חייבת רעיון מבריק

evelynt

New member
חייבת רעיון מבריק

הסלון והמטבח שלי נמצאים בשטח די גדול - מלבני ורחב. בין הסלון והמטבח מפריד קיר נמוך (מין חצי משושה/קורה - בגימור עליון שיש חברון כ-30 ס"מ רוחב).לפני כשלוש שנים ריצפנו את כל השטח הזה בגרניט פורצלן 43X43 ס"מ. אני רוצה להוריד את הקיר הנמוך הזה ולאחד לגמרי את הסלון והמטבח. הבעיה שכשירד הקיר הנמוך יש צורך בריצוף החלק שנשאר "קרח".בבירור שערכתי בחנויות, אין להשיג מאותו סוג ריצוף שנקנה בזמנו. איזה רעיון יש לכם? לרצף הכל מחדש לא בא בחשבון. בתודה.

Alonchuck

New member
אני אנסה ...

אפשר לקנות מרצפות בצבעים שונים ,או בדוגמאות שונות וליצור דוגמא די יפה ,שינוי .קונטרס .

ronnipi

New member
אולי ריצוף של "פס" בלבד

אני מתכוונת לפס ברוחב החצי משושה, אך לכל אורך החדר (או עד איפה שצריך - קצת קשה בלי שרטוט/תמונה). אפשר לרצף בפס של פרקט, או גרניט פורצלן בצבע אחר לגמרי או מספיק בשינוי של טון או שניים מצבע הגרניט פורצלן המקורי. באופן עקרוני אני בעד יצירת ניגוד בין המשטח המקורי לבין החדש, כך שלא יווצר מצב שהשינוי יראה "בערך" כמו המקור. אפשר תמיד "לתרץ" את הפס הזה ברצון ליצור איזושהי הפרדה בין חלל הסלון לבין המטבח, אך ללא קיר. אגב, ברוח התוכניות של BBC PRIME - אפשר להמשיך את הפס המרוצף הזה גם על הקיר.... אנא עדכני מה החלטתם לעשות...

evelynt

New member
נשמע מעניין../images/Emo20.gif

הפרקט דווקא רעיון שיכול להתאים, למרות שלא כל כך רוצה שיראו את ההפרדה. אני מאוד אוהבת פסיפסים אבל לא נראה לי מתאים לסלון שלי. בכל מקרה תודה לכולכם. אני אעדכן מה עשיתי בסוף. תודה רבה!!

במבינון

New member
יש לי סוגים שונים של פסיפסים ...

וקוביות אבן .... נסי לחשוב על זה .... 7490043 057 ערן.

למעלה