חייב את דעתכם

galavr

New member
חייב את דעתכם ../images/Emo201.gif

הכל התחיל לפני כשלושה שבועות, אולי חודש. יצאתי למועדון. התחילה איתי מישהי. ישבנו קצת בחוץ, התעדכנו, פלירטטנו. חזרנו לרקוד...התנשקנו...התנשקנו...והתנשקנו... לפני שהלכה לקחתי את המספר שלה. התקשרתי ביום למחרת אחרי הצהריים- לא ענתה. לפני שינה שלחתי לה SMS "היי זה אני, לא הצלחתי לתפוס אותך, תחזרי אליי אם בא לך". לא שמעתי ממנה שבועיים... יום שישי, שוב מועדון. ערב משעמם. חוזר לאוטו, מציץ בנייד, הודעה ממנה... למחרת דיברנו בטלפון, קבענו להיפגש, היה כיף, התחבקנו, התנשקנו ונותר טעם של עוד. יומיים אחר כך (יום שני, השבוע) נפגשנו שוב. בים, היה כל כך כיף...הסתובבנו מחובקים בטיילת עד לפנות בוקר וצחקנו על כמה שאני אשנא אותה בבוקר (סטודנט...למדתי למחרת). היה ממש כיף ואני משוכנע שגם היא נהנתה... ביום שלישי, למחרת, היא חזרה לבסיס. שלחתי לה הודעת בוקר טוב בשיא הטבעיות.... שלא זכתה לתגובה ממנה. שלחתי לה הודעה נוספת בשעות הערב, בסגנון "אני מבין שלא אשמע ממך כל עוד את בצבא, שיהיה לך שבוע נפלא" וכן הלאה... שלא זכתה לתגובה. היום, יום חמישי, אחרי שלא דיברנו ולא ראיתי ממנה הודעה כתובה במשך יומיים, היא שלחה הודעה כזו " היי...אני מקווה שנחת ושאתה שונא אותי פחות.... איך הייתי רוצה להיות בבית...
" בשיא הטבעיות.. בלי להזכיר את היומיים שלא דיברנו... בלי להתנצל שלא היה לה זמן לחזור להודעות שלי.... שלחתי לה הודעה חזרה, וגם היא לא זכתה לתגובה...עדיין... מה הולך פה? אני מפספס משהו? אני דורש יותר מדי? לוחץ יותר מדי....? או שלא רק אני חושב שזו הדרך וכך דברים צריכים להתנהל.... ? מה הייתם עושים במקומי?

אז ככה :

נושמים כמה נשימות, ולא עושים כלום. ממש כלום. נחים, נשענים אחורה ורואים לאן דברים זורמים. חברה טובה שלי נתנה לי פעם עיצה מצויינת - "עיקרון 48 השעות" : אחרי שעשית משהו (נניח לשלוח SMS של בוקר טוב) ולא קבלת תשובה - או אחרי שיזמת פגישה - תנוח. קח לך 48 שעות שבהן תהיה פאסיבי, אל תציע, אל תיזום, אל תחשוב על מה לעשות - פשוט תנוח. אם יוצע לך לעשות משהו - זה יהיה כמובן תלוי בך אם תסכים או לא - אבל אל תיזום כלום - בטח לא לשלוח SMS עובדתי "אני מבין שאני לא אראה/אשמע ממך... בלה בלה בלה..." אני יודע שלהמתין 48 שעות (ולפעמים אפילו יותר...) זה לא פשוט בכלל, אתה תחשוב עלייה, אתה תחשוב למה היא לא מתקשרת , אתה תחשוב מה תעשו בפעם הבאה... אבל השאר זאת ברמת התיאוריה, אל תעשה כלום... עכשיו - למה זה טוב ? תן לאדם ממול את היכולת להגיב, את היכולת ליזום גם - אל תפריע לו לתת מעצמו, בסופו של דבר הוא / היא עלולים להגיע למסקנה ש-"הנה, אני לא צריך להשקיע, כי יהיה מי שישקיע במקומי..." או "אני לא מספיק להשקיע, כי מישהו הקדים אותי..." תאמין לי שאחרי 48 שעות של פאסיביות - תגיע לתובנות חדשות - או שהיא תפתיע אותך, או שתגיע למסקנות אחרות לגמרי - אבל בכל מקרה - אל תתייסר ואל תחשוב 24/7 על למה ולמה ולמה... אל תשכח שזו רק ההתחלה, ולכל אחת ואחד יש את הקצב שלו. אז כמה שאני שונא את המושג הזה : פשוט תזרום.

פרוגי1

New member
נכון נכון נכון

לפעמים אנשים לא אוהבים שרודפים אחריהם ממש צריך לתת לכל צד לרצות ולהתגעגע

מוזר שהיא דווקא נזכרת בך בסופי שבוע

מזכירה לי מכרה שלי שהייתה נזכרת בבחורים רק בשישי-שבת בשביל לא להישאר בבית.
במידה וזה מפריע לך, אתה יכול בעדינות לשאול למה היא נעלמת במשך השבוע.. אני לא חושבת שזה מרמז שאתה "לחוץ" מידי. אתה נשמע בחור מאוד נחמד, שיהיה בהצלחה.

galavr

New member
היא לא נזכרת דוקא בסופי שבוע...

יצאנו ביום שני...והיה ממש כיף... אני מניח שהיא נעלמת כרגע כי היא בצבא... אין לי מושג עד כמה אינטנסיבי השירות שלה, אבל החלטתי להירגע
אני ארים אליה טלפון ביום ראשון,או אולי מחר (שבת) אם היא תקדים אותי - מה טוב.

idany100

New member
היה לי את זה...חבר

הגבר הראשון שהיא תידלק עליו.....אתה תהיה ישר בחוץ אצלה--האמן לי. אם היא הייתה כ"כ "מאוהבת בך" (כפי שנראה לי שמהכיוון שלך זה נראה כך),היא לא הייתה נעלמת לך ליומיים או שלושה..ללא תגובה ....ועוד אחרי שאתה שולח לה SMS. גם הרמטכ"ל שלנו....שעסוק באלף ואחד דברים...מצא 2 דקות במלחמת לבנון הנוכחית (ועוד בהתחלה שלה) ,להתקשר לבנק ולבטל את המניות המדוברות. מה שעורר המון המון רעש בתקשורת ובעם ישראל.(אתה כנראה מבין על מה אני מדבר) לכן,היא איתך. נהנית. אתה בשבילה בקטע של ידיד שסבבה מידי פעם טוב לדעת שהוא קיים ברקע. אל תפתח יותר מידי ציפיות. הייתי שם בדיוק כמוך. לצערי,אני ניתקתי את הקשר אחרי שלושה חודשים.שהבנתי שמגיע לי יחס יותר ראוי מאשר "סתם עוד בחור על הדרך". בהצלחה איש

idany100

New member
אני חייב להבהיר

הדוגמא של הרמטכ"ל,באה בתגובה לאלה שיבואו ויגידו שהבחורה הזו "מאוד מאוד מאוד עסוקה". אז נתתי דוגמא של האיש שהיה אמור להיות הכי עסוק בעולם (במיוחד שעתיים אחרי תחילת מלחמה בישראל) ובכל זאת מצא זמן לטפל בנושא מאוד מאוד חשוב עבורו.(כסף!! כולנו יודעים מה החשיבות של זה. לכן,אין דבר כזה "עסוקה מאוד". להחזיר לך SMS...זה בדיוק דקה. בהצלחה איש

galavr

New member
אז זהו...שאם היית חולף על פנינו

באחת הפגישות, היית מאמין שאנחנו זוג לכל דבר. אני לא חסיד של הכרויות במועדונים.. אבל איתה זה בפירוש לא התקדם לכיוון של ידידות. אני באמת לא מבין למה היא נוהגת כשם שהיא נוהגת... וכל אחד חווה את דעתו באופן שונה... מה שמבלבל אותי עוד יותר...

למעלה