חייב את עזרתכם

roaic

New member
חייב את עזרתכם

אני צריך לשתף אתכם במשהו שעברתי ממש לפני 3 דקות. אני מחפש לאחי הגדול רכב. כבר קרוב לחודש אנחנו מחפשים,במוקומונים,בעיתונים,באתרי אינטרנט וכו'.. עד היום בבוקר,היו כמה מכוניות שהלכנו וראינו (אנחנו מחפשים סוג מסויים),אבל תמיד זה נפל כי האוטו היה מוזנח,האוטו לא עבר בבדיקה,סתם לא היינו מרוצים וכו' וכו'..... הבוקר שוב עליתי לאתר באינטרנט נכנסתי ללוחות וראיתי שם את הרכב המבוקש. רק שהבעיה שהמחיר שבעל הבית דרש הוא 50 אלף פחות מהמחירון. ז"א,הרכב שאמור היה לעלות 90 אלף ש"ח,הוא דורש עליו 48 אלף.והק"מ ממש כמעט לא עשה כלום.בסה"כ 30 אלף ק"מ...משנת 2001. מאוד הייתי סקרן והתקשרתי בכל זאת כדי לבדוק מה מסריח כאן. ובעל האוטו אמר שהוא חייב לנסוע לחו"ל והוא חייב את הכסף...ובלה בלה בלה בלה בלה....האוטו מושקע וכו'...בגלל זה המחיר הוא כזה. בקיצור,אמרתי לו להתראות תודה ושיעשה חיים. עכשיו איך אתם חושבים שעליי לנהוג?? הרי ברור לכולם שמדובר במשהו מסריח. או שזה אוטו שגמור טוטאלית או שזה אוטו שנגנב מאיזה בנאדם מסכן שמחפש את האוטו ממש בשעות אלה...והם רוצים להיפטר ממנו כמה שיותר.(אגב מדובר בשני אנשים.במודעה יש 2 שמות.והוא טוען שאחד מהם הוא חבר שלו) השאלה היא מה לעשות? זה מרתיח אותי כי אני לא אוהב שמנסים להפיל אנשים תמימים. מצד שני,למה לי להתערב??? מה אתם מציעים לעשות??? 50 אלף פחות מהמחירון.--זה ממש בדיחה! מה זה בזוקה???? האם אתם מציעים לי לדווח עליהם??משטרה?? משהו בסיגנון???

ramil

New member
אתה יכול להיות אזרח טוב

ולהודיע למשטרה. יכול להיות שאתה חושד בכשרים, או שלא מדובר במכונית גנובה אלא סתם באוטו דפוק ושהוא ניסה לעבוד עליך... אבל אם יש למשטרה מידע מודיעיני על אותו אחד שהוא עוסק במכוניות גנובות, זה יכול לעזור להם לחבר את הפאזל.

למעלה