חייבת שאלה..

חייבת שאלה..

אני בשיעור עשירי עכשיו בנהיגה והמורה עדיין נוגע לי בהגה המוןןן אני נמוכה מאוד 1.50 בדיוק אז אני מקריבה את כל הכיסא ע"מ שיהיה לי נוח להגיע לדוושה ובלימה והתחלתי עכשיו בשיעור העשיר האחרון לשים כרית דקה מאוד שהמורה נתן לי ( ביקשתי ממנו ) ובכל אופן אני עדיין קשה לי עם ההגה הוא נוגע לי הרבה וגם אין לי תחושה בידים בהגה לא יודעת איך להסביר את זה אני לפעמיים לוקחת את ההגה יותר מידי ולפעמיים לא ,
אני נורא חוששת כי עלתה אחרי מישהי שעשתה שיעור חמישי ואותו מורה בקושי נוגע לה בהגה והיא שיעור חמישי אז אני שיעור עשירי ועדיין קשה לי למה ???

תודה מראש.

ravidmos1

New member
תשובה

אי מציע לך לא להשוות את עצמך לאף תלמיד אחר שאת רואה לכל תלמיד יש את החוזקות והחולשות שלו.
אני מאמין שהמורה שלך רואה את הבעיות שרלוונטיות אלייך ועליהם הוא יעבוד איתך .
שליטה בהגה היא דבר נרכש שלוקח זמן לחלק מהתלמידים להבין ( קבלת התחושה וההבנה כמה צריך לסובב את ההגה ) .
קחי בחשבון שאת רק בשיעור 10 והדבר ישתפר עם השעורים מנסיון אני לא חושב שהגובה שלך מהווה בעיה .
שיהיה המון בהצלחה !

רביד מושיוב מורה לנהיגה בראשל"צ והסביבה 054-6269924 .

Kורן

New member
זה בסדר....

לכל תלמיד קצב בתקדמות משלו..... אולי לך יש בעיה בשליטה בהגה אבל זה לא רומר שום דבר לגבי הדברים האחרים שבנהיגה, אני מאמין שהמורה יכוון אותך ויעבוד איתך נכון על הדברים, לעולם אל תשווי אתעצמך לתלמידים אחרים, אינך יודעת באילו קשיים הם יתקלו שאת תוכלי לדלג עליהם בקלות.

תגובה..

כן אבל אם הוא נוגע לי כל הזמן בהגה איך אני ילמד לא נראה לי הגיוני בכלל שבמספר שיעורים כזה הוא עוד נוגע לי - זה טבעי בכלל או שמשהו בי לא בסדר? ועוד שאלה בפניות ימינה ושמאלה נניח בימינה הוא אומר לי לשין יד שמאל קודם ואז ידי ימין יש לו ממש הדרכה איזה יד לשים קודם על ההגה בפניות - אפשר לחדד לי את זה ?

למעלה