חייב את עזרתכם!!!

SHARON 103

New member
חייב את עזרתכם!!!

שלום, אני כתבתי כאן את השאלות שלי אתמול ורק מנהל הפורום ענה לי באופן חלקי ואני חייב את העזרה שלכם. ההודעה הקודמת שלי נעלמה לדפים הקודמים. אני רכשתי דרך וואלה נגן MP3 של חברת PROSOUND. הנגן תומך בעברית והוא בנפח של 512MB. החברה הספקית היא חברת פירלס. 1. כשאני מדליק את הנגן אז התפריט הראשי לא מופיע לי. בפעמים הראשונות כשהדלקתי אותו הכל היה כשורה. היה מופיע לי התפריט הראשי ורואים בו אייקון של רדיו עם כיתובית שכתוב רדיו, הייה מופיע אייקון של מוזיקה עם כיתובית וכו'. אבל עכשיו בכל פעם כשאני מדליק את הנגן אז התפריט הראשי מופיע ריק , אין בכלל אייקונים ומה שיש זה רק קוביה שחורה שמהבהבת וחוץ מזה אין כלום. מה הסיבה לכך? ואיך אני יכול לפתור את זה? 2. היו לי 2 מקרים שבהם אחרי מספר פעמים של ניגון מספר שירים ומעבר מהיר בין השירים אז פתאום הנגן הפסיק לנגן ונתן לי את ההערה : FORMAT ERROR . למה? אני מקווה שזה לא יקרה לי שוב אבל מה הסיבה ההגיונית לכך? 3. העברתי לנגן שירים בעברית ובאנגלית. הבעיה היא שכשהשפה של הנגן היא באנגלית אז כל השירים שבעברית רשומים בג'יבריש וכשהשפה של הנגן היא עברית אז השירים באנגלית פשוט רשומים הפוך. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? הנגן לא יכול לנגן את השירים בעברית ובאנגלית ביחד תוך כדי הצגה נורמלית של שמות השירים? המון תודה לכל מי שיענה וסליחה על האורך של השאלות.....

gt-master

New member
כמו שאני חוזר ואומר

חבל על הכסף. עכשיו לא הבנתי אם בסוף זה עובד או לא. יש אחריות,לך ותחליף אותו (עדיף על נגן מחברה נורמלית). לנגנים האלה חוץ מזה שנשמעים רע,יש בעיות תוכנה רבות שגורמות לתקיעות מוזרות. על תחפש הגיון.

יאיר B

New member
ככה:

בנוגע לאחד ושתיים: נראה כמו תקלה טכנית בנגן (אולי איזו בעיה במערכת הפעלה). כמוש אמר קודמי: אם יש אחריות - פנה אליה ושיתקנו (או יותר נכון יחליפו) את המכשיר. ושוב, כמו שאמר קודמי, מדובר במכשיר שידוע כבעייתי. בנודע לשלוש: הבעיה שאתה מתאר ידועה. אין לה פיתרון. ככה בנו את העברית. האפשרות היחידה שעולה בדעתי היא לשים את כל השירים בעברית בתיקיות יעודיות וכך את כל השירים באנגלית ולהחליף את השפה לפי סוג התיקיה ידנית. אני יודע שזה פתרון עקום, אבל אין פתרון אחר.

shakshuka6

New member
דווקא יש לשלוש פתרון../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif

הנגנים של מורפי ריצ'ארד(שהם ג'נריים...), אז גם כשהם על עברית הם מראים שירים באנגלית כשורה... מה שאני מנסה לאמר שלא בכל הנגנים יש את הבעיה הזו ושהיצרנים במקרה הנ"ל התקמצנו לפתור אותה...

shay0600

New member
ת

בעדכון שאני ערכתי העברית מוצגת רק בממשק האנגלי אבל הפוכה עדיף אנגלית ישרה מעברית הפוכה לפי דעתי (לא שמצאתי דרך לשנות את זה אני לא מתכנת או משהו) העברית גם מוצגת רק לפי השמות של הקבצים לכן יש למחוק את תוכן התגיות העדכון מותאם לנגן הפרוסאונד שנרכש מפירלס שיווק העדכון לא רשמי ולכן מסיר את האחריות קישור http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1292&msgid=62097913

למעלה