חייב את עצתכם בנושא

RoySanko

New member
חייב את עצתכם בנושא

אז העניין הוא כזה אני משרת בבסיס סגור אי שם ולא מזמן הגיעה אלינו בחורה חדשה נקרא לה א' ואני מרגיש שהיא ממש דלוקה עליי אבל ממש לא בטוח בזה כאילו יש מספר סימנים, אבל יכול להיות שהיא סתם בחורה חמודה ולא קולטת את מה שהיא משדרת להלן כמה דוגמאות לאחר שאני לא ניסיתי להתחיל איתה ולא שום צעד ולא כלום פשוט היתי הבן אדם הנחמד שאני קיצור שיחקנו כמה אנשים מהמחלקה כדורגל ופתאום בלי שום קשר לכלום א' באה ביציאה מול כולם של "אתם תראו אני והוא(הוא=אני) עוד נצא בסוף" . יום אחרי זה אני יושב במועדון היחידתי ופתאום היא באה מביאה לי לב שהיא גזרה אני לא מייחס לזה יותר מדי משמעות מחייך ואומר לה תודה ואז היא אומרת " איזה חמוד אתה אני רוצה להביא לך נשיקה" ומביאה לי נשיקה, על הלחי אבל נשיקה יותר מושקעת מנשיקת שלום כזאת אחרי זה יום אחר סתם שכבתי על איזה מיטה והיא באה התישבה לידי ואחרי זה נשכבה עליי ושמה תראש שלה על הגב שלי ונרדמה פעם אחרת שוב אני יושב לבד במועדון היא נכנסת מביאה לי נשיקה והולכת כולה מאושרת ותמיד קוראת לי מותק ואומרת לאנשים "איזה חמוד הוא" והיא לא מתנהגת ככה עים אנשים אחרים אצלנו ולא ממש קלטתי את כל זה עד שדברים החלו להצטבר ובדיעבד הבנתי שיכול להיות פה משהו אז מה דעתכם , כי אני ממש מבולבל ולא יודע מה לחשוב האים היא דלוקה עליי או שאני חושב מה שאני רוצה לחשוב פה?

קבל אישור../images/Emo70.gif

היא דלוקה עליך
חבל"ז... אין פה מקום לטעויות
יאללה קדימה ...למה אתה מחכה

בניגוד לאחרים

לא הייתי מסיק מההתנהגות שלה שהיא דלוקה עלייך, אוליי היא רואה בך אדם טוב שאיתו היתה רוצה לשמור על קשר ולאו דווקא רומנטיקה. מה שנשאר לך הוא לנסות ולברר את העניין, להזמין אותה לצאת למשל ולראות לאן זה מתגלגל. נכון שיש רמזים לפי איך שאתה מציג את זה אבל לדעתי זה מאד יכול להיות שאתה דיי מתלהב מהרעיון ומנסה לראות דברים או לפרש דברים שאוליי אחר כך יתבדו. תזמין אותה.. בהצלחה

למה.......

אתה מוציא לו את הרוח מהמפרשים? מצנן את התלהבותו? אני תמיד בעד לנסות....כך לפחות הוא ידע שהוא עשה כל מה שאפשר! אבל לך איש הלילה מניין הפסימיות הזו?

למה? פשוט מאד

כגודל הציפיה גודל האכזבה... הדעה שלי התחלקה לשניים, לא שללתי את כך שזה כן יכול להיות, אך אני בהחלט חושב שאין צורך להלהיב אותו יתר על המידה. הוא עדיין ילד... ביננו

magenta73

New member
לא כגודל, כזמן...

עדיף לדעת כמה שיותר מהר, לא? כן כן, לא לא. סבבה. למה לבנות בראש כל מיני סנריומים וסרטים... וככל שעובר הזמן ככה הראש יותר מתמלא בסימני שאלה וספק... לפעמים עדיף להכות בברזל כשהוא חם. ולדעת. אז מה אם הוא ילד, זה כל הכיף! הכל טרי, הכל מרטיט, הכל חדש... כיף!

לא

כי בואי נגיד שהיא באמת לא חושבת עליו במובן רומנטי?אז? הוא הפסיד מישהי שאוליי רוצה להיות חברה טובה... לדעתי הוא כן צריך להזמין אותה, אבל שיידע שיכולה להיות אפשרות שזה לא איך שזה נראה.

כבר אמרתי את זה.....

לא פעם.... ציפיות זה רק לכריות! עובדה שלמרות כל הסימנים שהיא נותנת לו....שבעיני הם בהחלט ברורים! הוא עדיין מהסס ושואל..... צריך לעודד ...ילד או לא ילד.... מי שלא עושה כלום, לא יטעה לעולם!

Vdrums

New member
במקרה של להתחיל עם בנות אתה לא

מפסיד שום דבר. חוץ מאולי בחורה שהיה יכול להיות איתה קשר. אין סיבה למשוך את זה ולקרקר מסביב ולחכות לסימן מאלוהים.

Vdrums

New member
איזה פגיעה? שאתה מתחיל עם מישהי

שאתה לא מכיר לעומק אתה נפגע ממנה? אז מה עדיף? לחכות עם זה יותר להכיר אותה יותר ואז להתחיל ולהיפגע יותר? תעשה לי טובה, זה שטויות. יש מישהי שמוצאת חן בעיניך תתחיל איתה. אחרת הפסדת נקודה. מה עדיף לחיות בסרט ולהמשיך לפנטז מהצד?

Vdrums

New member
אתה פסימיסט, יש בחורה חמודה, היא

מוצאת חן בעיניו, שילך להתחיל איתה וזהו. למה לבעס? חיוך על הפנים.

magenta73

New member
תגיד לי משהו...

מה היא עוד צריכה לעשות בשביל לרמוז לך שהיא מעוניינת? לי נראה שחוץ מלהגיד לך את זה בפרצוף, היא עשתה מספיק... יאללה כבר! תתחיל איתה! בהצלחה!!!

למעלה