חייבת תשובה...

טינהה

New member
חייבת תשובה...

יש לי שאלה . אם אני כל הזמן יחשוב שחבר שלי בוגד בי עם מישהי מסויימת וכל הזמן ירגיש רע בגלל זה וזה בכלל לא נכון במציאות אבל כל הזמן אני חולמת על זה וחוששת מיזה ומרגישה ממש רע בגלל שאני מפחדת שזה יקרה ואני ממש חושבת על זה הרבה ושהוא יעזוב אותי אז לפי ה"סוד" הזה זה אומר שזה באמת יקרה??? אני מנסה לא לחשוב על זה אבל כל הזמן זה עולה לי לראש למחשבות ואני בחודש האחרון כל הזמן מפחדת שהוא יבגוד בי אז זה באמת יקרה????

סוד או לא סוד

כשאת מתנהגת בטירוף זה ירחיק כל בן אדם בסופו של דבר. אוקי אז את מפחדת שהוא יעזוב אותך.. רישמי איזה מחשבות עולות לך לראש אם הוא יעזוב אותך, מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות.. אל תנסי לא לפחד .. זה חסר תקווה, זה הפחדים שלך ואין להתכחש להם. אז רישמי את המחשבות הכי מפחידות ומלחיצות שלך.. ונמשיך משם.

טינהה

New member
המחשבות שלי

יש איזה מישהי שאני והוא מכירים שהואתמיד אומר שהיא יפה ומושכת והכל וגם לדעתי היא ממש ממש יפה ומושכת אני יודעת שהוא אוהב אותי אבל מצד שני אני מרגישה ממש מאויימת ומפחדת שהם יפגשו איכשהו במקרה שאני יודעת שהם באותו מקום או איזה אני תמיד ממש מפחדת שהם נפגשים ומדברים או משהו ותמיד שאני לא איתו אני מדמיינת שהוא איתה או משהו למרות שהוא לא עושה שום דבר מאחורי הגב שלי אני יודעת שהוא אוהב אותי ולא אותה אבל מצד שני יש לה כזאת עוצמה שזה ממש גורם לי כל הזמן לחשוב על זה ואפילו לחלום על זה בלילה שהוא איתה ושהוא בוגד בי ועוזב אותי לפי מה שהבנתי מהסוד אם חושבים על משהו הרבה ומרגישים אותו זה קורה השאלה אם המחשבות שלי יכולות להשפיע גם לקרות לדברים שלא אני שולטת בהם כמו למשל שאני יחשוב שחבר שלי יבגוד בי עם אותה בחורה או סתם יפגוש אותה אז זה באמת יקרה בגלל שאני כל הזמן חושבת על זה וממפחדת מיזה?

טינהה

New member
ואני לא אומרת לו על זה משהו

אני לא שואלת אותו עליה או אומרת לו משהו או עושה משהו למנוע או כל דבר פשוט אני משתגעת עם עצמי שאני יודעת שהם נמצאים ברוב שעות היום באותה סביבה אז עוברות לי כל הזמן מחשבות בראש שהם יפגשו ויהיה בנהם משהו

תתחילי בלהפוך את המחשבות שלך

תתחילי לחשוב על עצמך כיפה מושכת ומעניינת. תעשי ויזואליזציה של זה. תתיחסי קודם כל אל עצמך ככזאת. כבחורה יפה סקסית ומושכת. משיכה הדדית זה דבר שונה מתחרויות יופי. אישתי מושכת אותי יותר מכל דוגמנית או מלכת יופי. וגם אם בחורה מושכת אותך חיצונית, בחורים חכמים יודעים שזה לא אומר הרבה. אני זוכר שהייתה לי שיחה עם חבר טוב שלי שנמצא עוד בסצנת הדייטים. שאמר לי שזה מדהים כמה בחורות יפות יכולות להיות גרועות במיטה. ואני עוד זוכר את זה מהניסיון שלי, יש הבדל בין בחורה יפה שאתה נמשך אליה, לבחורה שיש לך באמת כימיה איתה, או חיבור איתה.

אז בקשר לשאלות לגבי הסוד

ככה זה עובד במציאות. יכול להיות שאם תחשבי ותפחדי המון, בסופו של דבר כלום לא יקרה. ויכול להיות שאם לא תחשבי על זה כלל ולא תשקלי בכלל את האפשרות אז זה יקרה בכל זאת. וגם יכול להיות שתחשבי על זה ותפחדי מזה וזה יקרה. את מחפשת חוקיות? אין. יודעת למה? כי את לא המנהלת של העניינים פה. המחשבה שאת זאת שגורמת לו לעשות או להתנהג ... שזאת אשמתך מה שהוא עושה .. זה שקר שאת מספרת לעצמך והשקר הזה זה מה שמכאיב לך ... זה בלתי אפשרי. הוא בן אדם חופשי עם בחירות משלו.. הוא יעשה מה שבא לו בכל מקרה, את לא יכולה למנוע את זה ואת לא יכולה לגרום לו לעשות משהו בניגוד לרצונו.. את בכלל לא שולטת בו, האם לא שמת לב? את חושבת שזה נזקף לטובתך שהוא איתך מלחתחילה? את חושבת שהוא נמצא איתך בגלל שאת גרמת לו להיות איתך? או שהוא איתך כי הוא בחר בזה? הוא יכול לעשות מה שבא לו כי הוא חופשי, וזה בדיוק מה שהוא עושה ... במקרה הזה הוא בוחר להיות איתך. וזה היופי .. גם את יכולה לעשות מה שבא לך.. ואת בהחלט יכולה להיות כנה איתו ולשתף אותו במה שעובר עליך לגביו .. אם לא אותו אז את מי? כי ברגע שאת מתחילה לשחק את המשחקים האלה את מפסיקה להיות כנה איתו ומתחילה להתרחק ממנו וגם מעצמך.

מדען - סבבה שאתה מגיב

אבל לפחות אם אתה כותב משהו שהוא בדעה שלך, והפוך למה שהסוד אומר אז כדאי לציין את זה. : )

סבבה עם ההומור

אבל קצת ברצינות - יש אנשים שיקבלו מושג לא נכון לגבי הסוד, לטוב או לרע, אם נתן עצות, שהן לא בהכרח ברוח הסוד, ולא נמר את זה מפורשות

טינהה

New member
אז מה התשובה בעצם??

אתה אומר שזה לא נכון לא הבנתי?? אם אני חושבת הרבה על זה זה יכול לקרות באמת? (לפי הסוד) אני ממש צריכה תשובה ברורה... אם אני חושבת הרבה על משהו שזה קשור לאנשים אחרים כמו מה שכתבתי שחבר שלי יפגש עם אותה אחת או שהואא יבגוד בי וירצה אותה זה יקרה בסוף בגלל כל המחשבות שלי??...

עניתי לך כבר

כל מה שאת צריכה לעשות זה לקרוא וליישם. את מתמקדת בדברים הלא נכונים. : )

טינהה

New member
אוקיי קראתי את זה... תודה...אבל

עוד לא ממש קיבלתי תשובה ברורה על השאלה ששאלתי האם באמת כל מה שאני יחשוב עליו באמת יקרה ?? כולל מחשבות על מעשים של אנשים אחרים עם אנשים אחרים? (כמו הדוגמה שחבר שלי יפגש עם מישהי מסויימת במיקרה באיזה מקום סתם ככה בגלל שאני כל הזמן יחשוב על זה) אם אני חושבת שחבר שלי יבגוד בי עם מישהי או יפגוש מישהי מסויימת זה באמת יקרה בסופו של דבר רק בגלל שאני חושבת על זה כל הזמן?? זה מגדיל את הסיכויים שזה יקרה? ודווקא איתה? מצטערת פשוט לא ממש הבנתי עד הסוף את הסוד הזה ואני ממש רוצה להבין עד הסוף אני צריכה תשובות ברורות וספציפיות לשאלות ששאלתי........?

אני חושב שיש כבר דברים שתלויים בחבר שלך

ובמה הוא רוצה למשוך לחייו. וגם בבחורה. אבל את שולטת בחייך, ואם תתמקדי בדברים הלא טובים, אולי לא יקרה בדיוק מה שאת חושבת עליו, אבל סביר למדאי שיקרה משהו, שיגרום לך להרגיש באותו אופן, שאותו דבר היה גורם לך להרגיש.

למעלה