לה וזלין על השפתיים, נתתי לה לשתות, האכלתי אותה, צחצחתי לה שיניים במיטה, דאגתי שהכפתור שבו היא מזעיקה אותי או את המטפלת שלה יהיו לידה, החזקתי לה את השקית כשהיא הקיאה
לפני שהמצב התדרדר להיות כזה סיעודי, בכל לילה כשהלכה לישון הייתה פורצת בבכי קורע לב... למה? כי היא ידעה שהיא הולכת למות והיא כל-כך לא רצתה... היא רצתה לחיות, היא רצתה להיות איתי עוד...
פחדה להשאיר אותי לבד.
היו לנו שם את השיחות הכי עמוקות... הכי יפות... הכי מרגשות...
על החיים, על המוות הקרב ובא, על החיים שאחרי. על מה לא?
ועכשיו, המיטה הזו מחוללת... היא כבר לא המיטה שאני יכולה להתרפק עליה ולדמיין שאמא שלי שוכבת שם לידי
המיטה הזו עכשיו זו המיטה שהחברה של אבא שלי שכבה עליה
ישנה בה
ואלוהים יודע מה עוד
גהנום!!!!!!
איך לקחו לי את המקום הקדוש הזה???
איך לקחו ושרפו לי אותו.???? את הזיכרון האחרון ממנה???
זה כל-כך קשה... כל-כך כואב!
ביום שני בבוקר יש לי תור לפסיכולוגית. פגישה ראשונה.
כשהתחיל הסיפור עם החברה החדשה של אבא הבנתי שאין לי ברירה.
מחכה ליום שני בקוצר רוח!
תודה על ההקשבה...
ותודה מראש על התגובות
הרבה זמן לא הייתי פה.... כתבתי כאן לפני 4-5 חודשים, כשאמא שלי הייתה חולה...
תאמינו לי, אני קצת מתגעגעת לתקופה הזו, באמת... אפילו שזה נשמע מטורף
כי לפעמים אני מעדיפה אותה חולה מאשר שהיא לא תהיה קיימת בכלל כמו עכשיו.
אמא שלי נפטרה ב-2.7 האחרון
ואני לא תיארתי לעצמי כמה גהנום החיים האלה הולכים להיות בלעדיה.
לא, זה לא נהיה קל יותר
לא, זה לא נהיה טוב יותר
ולא, אל תגידו לי שאני לא לבד. כי אני כן. אני הכי לבד בעולם.
חודשיים בלבד!! חודשיים בלבד אחרי שאמא שלי נפטרה - אבא שלי הודיע לנו שיש לו חברה!!!
חודשיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל לפני שאנחנו ממשיכים אני מתחננת בפניכם, בבקשה אל תגידו לי: "אפשר להבין אותו, קשה לו להיות לבד, הוא צריך להמשיך הלאה, לכם יש את החיים שלכם אבל הוא נשאר לבד..." (ולי אין את החיים שלי.... כי 2 האחים שלי נשואים עם ילדים אבל אני לבד! אחותי גרה איתו בבית, ואני גרה לבד עם החיות שלי. אבל גם לי אין משפחה וגם אני לבד!!)
בבקשה אל תגידו לי את זה! שמעתי את החרא הזה יותר מדי פעמים! כולם אומרים את זה בלי הפסקה
כל מה שאני צריכה לשמוע עכשיו זה מישהו שמבין אותי לשם שינוי, שמבין שזה פאקינג גהנום, שזה פשוט לא בסדר!!!
אני צריכה מישהו שיבין אותי פעם אחת...
אתם יודעים, המקום שהרגשתי הכי קרובה אליו היה המיטה של אמא שלי... הייתי נשכבת עליה, מניחה ראש על הכרית שלה, מריחה אותה, ונרדמת.
יש לי כל כך הרבה זכרונות מהמיטה הזו:
בחודשים האחרונים לחייה השכבתי אותה כל לילה במיטה, הלבשתי אותה בכותונת הלילה שלה, הרמתי לה את הרגליים על המיטה (היא כבר לא יכלה להרים אותם אפילו והם היו נפוחות מבצקות)
סידרתי לה את הכריות בערימה מאחורי הגב שלה, היא ממש ישבה ולא שכבה כי הגידול בחזה הכאיב לה והיה לה קשה לנשום.
מרחתי לה וזלין על השפתיים, נתתי לה לשתות, האכלתי אותה, צחצחתי לה שיניים במיטה, דאגתי שהכפתור שבו היא מזעיקה אותי או את המטפלת שלה יהיו לידה, החזקתי לה את השקית כשהיא הקיאה
לפני שהמצב התדרדר להיות כזה סיעודי, בכל לילה כשהלכה לישון הייתה פורצת בבכי קורע לב... למה? כי היא ידעה שהיא הולכת למות והיא כל-כך לא רצתה... היא רצתה לחיות, היא רצתה להיות איתי עוד...
פחדה להשאיר אותי לבד.
היו לנו שם את השיחות הכי עמוקות... הכי יפות... הכי מרגשות...
על החיים, על המוות הקרב ובא, על החיים שאחרי. על מה לא?
ועכשיו, המיטה הזו מחוללת... היא כבר לא המיטה שאני יכולה להתרפק עליה ולדמיין שאמא שלי שוכבת שם לידי
המיטה הזו עכשיו זו המיטה שהחברה של אבא שלי שכבה עליה
ישנה בה
ואלוהים יודע מה עוד
גהנום!!!!!!
איך לקחו לי את המקום הקדוש הזה???
איך לקחו ושרפו לי אותו.???? את הזיכרון האחרון ממנה???
זה כל-כך קשה... כל-כך כואב!
ביום שני בבוקר יש לי תור לפסיכולוגית. פגישה ראשונה.
כשהתחיל הסיפור עם החברה החדשה של אבא הבנתי שאין לי ברירה.
מחכה ליום שני בקוצר רוח!
תודה על ההקשבה...