חייבת

חייבת

סיפרתי לך. עשיתי את זה, וסיפרתי לך. והדמעות שלך, יקירי, את הדמעות שלך אפשר לשמוע בטלפון, בדיוק כמו שאפשר לשמוע את החיוך שלך. אני מצטערת. מצטערת שסיפרתי לך מאוחר מידי. מצטערת שלא בטחתי בכושר שיפוטך. מצטערת שזלזלתי כל כך בקסם שגדל בתוכי. מצטערת שאבדתי את אותו הקסם... והלילה שוב מכסה אותי בשמיכת פוך גדולה של עצב וצער, ושוב הדמעות האלה שמרטיבות את לחיי וזולגות עד לכרית שלי. ואני מריחה את הכרית שלצדי, לא זו שראשי מונח עליה. מתקרבת אליה בעדינות. משתדלת לא לפגוע. להשאיר אותה כפי שהיא. שתהיה בדיוק איך שאתה אוהב, כשתחזור. אני רק מרחרחת סביבה, נזכרת בריח שלך, במגע שלך, בלילות שלנו. אני תופסת בבטני. לא. הוא כבר לא חי. הוא מת. הוא מת.. הקטנטן שלנו מת.. ורציתי אותו... אני רציתי אותו... אני נשבעת.

ליזי38

New member
../images/Emo7.gifדמעות

פרח יקרה, קראתי, התעצבתי, וכואבת את כאבך.

שלולית 3

New member
חמודתי...

חמודתי, קראתי את מכתבך והצטערתי. גם אני עשיתי זאת, וכמה פעמים, אך אני לא מתחרטת אפילו לא פעם. אני לא יודעת מהו גילך, אך את לא נשואה, נכון? עדיף לעשות זאת עכשיו, מלגדל ילד ולהתחרט על זה אחר כך. זהו לא רצח. היצור עדיין לא נוצר. כשתהיי מוכנה לזה ועם הבן זוג המתאים תוכלי להכנס להריון ולגדל ילד בתנאים הרבה יותר טובים. תתנחמי במחשבות של מה היה קורה אם לא היית עושה הפלה. תפתחי עיניים למציאות, למרות שקל להסחף במחשבות רומנטיות על ילד ממישהו שכרגע את אוהבת.לא היית רוצה בגילך לגדל ילד שצריך תשומת לב 24 שעות ביממה, נכון? עשית את המעשה הנכון. אם חד הורית או חתונה מחוסר ברירה זה לא דברים שכדאי לך לחוות.

ה מוזה

New member
עצוב וכואב כשקסם מתפוגג

אולם בידכם קסם רב - אהבה ורצון ובכוח הקסם הזה תזכו לקסמים נוספים שיבואו במהלך המסע המשותף "נסתרות דרכי האל" לא תמיד מובנות לנו בני האנוש ,קשה מתוך הדמעות והכאב לראות סיבה או הגיון או איזו משמעות לאובדן תתחזקי בידיעה שיש בינכם קסם שאילו קילומטרים ואוקינוסים לא יכולים לו קסם האהבה .. שתדעי רק ימים של אושר והתגשמות חלומות וקסמים קטנים כגדולים

למעלה