חייבת תשובה ומהר

חייבת תשובה ומהר

האם מותר לתת לשחר (11 חודשים) טיפות אף? הוא ממש סובל ומי מלח לא עוזרים בכלל! מתה לתת לו טיפות אף ולפתור אותו מכל הסבל הזה? טל

דיאנה1

New member
תנסי אף-סק, טיפות הומאופטיות לפה

ומכשיר אדים, גם תוספת הלחות מרככת את הנזלת ועוזרת לה לצאת. בעצם לא חובה מכשיר אדים, אפשר אפילו לשים אותה בזהירות ליד קערה עם מים רותחים כדי שהאדים יגיעו לה לאף, או לפתוח את ברז המים החמים במקלחת כדי שיהיו אדים בכל החדר ולהכניס אותה לשם. אם את מניקה או אם יש לך חברה מניקה בהשג יד - שמעתי שחלב אם עושה נפלאות. לגבי טיפות אף - מצטערת, אני לא יודעת, שמעתי המלצות רק על השיטות הטבעיות יותר - מי מלח, אף-סק, אדים וכו´.

אף סק מי מלח ואדים לא עוזרים

דיאנה1

New member
לטפטף לתוך האף שלה כמו טיפות אף

לא ניסיתי בעצמי אבל הבנות בפורום הנקה אמרו שזה עובד נפלא.

zimes

New member
או להשפריץ

כעבור 10 דקות-רבע שעה, פתאום הנשימה נשמעת טוב יותר. קסם.

אני ניסיתי להשפריץ השבוע

והרגשתי כמו במרתון. זה ממש קשה לקלוע לנחיריים הקטנטנים האלה אבל זה באמת עבד

נעה גל

New member
טפטפת היתה מקלה על הענינים...

האמת היא, שזה די הצחיק אותי לדמיין אותך מנסה לקלוע שפריץ מהציצי לנחריים הזעירים....

zimes

New member
זה באמת מצחיק

בעיקר שהם מסובבים את הראש, ומנסים לתפוס את הציץ בפה תוך כדי... אני עושה את זה כשהם נרדמים, בסוף הנקה. היות והם עדיין ישנים 17 פעמים ביום (שניהם ביחד), אין בעיה למצוא רגע מתאים.

גם אם הייתי יכולה לא הייתי מצליחה

להשפריץ לו לתוך האף! גם עם טפטפת הוא משתולל כהוגן. אחרי חודש שלא הנקתי בכלל (כי הוא לא רוצה) ניסיתי אתמול להניק אותו! סתם בשביל לראות איך הוא יגיב. הוא הביט אלי במן מבט משונה כזה ואז חייך ונשך את הפיטמה! בטח חשב לעצמו, מה היא רוצה זאתי? לא נראה לי העניין של חלב בתוך האף???!!! היה לילה קשה ביותר, התעורר ב1:00 ולא נרדם עד 3:00 לא בכה, פשוט שיחק לו במיטה לידי. אנחנו כולנו חולים בבית! שבת שלום ותודה לכולכן על התשובות. טל

ציפי ג

New member
אני טפטפתי חלב לעינים לאוזנים

ולעינים. מיד איך שהילד מראה סימני אי תקינות. עובד בצ´יק.

גם אני טפטפתי לעיניים

ואכן עובד בצ´יק!!! שיפור נראה תוך דקות, לא יאומן! בקשר לאף גם אני אף פעם לא מצליחה לקלוע לנחיריים הקטנטנים האלה, אז לא יצא לנו ממש לנסות.

zimes

New member
יש עוד משהו שאני צריכה לדעת

בנושא עיניים דלוקות? אני מטפטפת, מנקה, מרחמת, מיניקה, מנגבת. נחכה כמה ימים לפני שנלך לרופא (שהחלטנו בשבילו שהוא יציע אנטיביוטיקה). יש משהו שהמנוסות בשכאלה יכולות ללמד אותי?

ציפי ג

New member
דלקות עינים

יכל להיות שהם מצוננים? לפעמים "דלקת עינים" זה בצם צינון, ואז עיקר הטיפול דווקא צריך להיות בכיוון האף. שנית, בעונה זו, יכול להיות שזו אלרגיה. ואז לדעתי לא יעזור חלב אם.

zimes

New member
כן. הם מצוננים. לא ידעתי איך לתאר

אחרת את הצהוב המגעיל שיוצא להם בטונות מהעיניים. אז - לא להתיחס לזה כאל דלקת עיניים, אלא כאל צינון שגלש לעיניים? ולהשפריץ גם לעיניים וגם לאף? ז"א - לשטוף פנים בחלב? (ממחר - אמבטית חלב! כמו קליאופטרה) השאלה העיקרית - מתי להכנע לסבתא ולדאגה וללכת לרופא?

רותי&ע

New member
ללכת לרופא

אצלנו זה אף פעם לא היה "צינון" ותמיד טיפות אנטיביוטיות פעלו במהירות ותוך כמה שעות היו עיניים נקיות. ואם זה דלקת עיניים זה מאוד מאוד מדבק..

על איזה גיל מדובר?

לדלקת ילודים שיכולה להמשך גם כמה שבועות אפשר לעשות מסג´ (אשמח לתת הסבר) שאצילנו ממש עזר בשני ילדים.

משחק בלילה

אני לא יודעת למה זה קורה, אבל שמעתי שזה קורה אצל הרבה ילדים. מתישהו באמצע הלילה הם התעוררים משחקים עם עצמם כמה זמן וחוזרים לישון לבד. קשת הייתה משחקת עם מה שהיה לה במיטה, הכי אהבה ספרים והייתה מדברת עם עצמה בעוד אנחנו נרדמים עם חיוך... בקשר לטיפות אף - גם אני משתמשת בחלב אם, גם לעינים. היום הייתי אצל רופא והוא הציע אנטיביוטיקה, עשיתי פרצוף, אז הוא אמר שאפשר גם לשתוף את העינים בתה ארבע פעמים ביום. הוא עשה פרצוף (בחזרה) על עניין החלב, אני לא יודעת אם זה בגלל שזה לא יעיל או בגלל שאין מוּדעוּת לזה. בכל אופן אני שמה תה במשך היום וחבל במשך הלילה (אם צריך) ובבוקר. רפואה מהירה!

zimes

New member
זה נורמלי לחלוטין

לפי מאמר על שינה שקראתי לאחרונה - זה דפוס השינה שהיה נהוג באירופה עד לפני כמה מאות שנים.

למעלה